reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ciemnieje!!!!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 797040

Ten na górze o czułości 10 :)
Ten na dole o czułości 25 :)

Rano biegnę na betę i progesteron :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Super,GRATULUJĘ :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lui :) kryzys ze staraniami czy inne problemy kochana? Przykroo mi...
@NeSSi no sprobowalabys nie dać znać!!!! Kciuki :*
@StorAnia tak jak pisałam, na progesteron wystarczą tabletki, albo jak @bertha mówi zastrzyki... ja sama teraz jestem na luteinie :)

Marc zadzwoń do labo, zapytaj co jest z tym wynikiem.

Marc zadzwoń do labo, zapytaj co jest z tym wynikiem.

Właśnie. Dobry pomysl

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Wiecie kochane, bo za moich czasów ;) ... jakieś 12 lat temu robiło się test w dniu małpy albo nawet dopiero po. Był to jedyny test, po czym szło się do gin i ok! Teraz robi się testy tydzień przed, codziennie,porównuje natężenie kresek i denerwuje, a po co? No właśnie :( skoro sama taka jestem. Niecierpliwa z testem przed spodziewanym okresem. Ehhh jest coś w tym że za bardzo, za bardzo chcemy. Mi osobiście jeśli się teraz nie uda to rzucam wszystkie pomiary i wyliczenia i ,,ustawiany,, seks. I wtedy może zatrybi :-)

Wiecie kochane, bo za moich czasów ;) ... jakieś 12 lat temu robiło się test w dniu małpy albo nawet dopiero po. Był to jedyny test, po czym szło się do gin i ok! Teraz robi się testy tydzień przed, codziennie,porównuje natężenie kresek i denerwuje, a po co? No właśnie :( skoro sama taka jestem. Niecierpliwa z testem przed spodziewanym okresem. Ehhh jest coś w tym że za bardzo, za bardzo chcemy. Mi osobiście jeśli się teraz nie uda to rzucam wszystkie pomiary i wyliczenia i ,,ustawiany,, seks. I wtedy może zatrybi :-)

dlatego ja grzecznie czekam do terminu lub po. Z resztą moje doświadczenie mówi, że dwoma kreskami ani bhcg nie ma się co zbytnio cieszyć :/

reklama
Do góry