Dziewczyny chyba jest po ptakach :-( testy coś nie bardzo wychodzą :-(
O jakiej czułości robisz?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny chyba jest po ptakach :-( testy coś nie bardzo wychodzą :-(
O jakiej czułości robisz?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
A co z ta beta?Dziewczyny chyba jest po ptakach :-( testy coś nie bardzo wychodzą :-(
to straszne, że lekarz potrafi tak zdołować podejrzana jego argumentacja i propozycja. Dobrze, że dajesz sobie i innemu lekarzowi szanse. Jeśli masz w sobie jeszcze choć ciut sił, wiary i nadziei to warto spróbować. Żebyś kiedyś nie myślała, że odpusciłaś a mogło się udać. Ale jeśli ta walka Cię niszczy, to odpuścić trzeba. Ty jesteś najważniejsza. Myśl o sobie, o tym jak Ty się w tym czujesz, jakie są Twoje marzenia, ile masz sił, zrób bilans zysków i strat dla obu wyborów. Trzymam kciuki, by podjęta decyzja była tą najlepsząNo niestety za daleko...
Szparka szczerze mówiąc to miałam się już nie odzywać, odpuścić, zniknąć. Potrzebowałam czasu na przemyślenie wszystkiego. Chyba powinnam odpuścić , ale sprawdzając grafiki lekarzy, zobaczyłam wolny termin do Pani Doktor i stwierdziłam że spróbuję... Pomimo tego, że z tamtym ginem jestem umówiona na clo i monit u niego prywatnie ( 120 zł za jeden monit). Żeby podejrzeć co dalej w razie inseminacji... Nie daje mi spokoju to, że nawet nie próbuje dać mi szansy na zajście, a inseminację proponuje. Przecież ona nie daje gwarancji na powodzenie, prawda?
A tak dobrze koleżanki o nim mówiły... Ale są 10 lat młodsze...
A co z ta beta?
Wstaw testy
zrób może bhcg, krwawienia są normalne na początku. A jeśli boli, to fru do lekarza. Trzymam kciuki, by było dobrzeno to leci krew... trudno
Tak twierdzi ginekolog. Wszystkie badania oprócz progesteronu ok, ale czas starań i nasz wiek wskazują, że się nie uda. Tyle wiem