reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No niestety za daleko... :(

Szparka szczerze mówiąc to miałam się już nie odzywać, odpuścić, zniknąć. Potrzebowałam czasu na przemyślenie wszystkiego. Chyba powinnam odpuścić , ale sprawdzając grafiki lekarzy, zobaczyłam wolny termin do Pani Doktor i stwierdziłam że spróbuję... Pomimo tego, że z tamtym ginem jestem umówiona na clo i monit u niego prywatnie ( 120 zł za jeden monit). Żeby podejrzeć co dalej w razie inseminacji... Nie daje mi spokoju to, że nawet nie próbuje dać mi szansy na zajście, a inseminację proponuje. Przecież ona nie daje gwarancji na powodzenie, prawda?
A tak dobrze koleżanki o nim mówiły... Ale są 10 lat młodsze... :(

Nie damy Ci zniknąć - No coś Ty :-*
Oj tam damy radę :-* zobaczysz słoneczko

Tak twierdzi ginekolog. Wszystkie badania oprócz progesteronu ok, ale czas starań i nasz wiek wskazują, że się nie uda. Tyle wiem :(

Ale na ten progesteron bierze sie dupka czy tez lutka.. Moja kolezanka bez tego nie miala szans na ciaze, takie miala beznadziejne wyniki, brala dupka do 14 tyg ciazy i prosze, z koncem kwietnia rodzi

reklama
Do góry