Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
89Katia cudownie, gratuluję i trzymam kciuki
lecę się szykować na wizytę
no to leci krew... trudno
No niestety za daleko...
Szparka szczerze mówiąc to miałam się już nie odzywać, odpuścić, zniknąć. Potrzebowałam czasu na przemyślenie wszystkiego. Chyba powinnam odpuścić , ale sprawdzając grafiki lekarzy, zobaczyłam wolny termin do Pani Doktor i stwierdziłam że spróbuję... Pomimo tego, że z tamtym ginem jestem umówiona na clo i monit u niego prywatnie ( 120 zł za jeden monit). Żeby podejrzeć co dalej w razie inseminacji... Nie daje mi spokoju to, że nawet nie próbuje dać mi szansy na zajście, a inseminację proponuje. Przecież ona nie daje gwarancji na powodzenie, prawda?
A tak dobrze koleżanki o nim mówiły... Ale są 10 lat młodsze...
Tak twierdzi ginekolog. Wszystkie badania oprócz progesteronu ok, ale czas starań i nasz wiek wskazują, że się nie uda. Tyle wiem