reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem :) serce podpowiada "dasz radę" ale rozum "poczekaj" kurde przy ilu mm pęka pecherzyk mój ma dziś 17mm? Mąż chce spróbować...on zawsze ma rację :) w rękach Boga i natury czy wszystko będzie dobrze :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie przy 20mm :) mniej więcej rośnie 1-2mm na dzień :) niektórym pęka przy powiedzmy 18, a innym nawet przy 24 :)

reklama
Spark to Ty tez z Gliwic?:)Zabrza?

Lanvin ja sądze ze pozytyw byl 33 dc:)

Nimitii daj prosze namiar na tego specjaliste jak mozesz:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Też mi się tak zdaje :)
Niestety ten cykl totalnie odpuszczony, o ile pierwsze 3 tygodnie były jakieś szanse, tak od tygodnia nic przez moją infekcję. Ratowalam się Lactovaginalem, ale to nic nie daje i dzisiaj to już dotknąć się nie mogę :( jakby gin nie był na urlopie w zeszłym tygodniu to dzisiaj już nic by mi nie było ehhh, pech to pech.

relgx1hpw702se3x.png

Lekarz powiedział że nie ma sensu robić badania amh. Pewnie wyjdzie dobrze, bo reszta jest ok, ale z tak niskim progesteronem nie wytworzy się zarodek :( wyrównanie progesteronu to długie leczenie, a ja jestem stara.
Inseminacja... proponował... bez wykonania drożności, czyli szanse 50/50...
Kochana, wyczuwam że on nie ma chęci na leczenie mnie. O wszystko muszę się dopytywać, a on ciągle podkreśla że mam JUŻ 40 lat. Po wizycie byłam jeszcze bardziej zdołowana :(

Jak to progesteron cieżko leczyć???!! Ania, ty weź nie dołuj sie przez takich pacanow. Tym bardziej ze słusznie czujesz ze ma jakies dziwne podejście ten gostek, i chciałby tylko kasę wyciągnąć.
Progesteron to najprostsza sprawa! Dostajesz progesteron w tabletkach albo w zastrzykach i jedziesz!!
Przeciez wszystkie inne wyniki masz super! Lepsze od niejednej z nas. Nie możesz sie załamywać jednym gorszym wynikiem, bo większość z tych wyników da sie łatwo naprawić lekami!

Ty masz tylko mieć zlecone: stymulację owulacji, zastrzyk na pękanie i progesteron i koniec.
Mam nadzieje ze ta babeczka w końcu sie sprawdzi. A jak nie, to nie przekreślajmy swojego szczęścia przez jakaś kolejna niedorajdę, tylko szukaj dalej odpowiedniego lekarza. Tylko tego ci trzeba, naprawdę nic więcej!!

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lui :) aa kiedy kolejna @? Szkoda...:/
@nimitii ja chcę się zapisać do Pabiana na prenatalne :)
@marc gdzie wynik?

Termin następnej @ to 28.03
Nie udzielam się tu dużo, bo właśnie przechodzę straszny kryzys. Próbuję się jakoś ogarnąć psychicznie, ale jest mi strasznie ciężko wyłączyć myślenie.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym :)

Do góry