reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu ja w tej drugiej ciąży jak miałam zagnieżdżenie to w nocy tydzień przed terminem pobolewało mnie strasznie podbrzusze jak na okres, bolało dość bo się zbudziłam i zastanawiałam się czy nie wziąść tabl.Ale to była tylko 1 noc. Od paru cykli staram się nie wsłuchiwać w swój organizm po owulacji, żeby się nie wkręcać. A jak już mnie coś pobolewa to mówię sobie, że to na okres.

Witajcie Dziewczyny :)
Od jakiegoś czasu obserwuje forum, choć wiele mi brak, by okreslic sie mianem "staraczki". Raczej jest takie prawdopodobienstwo, niz "pracujemy nad dzidzia" :)
Czekam na @ i zobaczymy co z tego wyniknie :) staram sie szczególnie o tym nie myślec - ale widac jak mi to wychodzi skoro jestem tutaj z Wami ^^
Kacha10, jak czytam kolejne Twoje komentarze, to juz z 3x sie złapałam na mysli: "o to tak jak ja" ^^ mamy podobne cykle i zdaje sie podobnie interpretujemy objawy miesiączki, ktore moga (ale nie musza) zwiastowac ciąże. :)
Trzymam za Was wszystkie kciuki :)

Ja od 6.00 w pracy :(

Kacha wiesz ja tez sie nie wsluchiwalam przed terminem @ bo uwazalam, ze to stanowczo za wczesnie aby miec jakiekolwiek objawy. Mialam czekac grzecznie do terminu @ i testowac. Ale to klucie bylo tak wyraznie i trwajace cale dnie, ze tak dla hecy zrobilam sobie test 3 dni przed terminem @ :) bylam pewna negatywa no bo gdzie by tak wczesnie wyszla kreska. A tu bach!!' :D krecha jak malowana :D zebys mnie wtedy widziala :D
Blada, rece jak u paralityka i oblaly mnie zimne poty :D
Robilam zdjecia testowi i ogladalam na komorce aby upewnic sie, ze mnie oczy nie oklamuja :D a nadtepnego dnia po obudzeniu pierwsze co zrobilam to polecialam zibaczyc test aby sie upewnic, ze nie snilam :D

reklama
Ja sie nie bede odzywalam w kwestii dlugiego czekania bo po prostu nie doswiadczylam tego. Nawet nie umiem sobie wyobrazic co sie wtedy czuje.

Do góry