reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny wysylam Wam ciazowe fluidki :) moze sie zarazicie :D

Ja od 6 w pracy. Dzisiaj i tak nie dam rady wszystkiego zrobic bo juz mnie podbrzusze pobolewa. Skoncze za jakies 2 godziny i na dzisiaj basta.

AnaMaria nic mnie nie boli, w majtkach sucho. 19, 20 i 21 dc pobolewało mnie dość podbrzusze jak na @ ale potem przestało.

Paraplu łapię fluidki, jak nie w tym to może w następnym cyklu mi pomogą.A Ty jakie miałaś objawy przed terminem?Bo my sobie tutaj właśnie o nich piszemy.

29 kwietnia - owulacja
8 maja (9dpo) - calodzienne klucie podbrzusza, bardzo wyrazne, przy schylaniu czulam jakbym w podbrzuszu miala jakas twarda pileczke.

10 maja(11dpo). tego dnia zrobilam test :) mialam czekac do terminu @ ale to klucie od kilku dni wydawalo mi sie bardzo dziwne i czulam, ze cos tam sie dzieje :)

11 maja (12dpo) nadal mialam klucie przez caly dzien.

Od 12 maja klucie juz bylo tylko czasami i przez to wnioskuje, ze to bylo zagniezdzanie. Trwa ono okolo 4-5 dni i tyle dmni wlasnie calymi dniami klulo mnie podbrzusze.

12 maja (13dpo) - beta 146,4 :):):):)

13 maja (14dpo) - planowana @

To tyle moich objawow przed terminem @.

Do tej pory mam jedynie bolace piersi i pobolewnie/klucie w podbrzuszu. A no i sennosc straszna.

Inga i AnaMaria ja też mam 26 lat i od dwóch lat staram się o dzidziusia.
Któraś z Was pisała, że ma hiperprolaktynemie, to akurat baardzo łatwo wyleczyć :)
Paraplu a jak teraz, dajesz jakoś radę ?:)

reklama
Inga i AnaMaria ja też mam 26 lat i od dwóch lat staram się o dzidziusia.
Któraś z Was pisała, że ma hiperprolaktynemie, to akurat baardzo łatwo wyleczyć :)
Paraplu a jak teraz, dajesz jakoś radę ?:)

Wypilam mala kawe rano bo inaczej bym nie dala rady :( ale wystarczyla zebym nie zasypiala na stojaco. Jeszcze jakies 1,5 godzinki i do domu :)

Do góry