Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamWitam Was wszystkie! Można się przyłączyć? :-)
Czytam Was od samego początku i tak jak Wy bardzo chciałabym być MAMĄ. Staramy się o pierwsze dziecko, niestety minął już rok i nic... :-(
Już myślałam, że w tym razem się udało, były wszystkie objawy, jednak przyszła spóźniona @
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki, miłego dnia :-)
Spokojnie przyjdzie i na Ciebie czas! Zawsze dodatkowa para rąk do trzymania kciuków!Boję się cokolwiek zdeklarować[emoji14]Jeszcze w styczniu wydawało się, że przed wakacjami sytuacja będzie wyprowadzona na tip top. Teraz wiem, że nie ma na to szans. Obym do końca roku dała radę, ale tutaj ciężko jest coś prorokować.
Do firmy dołączyłam w grudniu 2015 i nie wiedziałam jaka jest skala problemów. Z każdym miesiącem jest lepiej, ale wystarczy, że jedna rzecz się zepsuje i leżymy Praca jest naprawdę stresująca . De facto przejęłam całe zarządzanie (firma rodzinna) i masę problemów jednocześnie[emoji14]Kiedy wydaje się, że w końcu zaczyna się układać - bach! I zabawa zaczyna się od początku :/
Także najpierw wyprowadzam firmę z zaległości, nazbieram kapitał na rok 2017, pojadę na wakacje, wyrzucę komórkę i wtedy będę mogła spokojnie starać sie o dziecko
Może jakimś cudem uda mi się zostać mamą 2017
WitamWitam, Was dziewczyny, staram sie o malenstwo, mam nadzieje ze dobrze trafilam?