reklama
Paraplu a czym dokladnie sie zajmujesz? Wiem ze masz swoja firme, ale co konkrernie robisz? Zamierzasz pracowac do konca?
Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom
eveee
Moderatorka
Ja głupia zatestowałam i doopa! Zresztą czego można było się spodziewać, skoro cykle u mnie przynajmniej 28-33 dni.Któraś dzisiaj testuje ? Trzymam kciuki
Jesteśmy w tym samym dniu cyklu. Kiedy miałaś owu?Witam się i ja.
Widzę,że za parę dni wyjaśni się czy któraś zaskoczyła. Ja mam dzisiaj 26 dc więc stąpam po cienkim lodzie. Ostatnie cykle miałam po 26 dni, jednak z moich obserwacji wynika że jak owulka idzie z prawego jajnika to cykle mam 28 dniowe. Objawów ciążowych brak, nic nie boli. Owulka nie wiem kiedy była, więc nic nie wiem. Starania marne więc nastawiam się na @, byleby w poniedziałek przyszła bo w czerwcu jadę na wczasy i nie chcę żeby na urlopie następna @ mnie dopadła.To kto pierwszy testuje?
Nessi drugi okres po zabiegu też miałam obfitszy niż zwykle i dłuższy. Ale potem wróciło już wszystko do normy.
Witaj! Trzymam kciuki za owocne starania!Witam Was wszystkie! Można się przyłączyć? :-)
Czytam Was od samego początku i tak jak Wy bardzo chciałabym być MAMĄ. Staramy się o pierwsze dziecko, niestety minął już rok i nic... :-(
Już myślałam, że w tym razem się udało, były wszystkie objawy, jednak przyszła spóźniona @
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki, miłego dnia :-)
Ja mam urodziny w lutym, więc mogła mieć synka z lutego.Jestem ciekawa, kto rozpocznie temat "Mamy Luty 2017"
Trzymać kciuki?Witajcie Dziewczyny
Od jakiegoś czasu obserwuje forum, choć wiele mi brak, by okreslic sie mianem "staraczki". Raczej jest takie prawdopodobienstwo, niz "pracujemy nad dzidzia"
Czekam na @ i zobaczymy co z tego wyniknie staram sie szczególnie o tym nie myślec - ale widac jak mi to wychodzi skoro jestem tutaj z Wami ^^
Kacha10, jak czytam kolejne Twoje komentarze, to juz z 3x sie złapałam na mysli: "o to tak jak ja" ^^ mamy podobne cykle i zdaje sie podobnie interpretujemy objawy miesiączki, ktore moga (ale nie musza) zwiastowac ciąże.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
Paraplu
Fanka BB :)
Paraplu a czym dokladnie sie zajmujesz? Wiem ze masz swoja firme, ale co konkrernie robisz? Zamierzasz pracowac do konca?
Hmm jakby to opisac nad morzem wielu ludzi ma mieszkania w ktorych sa tylko np 1 miesiac w roku. Przez reszte miesiecy wynajmuja je turystom. I ja wlasnie zajmuje sie przygotowaniem mieszkan dla turystow tak zeby wszystko bylo, wszystko dzialalo i bylo czysto zanim turysci dostana klucze do mieszkania.
A pracowac chce dopoki brzuszek nie bedzie mi przeszkadzal.
eveee
Moderatorka
To sezon już w pełni, co?Hmm jakby to opisac nad morzem wielu ludzi ma mieszkania w ktorych sa tylko np 1 miesiac w roku. Przez reszte miesiecy wynajmuja je turystom. I ja wlasnie zajmuje sie przygotowaniem mieszkan dla turystow tak zeby wszystko bylo, wszystko dzialalo i bylo czysto zanim turysci dostana klucze do mieszkania.
reklama
eveee
Moderatorka
Musicie sobie chłopa ogarnąć co by w ciążę nie zachodził!Juz sie rozkrecil ale szczyt to lipiec-sierpien.
Najlepsze jest to, ze kolezanka ktora robi to samo tez jest w ciazy a myslalam, ze ona przejmie czesc moich obowiazkow a ona myslala, ze ja przejme jej czesc obowiazkow