reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Paraplu a czym dokladnie sie zajmujesz? Wiem ze masz swoja firme, ale co konkrernie robisz? Zamierzasz pracowac do konca?

Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom

Któraś dzisiaj testuje ?:) Trzymam kciuki :)
Ja głupia zatestowałam i doopa! :p Zresztą czego można było się spodziewać, skoro cykle u mnie przynajmniej 28-33 dni.
Witam się i ja.

Widzę,że za parę dni wyjaśni się czy któraś zaskoczyła. Ja mam dzisiaj 26 dc więc stąpam po cienkim lodzie. Ostatnie cykle miałam po 26 dni, jednak z moich obserwacji wynika że jak owulka idzie z prawego jajnika to cykle mam 28 dniowe. Objawów ciążowych brak, nic nie boli. Owulka nie wiem kiedy była, więc nic nie wiem. Starania marne więc nastawiam się na @, byleby w poniedziałek przyszła bo w czerwcu jadę na wczasy i nie chcę żeby na urlopie następna @ mnie dopadła.To kto pierwszy testuje?
Nessi drugi okres po zabiegu też miałam obfitszy niż zwykle i dłuższy. Ale potem wróciło już wszystko do normy.
Jesteśmy w tym samym dniu cyklu. ;) Kiedy miałaś owu?
Witam Was wszystkie! Można się przyłączyć? :-)
Czytam Was od samego początku i tak jak Wy bardzo chciałabym być MAMĄ. Staramy się o pierwsze dziecko, niestety minął już rok i nic... :-(
Już myślałam, że w tym razem się udało, były wszystkie objawy, jednak przyszła spóźniona @
Pozdrawiam i trzymam za wszystkie kciuki, miłego dnia :-)
Witaj! Trzymam kciuki za owocne starania!
Jestem ciekawa, kto rozpocznie temat "Mamy Luty 2017" :D
Ja mam urodziny w lutym, więc mogła mieć synka z lutego. :D
Witajcie Dziewczyny :)
Od jakiegoś czasu obserwuje forum, choć wiele mi brak, by okreslic sie mianem "staraczki". Raczej jest takie prawdopodobienstwo, niz "pracujemy nad dzidzia" :)
Czekam na @ i zobaczymy co z tego wyniknie :) staram sie szczególnie o tym nie myślec - ale widac jak mi to wychodzi skoro jestem tutaj z Wami ^^
Kacha10, jak czytam kolejne Twoje komentarze, to juz z 3x sie złapałam na mysli: "o to tak jak ja" ^^ mamy podobne cykle i zdaje sie podobnie interpretujemy objawy miesiączki, ktore moga (ale nie musza) zwiastowac ciąże. :)
Trzymam za Was wszystkie kciuki :)
Trzymać kciuki? :)

Paraplu a czym dokladnie sie zajmujesz? Wiem ze masz swoja firme, ale co konkrernie robisz? Zamierzasz pracowac do konca?

Napisane na GT-I9100 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm jakby to opisac :D nad morzem wielu ludzi ma mieszkania w ktorych sa tylko np 1 miesiac w roku. Przez reszte miesiecy wynajmuja je turystom. I ja wlasnie zajmuje sie przygotowaniem mieszkan dla turystow tak zeby wszystko bylo, wszystko dzialalo i bylo czysto zanim turysci dostana klucze do mieszkania.

A pracowac chce dopoki brzuszek nie bedzie mi przeszkadzal.

Hmm jakby to opisac :D nad morzem wielu ludzi ma mieszkania w ktorych sa tylko np 1 miesiac w roku. Przez reszte miesiecy wynajmuja je turystom. I ja wlasnie zajmuje sie przygotowaniem mieszkan dla turystow tak zeby wszystko bylo, wszystko dzialalo i bylo czysto zanim turysci dostana klucze do mieszkania.
To sezon już w pełni, co?

Juz sie rozkrecil ale szczyt to lipiec-sierpien.

Najlepsze jest to, ze kolezanka ktora robi to samo tez jest w ciazy :D a myslalam, ze ona przejmie czesc moich obowiazkow a ona myslala, ze ja przejme jej czesc obowiazkow :D

reklama
Do góry