reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja tez listopada nie lubie, ale i tak bede skakać ze szczescia jesli nam sie teraz uda :):):):) ale byloby cudnie.. ale to takie nierealne.. mi sie nigdy nie udaje, dlaczego mialoby sie udac teraz. A szkoda, bo dwa piekne pecherzyki byly.. Bylaby Julka i Julek ;) Ale milo sobie pomarzyc :)
nie lubie listopada z jednego względu wtedy jest znak zodiaku skorpion i wszystkich których znam to są do bani ...bez obrazy.
ale oczywiście jak się uda to będę się cieszyc i będę się starała wychować na dobrych ludzi :)

reklama
U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło ostatni stosunek 17 a owu 21/22 była [emoji41]
Także ten, żebyś się zdziwiła jak ja [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png
a masz już podejrzenia czy chłopiec czy dziewczynka? odczuwasz coś?

@Spark wiec ogólnie mówiąc to moja teściowa dowiedziała się (nie wiem skąd ) ze wysyłam rodzica co miesiąc jakaś sumę pieniędzy. Oni mnie wykształcili zapłacili za studia wesele i wiele nam pomagają wiec doszliśmy z M do wniosku Żr jak tylko będziemy mogli, zwłaszcza teraz gdy mój ttata tez zachorował na raka (mama choruje od 9lat) to jakoś ich wspomożemy. Wiaodmo dla nas suma nie duża a razy 5 to w pl daje ładna kasę. W każdym razie. Teściowa myślała ze wysyłam te poniadze za plecami mojego M. Ze on nic nie wie i dała mu wyklad ze on ciężko pracuje a ja wysyłam rodzica pieniądze. Jak mi to M powiedział to myślałam ze pójdę i ja walne. Już pominę to ze od niej żadnego wsparcia w niczym wręcz ciagle zazdrość tylko jak ona coś chce to musi buc już. Ale kurde ja tez ciężko pracuje i to nasza sprawa co robimy z kasa nie jej do do cholery. To nawet nie jej pieniądze wiec się pytam co jej do tego ?! [emoji48] Ehh także to tak w wielki skrócie. Można byłoby tak godzinami. Dlatego mój M mimo ze mieszka rzut mokrym beretem od mamy mógłby wcale tam nie chodzić. Po prostu zna swoją cała rodzinie. Najlepiej to robić wszystko po kryjomu i nic nikomu nie mówić. Szok po prostu. Nie ogarniam tego bo u mnie w rodzinie jest inaczej ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wiem co czujesz. Też teściom najlepiej nic nie mówić bo kombinują a jak ich coś dotyczy to cichosza.

nie lubie listopada z jednego względu wtedy jest znak zodiaku skorpion i wszystkich których znam to są do bani ...bez obrazy.
ale oczywiście jak się uda to będę się cieszyc i będę się starała wychować na dobrych ludzi :)

To fakt. Skorpion to ciężki znak...
bez obrazy :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@katia co się dzieje ze chcesz zmienić pracę?
@marc gratuluję Tobie kreseczek czekam na twoją wysoka betę <3

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Pisała wyżej :) w skrócie: polityka firmy jest coraz bardziej dobijająca i unieszczęśliwia mnie.

Strzelec jest spoko :)

Moja mama jest skorpionem i wiem czym pachnie ten znak :D Ps. pozdrawiam Mamusie! [emoji173][emoji4]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

@Paraplu Wylecz się szybko z tej infekcji:) mam nadzieję że nie przeszkodzi w jutrzejszym "zabiegu"
@queen_b co to za teściowa??!! Straszna baba. Co to ja interesuje wasza kasa.
@kotek87 ja jestem z listopada- strzelec. Myślę że nie jestem aż tak do bani;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
strzelec jest ok :)
ale mi wychodzi termin 15.11

reklama
Do góry