reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja tez listopada nie lubie, ale i tak bede skakać ze szczescia jesli nam sie teraz uda :):):):) ale byloby cudnie.. ale to takie nierealne.. mi sie nigdy nie udaje, dlaczego mialoby sie udac teraz. A szkoda, bo dwa piekne pecherzyki byly.. Bylaby Julka i Julek ;) Ale milo sobie pomarzyc :)

Dlaczego miałoby się udać? Może dlatego, że nam się ten miesiąc nie podoba? [emoji23] ja będąc młodsza zarzekałam się, że nigdy nie urodzę dziecka w środku lata i listopadowego! I co? Mam syna z 12 sierpnia [emoji23] może teraz znowu los zrobi nam psikusa? [emoji12]

Jak znak by nie był - będziemy bardzo szczęśliwe :)

Ja bardzo chciałam mieć lwa (sama nim jestem), bo zawsze kojarzył mi się z ogarniętymi osobami, towarzyskimi itp. Ale teraz jak pracuje z młodymi ludźmi i widzę ich daty urodzin, to stwierdzam, ze znak zodiaku ma niewiele wspólnego z funkcjonowaniem w społeczeństwie :) mnóstwo zależy od nas - rodziców :) od tego jak wychowamy i jakie wartości wpoimy :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ja mam w domu małego lwa [emoji6] waleczny z niego charakter ale jak dla mnie to wszystko w genach dostał po tatusiu [emoji12] potrafi postawić na swoim, a w przedszkolu podobno też słodki mądrala i wszystko chce pierwszy [emoji12] z drugiej strony podoba mi się to, że mimo swoich 3 lat potrafi docenić i pochwalić nawet jak mu zmienię firankę w pokoju ( czego mąż w ogóle nie zauważa [emoji849]) a jak mi słodzić potrafi haha [emoji7]
Dla odmiany mój M to ryba a charakterek tak ciężki ze masakra !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja nie chciałam rodzić latem, a termin miałam na sierpień, urodziłam miesiąc przed terminem
mamę mam skorpiona i jest całkiem ok ;) tata był lew- dużo trudniejszy charakter, ale może dlatego że w wieku 13lat poszedł do szkoły 600km od domu i rodziców widywal dwa razy w roku

nie lubie listopada z jednego względu wtedy jest znak zodiaku skorpion i wszystkich których znam to są do bani ...bez obrazy.
ale oczywiście jak się uda to będę się cieszyc i będę się starała wychować na dobrych ludzi :)
Haha...jestem skorpionem i...potwierdzam [emoji23] mam beznadziejny charakter ale ciagle nad nim pracuje [emoji28]

@Paraplu Wylecz się szybko z tej infekcji:) mam nadzieję że nie przeszkodzi w jutrzejszym "zabiegu"
@queen_b co to za teściowa??!! Straszna baba. Co to ja interesuje wasza kasa.
@kotek87 ja jestem z listopada- strzelec. Myślę że nie jestem aż tak do bani;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam do szpitala, infekcja nie jest problemem [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Moj tatko byl lwem i lo matko, charakter mial gorszy ode mnie [emoji33][emoji23] niestety, duzo po nim odziedziczylam.

Jesssu u Was tez taka beznadziejna pogoda? U mnie ciemno i pada :(

@Paraplu, u mnie słoneczko [emoji364] chce się żyć!

Co do znaków zodiaku...mój tata jest skorpionem - charakter ma okropny, ale moim zdaniem znak zodiaku tutaj nie miał za dużo do powiedzenia, tylko rodzice. Jakie wychowanie, takie dziecko później...

Byłam właśnie u gina po receptę na infekcje i podgadalam go o tą moją owulacje. Mówi, że to niedobrze, że cykle są takie nieregularne i powiedz, że teraz jak w ciągu pół roku to się nie unormuje i nie zajdę, to mam przyjść, zrobi mi wszystkie badania, sprawdzimy hormony i da mi clo. Mam nadzieję, że obędzie się bez clo...

relgx1hpw702se3x.png

Dziewczyny doradzcie otóż om była 22 stycznia w zeszły poniedziałek test pozytywny. Dziś według Om zaczol się 6 tydzień a w piątek mam pierwszą wizytę u ginekologa i bardzo się stresuje czy wszystko ok.czy będzie już serce widać?

strzelec jest ok :)
ale mi wychodzi termin 15.11
A kiedy mialas owu? Bo mi wychodzi termin na 16.11 :)
Termin liczymy tak: owu - tydzień - 3 miesiące + 1 rok. :)
u mnie to bedzie: 23.02.2017 - 7 dni = 16.02.2017 - 3 miesiace = 16.11.2016 + 1 rok = 16.11.2017 :)

No co wy gadacie dziewczynki ?że niby skorpion to zly znak zodiaku :eek: kurcze ale to chyba nie wszystkich skorpionow dotyczy moj tata był skorpionem i czlowiekiem byl cudownym , kuzynka też skorpion i naprawdę dziewczyna do rany przełożyć ,mila sympatyczna,pomocna nigdy bym nie powiedziałam ze skorpion to zły znak ... :sorry::sorry::sorry:
Oj dziewczyny :) wszystko zależy od wychowania a nie znaku zodiaku ;) mój mąż jest skorpion i jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego znam. Zawsze mogę na niego liczyć. A humory itd? Kto ich nie ma ;)
Uff, to mnie troche uspokoiłyście :)

Haha...jestem skorpionem i...potwierdzam [emoji23] mam beznadziejny charakter ale ciagle nad nim pracuje [emoji28]

Dzwonilam do szpitala, infekcja nie jest problemem [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Jesssu u Was tez taka beznadziejna pogoda? U mnie ciemno i pada :(

hehehe :D niezła samokrytyka :D
Super że infekcja nie jest problemem!! &&&

U mnie pieeeeeknie - słoneczko i ciepło :)

Byłam właśnie u gina po receptę na infekcje i podgadalam go o tą moją owulacje. Mówi, że to niedobrze, że cykle są takie nieregularne i powiedz, że teraz jak w ciągu pół roku to się nie unormuje i nie zajdę, to mam przyjść, zrobi mi wszystkie badania, sprawdzimy hormony i da mi clo. Mam nadzieję, że obędzie się bez clo...
Kurcze, az pol roku? chce ci sie tyle czasu w ciemno działać? nie chcialabys szybciej zaczac monitoringow i ewentualnej stymulacji? Z mojej perspektywy pol roku, to wiecznosc :)

Mozemy prosic o tabelke? :)

reklama
Dziewczyny doradzcie otóż om była 22 stycznia w zeszły poniedziałek test pozytywny. Dziś według Om zaczol się 6 tydzień a w piątek mam pierwszą wizytę u ginekologa i bardzo się stresuje czy wszystko ok.czy będzie już serce widać?
A wiesz kiedy była owu?

Do góry