reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No ja tez listopada nie lubie, ale i tak bede skakać ze szczescia jesli nam sie teraz uda :):):):) ale byloby cudnie.. ale to takie nierealne.. mi sie nigdy nie udaje, dlaczego mialoby sie udac teraz. A szkoda, bo dwa piekne pecherzyki byly.. Bylaby Julka i Julek ;) Ale milo sobie pomarzyc :)

Dlaczego miałoby się udać? Może dlatego, że nam się ten miesiąc nie podoba? [emoji23] ja będąc młodsza zarzekałam się, że nigdy nie urodzę dziecka w środku lata i listopadowego! I co? Mam syna z 12 sierpnia [emoji23] może teraz znowu los zrobi nam psikusa? [emoji12]

Jak znak by nie był - będziemy bardzo szczęśliwe :)

Ja bardzo chciałam mieć lwa (sama nim jestem), bo zawsze kojarzył mi się z ogarniętymi osobami, towarzyskimi itp. Ale teraz jak pracuje z młodymi ludźmi i widzę ich daty urodzin, to stwierdzam, ze znak zodiaku ma niewiele wspólnego z funkcjonowaniem w społeczeństwie :) mnóstwo zależy od nas - rodziców :) od tego jak wychowamy i jakie wartości wpoimy :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ja mam w domu małego lwa [emoji6] waleczny z niego charakter ale jak dla mnie to wszystko w genach dostał po tatusiu [emoji12] potrafi postawić na swoim, a w przedszkolu podobno też słodki mądrala i wszystko chce pierwszy [emoji12] z drugiej strony podoba mi się to, że mimo swoich 3 lat potrafi docenić i pochwalić nawet jak mu zmienię firankę w pokoju ( czego mąż w ogóle nie zauważa [emoji849]) a jak mi słodzić potrafi haha [emoji7]
Dla odmiany mój M to ryba a charakterek tak ciężki ze masakra !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja nie chciałam rodzić latem, a termin miałam na sierpień, urodziłam miesiąc przed terminem
mamę mam skorpiona i jest całkiem ok ;) tata był lew- dużo trudniejszy charakter, ale może dlatego że w wieku 13lat poszedł do szkoły 600km od domu i rodziców widywal dwa razy w roku

nie lubie listopada z jednego względu wtedy jest znak zodiaku skorpion i wszystkich których znam to są do bani ...bez obrazy.
ale oczywiście jak się uda to będę się cieszyc i będę się starała wychować na dobrych ludzi :)
Haha...jestem skorpionem i...potwierdzam [emoji23] mam beznadziejny charakter ale ciagle nad nim pracuje [emoji28]

@Paraplu Wylecz się szybko z tej infekcji:) mam nadzieję że nie przeszkodzi w jutrzejszym "zabiegu"
@queen_b co to za teściowa??!! Straszna baba. Co to ja interesuje wasza kasa.
@kotek87 ja jestem z listopada- strzelec. Myślę że nie jestem aż tak do bani;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwonilam do szpitala, infekcja nie jest problemem [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Moj tatko byl lwem i lo matko, charakter mial gorszy ode mnie [emoji33][emoji23] niestety, duzo po nim odziedziczylam.

Jesssu u Was tez taka beznadziejna pogoda? U mnie ciemno i pada :(

@Paraplu, u mnie słoneczko [emoji364] chce się żyć!

Co do znaków zodiaku...mój tata jest skorpionem - charakter ma okropny, ale moim zdaniem znak zodiaku tutaj nie miał za dużo do powiedzenia, tylko rodzice. Jakie wychowanie, takie dziecko później...

Byłam właśnie u gina po receptę na infekcje i podgadalam go o tą moją owulacje. Mówi, że to niedobrze, że cykle są takie nieregularne i powiedz, że teraz jak w ciągu pół roku to się nie unormuje i nie zajdę, to mam przyjść, zrobi mi wszystkie badania, sprawdzimy hormony i da mi clo. Mam nadzieję, że obędzie się bez clo...

relgx1hpw702se3x.png

Dziewczyny doradzcie otóż om była 22 stycznia w zeszły poniedziałek test pozytywny. Dziś według Om zaczol się 6 tydzień a w piątek mam pierwszą wizytę u ginekologa i bardzo się stresuje czy wszystko ok.czy będzie już serce widać?

strzelec jest ok :)
ale mi wychodzi termin 15.11
A kiedy mialas owu? Bo mi wychodzi termin na 16.11 :)
Termin liczymy tak: owu - tydzień - 3 miesiące + 1 rok. :)
u mnie to bedzie: 23.02.2017 - 7 dni = 16.02.2017 - 3 miesiace = 16.11.2016 + 1 rok = 16.11.2017 :)

No co wy gadacie dziewczynki ?że niby skorpion to zly znak zodiaku :eek: kurcze ale to chyba nie wszystkich skorpionow dotyczy moj tata był skorpionem i czlowiekiem byl cudownym , kuzynka też skorpion i naprawdę dziewczyna do rany przełożyć ,mila sympatyczna,pomocna nigdy bym nie powiedziałam ze skorpion to zły znak ... :sorry::sorry::sorry:
Oj dziewczyny :) wszystko zależy od wychowania a nie znaku zodiaku ;) mój mąż jest skorpion i jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego znam. Zawsze mogę na niego liczyć. A humory itd? Kto ich nie ma ;)
Uff, to mnie troche uspokoiłyście :)

Haha...jestem skorpionem i...potwierdzam [emoji23] mam beznadziejny charakter ale ciagle nad nim pracuje [emoji28]

Dzwonilam do szpitala, infekcja nie jest problemem [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Jesssu u Was tez taka beznadziejna pogoda? U mnie ciemno i pada :(

hehehe :D niezła samokrytyka :D
Super że infekcja nie jest problemem!! &&&

U mnie pieeeeeknie - słoneczko i ciepło :)

Byłam właśnie u gina po receptę na infekcje i podgadalam go o tą moją owulacje. Mówi, że to niedobrze, że cykle są takie nieregularne i powiedz, że teraz jak w ciągu pół roku to się nie unormuje i nie zajdę, to mam przyjść, zrobi mi wszystkie badania, sprawdzimy hormony i da mi clo. Mam nadzieję, że obędzie się bez clo...
Kurcze, az pol roku? chce ci sie tyle czasu w ciemno działać? nie chcialabys szybciej zaczac monitoringow i ewentualnej stymulacji? Z mojej perspektywy pol roku, to wiecznosc :)

Mozemy prosic o tabelke? :)

reklama
Dziewczyny doradzcie otóż om była 22 stycznia w zeszły poniedziałek test pozytywny. Dziś według Om zaczol się 6 tydzień a w piątek mam pierwszą wizytę u ginekologa i bardzo się stresuje czy wszystko ok.czy będzie już serce widać?
A wiesz kiedy była owu?

Do góry