No ja tez listopada nie lubie, ale i tak bede skakać ze szczescia jesli nam sie teraz uda ale byloby cudnie.. ale to takie nierealne.. mi sie nigdy nie udaje, dlaczego mialoby sie udac teraz. A szkoda, bo dwa piekne pecherzyki byly.. Bylaby Julka i Julek Ale milo sobie pomarzyc
Dlaczego miałoby się udać? Może dlatego, że nam się ten miesiąc nie podoba? [emoji23] ja będąc młodsza zarzekałam się, że nigdy nie urodzę dziecka w środku lata i listopadowego! I co? Mam syna z 12 sierpnia [emoji23] może teraz znowu los zrobi nam psikusa? [emoji12]
Jak znak by nie był - będziemy bardzo szczęśliwe
Ja bardzo chciałam mieć lwa (sama nim jestem), bo zawsze kojarzył mi się z ogarniętymi osobami, towarzyskimi itp. Ale teraz jak pracuje z młodymi ludźmi i widzę ich daty urodzin, to stwierdzam, ze znak zodiaku ma niewiele wspólnego z funkcjonowaniem w społeczeństwie mnóstwo zależy od nas - rodziców od tego jak wychowamy i jakie wartości wpoimy
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Ja mam w domu małego lwa [emoji6] waleczny z niego charakter ale jak dla mnie to wszystko w genach dostał po tatusiu [emoji12] potrafi postawić na swoim, a w przedszkolu podobno też słodki mądrala i wszystko chce pierwszy [emoji12] z drugiej strony podoba mi się to, że mimo swoich 3 lat potrafi docenić i pochwalić nawet jak mu zmienię firankę w pokoju ( czego mąż w ogóle nie zauważa [emoji849]) a jak mi słodzić potrafi haha [emoji7]
Dla odmiany mój M to ryba a charakterek tak ciężki ze masakra !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom