reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ojej ale milo czytac, ze kogos sie zmotywowalo [emoji7]
A co do slodyczy to mimo, ze je kocham to jest to ZUO. Ostatnio pofolgowalam sobie i w ruch poszly Krowki, Grzeski, Jezyki. W ciagu pol roku nie zjadlam tyle slodyczy co tego z kilka dni...a ze swiat jest wredny to mnie pokaral za te slodkie przyjemnosci...grzybica pochwy [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] cholesteo tak swedzi, ze malo co spalam w nocy [emoji30]

Takze uwazajcie dziewczynki z cukrem bo wlasnie jestem zywym przykladem jak duuuuza ilosc cukru odbija sie na kuciambie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję... :( ale coś w tym jest, ja sobie folgowałam ostatnie trzy miesiące, tak mnie wzięło i być może to jest też przyczyną tego trądziku u mnie. Teraz dwa dni tak nie jadłam i mam wrażenie, że te stare powoli zasychaja i nic nowego się nie pojawiło. Mam nadzieję, że zmniejszenie ilości cukru pomoże. Zwłaszcza, że te dwa kg na plusie z nikąd się nie wzięło :( wczoraj się ważyłam, 61 kg... Masakra!!

Ale bedzie testowania na dniach:)super!!Mam nadzieje ze marzec bedzie szczesliwy dla Wszystkich!!:*

U mnie 9dc i dalej brązowe plamienie..czy to moze byc normalne w 1 miesiaczce po poronieniu samoistnym?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że to nic złego, hormony pewnie muszą się uspokoić. Ja w tym cyklu tak miałam, że do 9dc plamilam, a wcześniej mi się nie zdarzało, choć ja akurat nie poroniłam.

relgx1hpw702se3x.png

reklama
A gdzie kochana pracujesz? Co tam robisz?

Ja Ci powiem, że moja praca, prócz tego, że godziny są super (mam cały etat, a i tak mało kiedy siedzę więcej niż 7 godzin) i to, że specjalnie się nie narobie, a poza tym pracuję u znajomego, więc jak muszę wcześniej wyjść, albo coś w międzyczasie załatwić, to nie mam problemu i odrabiać nie muszę, tak zupełnie nie jest to coś, co chciałabym robić w życiu. Nie rozwijam się w żaden sposób. Ale uznałam, że zmiana pracy w tej chwili to nie jest dobre rozwiązanie, bo mam umowę na czas nieokreślony, więc jak zajdę w ciążę, to problemu nie będzie, a jakbym pracę zmieniła, to minimum półtora roku w plecy, bo jakbym zaszła w ciąże, to już na pewno nikt mnie nie przyjmie po macierzyńskim i musiałabym szukać kolejnej. Także przemyśl sobie, czy się opłaca w tej chwili zmieniać, bo później może być problem z powrotem. Może uda się w najbliższym czasie zajść :)

relgx1hpw702se3x.png

U mnie praca biurowa. Aktywizacja ludzi młodych na rynku pracy. To jest ta fajna cześć, która lubię.
Nie lubię mojej firmy, która na każdym kroku kręci. A umowę i tak mam tylko na czas określony. Zarobki przyzwoite, ale zawsze moglo być ć lepiej :) No i nie płaca na czas, co tez mnie wkurza. Firma sama generuje problemy i zostawia mnie z nimi sama na polu bitwy. Długa historia. Liczę na to, ze szybko zaskoczę i odejdę. Ale wiem tez, ze sama sobie wywieram dodatkowa presję, ze MUSZĘ etyn cyklu zajść. Bez sensu.

Z lepszych wiadomości: wiosna tra la la la la :D

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Trzymam dziewczyny kciuki za testy, mam nadzieję że w marcu pobijemy rekord :) u mnie dziś temp nie wzrosła, 36,47 więc może dziś będzie owu? Mam nadzieję, wykorzystam mojego na koniec dnia :)

Ogólnie to dzisiaj taki piękny dzień, ciepło, słoneczko... Mam masę energii :) już się nie mogę doczekać 17, bo idę na body ball w końcu. Mam nadzieję, że tym razem wytrwam i będę chodziła regularnie, do tego ćwiczenia w domu i wykupie to be diet Chodakowskiej. @Paraplu mnie zmotywowała swoimi wynikami. Poczytałam trochę o tej diecie i faktycznie mnóstwo osób z niej korzysta i są zadowole, cena tutaj odgrywa dużą rolę :) Poczytałam też o tym trądziku i dobrze jest odstawić słodycze. W zupełności nie jestem w stanie odstawić od razu, bo kawę muszę poslodzic, ale małymi krokami do celu...słodze już nie 1,5 łyżeczki, a 1 i nadal wydaje mi się słodka, także będę zmniejszać aż się oducze :) Wczoraj np. nie zjadłam nic słodkiego, nie miałam ochoty, także mam nadzieję, że wiosna szybko przyjdzie i zapał mi nie minie [emoji3]

relgx1hpw702se3x.png

Lanvin polecam tzw. kulki mocy. Ja robię z daktylami, orzechami, wiórkami kokosowymi i kakao.
Dzięki daktylom są mega słodkie i zaspokajają moją ochotę na słodycze. Smakują jak czekoladki :D Tak samo robię ciasto czekoladowe z daktylami. Moja skóra też źle reaguję na słodycze. Zresztą tak jak mówi Paraplu to zło ;) Ale to moja największa słabość, więc kombinuję.

Ojej ale milo czytac, ze kogos sie zmotywowalo [emoji7]
A co do slodyczy to mimo, ze je kocham to jest to ZUO. Ostatnio pofolgowalam sobie i w ruch poszly Krowki, Grzeski, Jezyki. W ciagu pol roku nie zjadlam tyle slodyczy co tego z kilka dni...a ze swiat jest wredny to mnie pokaral za te slodkie przyjemnosci...grzybica pochwy [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] cholesteo tak swedzi, ze malo co spalam w nocy [emoji30]

Takze uwazajcie dziewczynki z cukrem bo wlasnie jestem zywym przykladem jak duuuuza ilosc cukru odbija sie na kuciambie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oj współczuje!!! :(

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Do góry