reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja miałam termin na wczoraj, ale owulacja się przesunęła i okres teraz powinnam dostać w okolicach 1-2 marca.

U mnie ciąża w tym cyklu niemożliwa.
Ostatni stosunek 14.02, a owulacja 17.02

Trzymam za Was kciuki!!! [emoji110]️[emoji110]️

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło ostatni stosunek 17 a owu 21/22 była [emoji41]
Także ten, żebyś się zdziwiła jak ja [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
U mnie w cyklu gdzie zaskoczyło ostatni stosunek 17 a owu 21/22 była [emoji41]
Także ten, żebyś się zdziwiła jak ja [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

Och jak chciałabym się zdziwić :) dzięki za info! ;)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ku*wa a jutro mam kolposkopie! Musze po pracy zadzwonic do szpitala bo nie wiem czy majac infekcje moge miec to badanie [emoji24][emoji31][emoji36]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark wiec ogólnie mówiąc to moja teściowa dowiedziała się (nie wiem skąd ) ze wysyłam rodzica co miesiąc jakaś sumę pieniędzy. Oni mnie wykształcili zapłacili za studia wesele i wiele nam pomagają wiec doszliśmy z M do wniosku Żr jak tylko będziemy mogli, zwłaszcza teraz gdy mój ttata tez zachorował na raka (mama choruje od 9lat) to jakoś ich wspomożemy. Wiaodmo dla nas suma nie duża a razy 5 to w pl daje ładna kasę. W każdym razie. Teściowa myślała ze wysyłam te poniadze za plecami mojego M. Ze on nic nie wie i dała mu wyklad ze on ciężko pracuje a ja wysyłam rodzica pieniądze. Jak mi to M powiedział to myślałam ze pójdę i ja walne. Już pominę to ze od niej żadnego wsparcia w niczym wręcz ciagle zazdrość tylko jak ona coś chce to musi buc już. Ale kurde ja tez ciężko pracuje i to nasza sprawa co robimy z kasa nie jej do do cholery. To nawet nie jej pieniądze wiec się pytam co jej do tego ?! [emoji48] Ehh także to tak w wielki skrócie. Można byłoby tak godzinami. Dlatego mój M mimo ze mieszka rzut mokrym beretem od mamy mógłby wcale tam nie chodzić. Po prostu zna swoją cała rodzinie. Najlepiej to robić wszystko po kryjomu i nic nikomu nie mówić. Szok po prostu. Nie ogarniam tego bo u mnie w rodzinie jest inaczej ...

Cześć dziewczyny [emoji3]
Tyle pozytywnych wieści tutaj na reszcie ! [emoji6] a ile testów bedzie ! Super!
Ja ten cykl obstawiam na luzie bez pilnowania płodnych itd listopad średnio mi się podoba więc bez spiny, co będzie to będzie [emoji6]
Paraplu, biedactwo.. co to się przyplątało.. eh.. co do słodyczy to ja planuje cały post nie jeść ale czy dotrwam to nie wiem [emoji23] takie moje postanowienie [emoji12]

Cześć dziewczyny [emoji3]
Tyle pozytywnych wieści tutaj na reszcie ! [emoji6] a ile testów bedzie ! Super!
Ja ten cykl obstawiam na luzie bez pilnowania płodnych itd listopad średnio mi się podoba więc bez spiny, co będzie to będzie [emoji6]
Paraplu, biedactwo.. co to się przyplątało.. eh.. co do słodyczy to ja planuje cały post nie jeść ale czy dotrwam to nie wiem [emoji23] takie moje postanowienie [emoji12]

No ja tez listopada nie lubie, ale i tak bede skakać ze szczescia jesli nam sie teraz uda :):):):) ale byloby cudnie.. ale to takie nierealne.. mi sie nigdy nie udaje, dlaczego mialoby sie udac teraz. A szkoda, bo dwa piekne pecherzyki byly.. Bylaby Julka i Julek ;) Ale milo sobie pomarzyc :)

reklama
Do góry