reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Muszę poczytać dziś i jutro :) dziękuję za rady dziewczyny, bo jestem załamana stanem swojej skóry :( prócz tych wypryskow czuję już rano, że skóra jest w tych miejscach tłusta, a nigdy tak nie miałam.

A moze za mocno wysuszasz swoja cere ? Skóra zbyt mocno przesuszona wbrew pozorom wydziela bardzo dużo sebum, aby się bronić. Nawet skóra tradzikowa wymaga pozadnego nawilżenia, a w sezonie zimowym cera ma tendencję do przesuszenia ze względu na mocne ogrzewanie w mieszkaniach, sklepach itp. :)

reklama
Ja np mam problem z atopowym zapaleniem skóry... robiłam miliony testów i na nic nie mam alergii. Odstawienie nabiału i glutenu tez nie pomaga :/ istna masakra... dzisiaj np to już wytrzymać nie mogę tak mnie wszystko swędzi i piecze :( ma któraś z Was azs?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika, a robiłaś testy na nietolerancje pokarmowe? To nie to samo co alergia, a też może dawać objawy. Czasem alergenem jest zwykłe jajko. Niestety w AZS czasami trudno znaleźć przyczynę.

Jak to jest z tym mlekiem? Krowie faktycznie może być bez laktozy? Teściowa wczoraj kupiła, niby nie ma laktozy, ale sama nie wiem.

Placuszki bezglutenowe z czego? Bo rozumiem, że mąka orkiszowa np. gluten zawiera.

Muszę poczytać dziś i jutro :) dziękuję za rady dziewczyny, bo jestem załamana stanem swojej skóry :( prócz tych wypryskow czuję już rano, że skóra jest w tych miejscach tłusta, a nigdy tak nie miałam.

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

relgx1hpw702se3x.png

Placuszki można robić chociażby z mąki jaglanej i na słono i na słodko np. z bananem :) W większości sklepów dostępny jest makaron gryczany, wiec to też jakaś alternatywa. Orkisz to kuzyn zwykłej pszenicy i zawiera gluten.

Dziewczyny masakra jakaś ... jestem w szkole i bieguny dostałam masakra juz 2 raz w kiblu siedzę Hehehe :-(

Marc super! Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie :) powodzenia na egzaminie :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Jezu jestem wściekła jak osa...
Mam szczerze dość tego związku, i coraz częściej myślę, że przez mojego faceta nie mogę się cieszyć ciążą i to jakiś wielki problem.

Jak to jest z tym mlekiem? Krowie faktycznie może być bez laktozy? Teściowa wczoraj kupiła, niby nie ma laktozy, ale sama nie wiem.

Placuszki bezglutenowe z czego? Bo rozumiem, że mąka orkiszowa np. gluten zawiera.

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

relgx1hpw702se3x.png

Ja tez muszę poczytać [emoji848] jak znajdziesz jakaś ciekawa stronę daj znać kochana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marc najlepiej z porannego zwykły facelle taki za piątka. One ładnie wychodzą. S park nie denerwuj się kochana chłopy to jakiś dziwny pod gatunek jest.

reklama
@marc miałam ten sam problem przez 2 dni w swojej ciąży co chwilę biegalam do toalety w pracy ale ja jeszcze wtedy nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero później połączyłam fakty. Powoli zaczynam gratulowac ! :)

Do góry