reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@marc kobieto! Uspokoi się :D nie szalej.

@Spark co sie stało? A tak poza tym jak sie czujesz? Bo ja cały tydzień miałam paskudny. Już bez wymiarów. Ale mdłości straszne. Nie mam apetytu. Zmuszam się :( chodzę na spacery i śpię cały czas.

Hej☺ my już w trójeczkę,synuś odebrany od teściów.
Lanvin co do owulacji to nigdy nie mierzyłam temperatury ani nie sprawdzałam testami czy jest. Zajść w pierwszą ciążę udało się w 2 cyklu, więc nie było mi to potrzebne.
A teraz zobaczymy. Napewno kupie testy i będę podglądać czy wogóle jest:dry:
Dzięki dziewczynom tutaj przynajmniej wiem które są dobre:-) :)
Marc gratuluję i powodzenia na egzaminie życzę:-) :)
Ja czekam na nadejście@ mam mieć 1.03 ale czy nadejdzie w terminie to się okaże.

@gabrika testy na nietolerancje pokarmowe możesz kupić przez internet i zrobić w domu. Na yt są filmiki instruktarzowe. Trzeba się tylko samemu nakłuć w czubek palca. To jest test na ok 50 produktów. Jak chcesz na więcej to może poszukaj na stronach laboratoriów, tam robią już bardziej zaawansowane i na dużo większą liczbę produktów.

Antonina a który DC? Pokasz wykres :)
U mnie pewnie cykl sie wydłuży bo jak wczoraj byla owu w 17 DC to napewno nie będzie cykl 26 dniowy.
Nawet licząc najkrótsza faze ti wychodzi 28 dni.
1488127962-aaaaaa.png
Dziś mam 16 dc. Myślę że jest po owu bo dziewczyny tu pisały że mialy również śluz nawet dwa dni po.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry