reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Muszę poczytać dziś i jutro :) dziękuję za rady dziewczyny, bo jestem załamana stanem swojej skóry :( prócz tych wypryskow czuję już rano, że skóra jest w tych miejscach tłusta, a nigdy tak nie miałam.

A moze za mocno wysuszasz swoja cere ? Skóra zbyt mocno przesuszona wbrew pozorom wydziela bardzo dużo sebum, aby się bronić. Nawet skóra tradzikowa wymaga pozadnego nawilżenia, a w sezonie zimowym cera ma tendencję do przesuszenia ze względu na mocne ogrzewanie w mieszkaniach, sklepach itp. :)

reklama
Ja np mam problem z atopowym zapaleniem skóry... robiłam miliony testów i na nic nie mam alergii. Odstawienie nabiału i glutenu tez nie pomaga :/ istna masakra... dzisiaj np to już wytrzymać nie mogę tak mnie wszystko swędzi i piecze :( ma któraś z Was azs?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika, a robiłaś testy na nietolerancje pokarmowe? To nie to samo co alergia, a też może dawać objawy. Czasem alergenem jest zwykłe jajko. Niestety w AZS czasami trudno znaleźć przyczynę.

Jak to jest z tym mlekiem? Krowie faktycznie może być bez laktozy? Teściowa wczoraj kupiła, niby nie ma laktozy, ale sama nie wiem.

Placuszki bezglutenowe z czego? Bo rozumiem, że mąka orkiszowa np. gluten zawiera.

Muszę poczytać dziś i jutro :) dziękuję za rady dziewczyny, bo jestem załamana stanem swojej skóry :( prócz tych wypryskow czuję już rano, że skóra jest w tych miejscach tłusta, a nigdy tak nie miałam.

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

relgx1hpw702se3x.png

Placuszki można robić chociażby z mąki jaglanej i na słono i na słodko np. z bananem :) W większości sklepów dostępny jest makaron gryczany, wiec to też jakaś alternatywa. Orkisz to kuzyn zwykłej pszenicy i zawiera gluten.

Dziewczyny masakra jakaś ... jestem w szkole i bieguny dostałam masakra juz 2 raz w kiblu siedzę Hehehe :-(

Marc super! Bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie :) powodzenia na egzaminie :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Jezu jestem wściekła jak osa...
Mam szczerze dość tego związku, i coraz częściej myślę, że przez mojego faceta nie mogę się cieszyć ciążą i to jakiś wielki problem.

Jak to jest z tym mlekiem? Krowie faktycznie może być bez laktozy? Teściowa wczoraj kupiła, niby nie ma laktozy, ale sama nie wiem.

Placuszki bezglutenowe z czego? Bo rozumiem, że mąka orkiszowa np. gluten zawiera.

[emoji110] [emoji110] [emoji110]

relgx1hpw702se3x.png

Ja tez muszę poczytać [emoji848] jak znajdziesz jakaś ciekawa stronę daj znać kochana

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marc najlepiej z porannego zwykły facelle taki za piątka. One ładnie wychodzą. S park nie denerwuj się kochana chłopy to jakiś dziwny pod gatunek jest.

reklama
@marc miałam ten sam problem przez 2 dni w swojej ciąży co chwilę biegalam do toalety w pracy ale ja jeszcze wtedy nie wiedziałam, że w niej jestem, dopiero później połączyłam fakty. Powoli zaczynam gratulowac ! :)

Do góry