reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bo nie ma dżemu [emoji1] [emoji11]

A u mnie nadal nic, szlag mnie zaraz trafi chyba... Jajniki tylko czasem porządnie zabolą, ale okresu to ja sie chyba nie doczekam... Ovia zglupiala całkiem i walnela mi znak zapytania w ilości dni do dni plodnych [emoji23]

Ty tez masz ovie :-) to powiedz mi da sie zmienić @ z 3 na 2

reklama
Dukan mnie kiedyś do szewskiej pasji doprowadził, dwójki przez tydzień zrobić nie mogłam [emoji23] a co do makaronów, ja nie przepadałam... Czułam się ciężka, ospala, dramat jakiś... No ale jadłam, co było robić... Dopóki Noe zaczęłam jeść makaronu bezglutenowego, no jak dobrą bułkę pszenną zjem, to normalnego makaronu już nigdy [emoji1]

Kurde, same kciuki dzisiaj muszę trzymać, B też dzisiaj walczy na uczelni [emoji1]

Tylko, ze ja polegnę :-(

Ja mam za to łatwo na diecie bo ja słodyczy nie lubię. Kotek a u giną kiedy byłaś ostatnio? Może monitoring zrób.

Ty tez masz ovie :-) to powiedz mi da sie zmienić @ z 3 na 2
W sensie z 3 marca na 2? Musisz wejść w ustawienia i zmienić długość cyklu o 1, bo ona oblicza zgodnie z tym jaką długość orientacyjna podalas [emoji16]
Nie marudz, nie napisałaś jeszcze nic a już pesymizm [emoji14] poprawki są, w razie czego nawet warunki [emoji1]

Windy91 ja właśnie czytałam ze białko tak działa i obciąża też nerki dlatego faza białka to u mnie dzień nie więcej. Dukan jest dla ludzi naprawdę otyłych więc jak sie chce tylko kilka kg to nie trzeba się tak mocno trzymać wytycznych.

To było akurat z 7 lat temu, jak dopiero zaczynało być w miarę głośno o dukanie. Ale jak mówię, szybko zrezygnowałam [emoji14] a
Od diet trzymam się z daleka, za słabą wolę mam [emoji1]

W sensie z 3 marca na 2? Musisz wejść w ustawienia i zmienić długość cyklu o 1, bo ona oblicza zgodnie z tym jaką długość orientacyjna podalas [emoji16]
Nie marudz, nie napisałaś jeszcze nic a już pesymizm [emoji14] poprawki są, w razie czego nawet warunki [emoji1]

Mam ustne :p

reklama
Ja np mam problem z atopowym zapaleniem skóry... robiłam miliony testów i na nic nie mam alergii. Odstawienie nabiału i glutenu tez nie pomaga :/ istna masakra... dzisiaj np to już wytrzymać nie mogę tak mnie wszystko swędzi i piecze :( ma któraś z Was azs?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry