1985nelia2
Fanka BB :)
Bo może to by ci pozwoliło się wstrzelić idealnie w owu. Tyle sie juz staracie na testach to moze spróbuj inaczej.CZemu mam isc NS monit? U giną bylam e grudniu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo może to by ci pozwoliło się wstrzelić idealnie w owu. Tyle sie juz staracie na testach to moze spróbuj inaczej.CZemu mam isc NS monit? U giną bylam e grudniu.
Ja mam znajomego który dostał rente na AZS. Spróbuj bepantenem smarować. Czasem nawet płyn do płukania wysusza skórę a dla atopi to jednak nawilżanie to podstawa. Mój synek też alergik i nie mogę dojść na co czasem go wyspie i już. Aktualnie problem z policzkami a cały grudzień zgiecie kolana ehhJa np mam problem z atopowym zapaleniem skóry... robiłam miliony testów i na nic nie mam alergii. Odstawienie nabiału i glutenu tez nie pomaga :/ istna masakra... dzisiaj np to już wytrzymać nie mogę tak mnie wszystko swędzi i piecze ma któraś z Was azs?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie używm testow. 1 raz zaszlm z monitem drugi raz bez. Terz co dwa dni dzialmy przez caly cykl wiec kiedys musi sie udac.Bo może to by ci pozwoliło się wstrzelić idealnie w owu. Tyle sie juz staracie na testach to moze spróbuj inaczej.
Zgadzam sie ale sam pomysl z bialkiem nie jest zly ale ja np robilam na śniadanie twaróg z warzywami i to naprawde ładnie syci nie czuje sie głodu a sie nie tyje. Na obiad pierś z pieca z jakąś fajną surówką też daje radę.Dziewczyny Dukan to bardzo niebezpieczna dieta. Sama znam jeden przypadek, gdzie znajoma na tej właśnie diecie tak obciazyla nerki, że ledwo jedną z nich odratowali, natomiast w szkole czytałam o bardzo wielu podobnych przypadkach. Jeżeli już dieta dukana to pod ścisłą kontrolą lekarza
Placuszki bezglutenowe z czego? Bo rozumiem, że mąka orkiszowa np. gluten zawiera.No właśnie szkoda, że niektórzy tak rozumieją dietę bezglutenową, a te wszystkie cuda nie raz jeszcze gorsze niż zwykły chleb, ale fakt glutenu brak
Faktycznie to jest duża zmiana, ale po czasie można się przyzwyczaić i już nawet w tym momencie nie myślę nawet o chlebie czy nabiale. Zamiast chleba można robić sałatki, omlety, placuszki W necie jest też sporo przepisów na chleby bezglutenowe np. z kaszy gryczanej, więc można kombinować.
Muszę poczytać dziś i jutro dziękuję za rady dziewczyny, bo jestem załamana stanem swojej skóry prócz tych wypryskow czuję już rano, że skóra jest w tych miejscach tłusta, a nigdy tak nie miałam.Często bywa tak że wszelki produkty bezglutenowe czy bez laktozy to czysta chemia taki chwyt marketingowy, bo teraz mamy modę na taką dietę ale wystarczy odrobinę poczytać i zwracać uwagę na skład produktów ja mam troszkę łatwiej, ponieważ konczylam technologie żywienia więc co nieco już wysnioslam ze szkoły ale ogólnie to nic trudnego jak się bardzo chce
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Jadę na egzamin :-) trochę mi sie przysnęlo na prawie 2h Hehehe :-)
Może owu [emoji8]Tak poza tym tak mnie lewy jajnik nasuwa... Pierwszy raz w tym cyklu, masakra.
Może dwa jajeczka bylyDlaczego ja niby po owu a mam śluz plodny ??? Taki białko kurze???
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj test był pozytywny, więc mam nadzieję :*Może owu [emoji8]