reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jezu jestem wściekła jak osa...
Mam szczerze dość tego związku, i coraz częściej myślę, że przez mojego faceta nie mogę się cieszyć ciążą i to jakiś wielki problem.

Sparkus nie denerwuj się ... chłop musi dojrzeć do pewnych sytuacji. Nie daj się wkręcać głowa do góry cyc do przodu [emoji8]
Coś poważnego odwalił ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jezu jestem wściekła jak osa...
Mam szczerze dość tego związku, i coraz częściej myślę, że przez mojego faceta nie mogę się cieszyć ciążą i to jakiś wielki problem.
Co się stało??

Ja widzę w końcu coś widzę :-)
Jest, skoro Facelle też pokazuje, to już nie masz się nad czym zastanawiać... Gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji8]

Ja tez muszę poczytać [emoji848] jak znajdziesz jakaś ciekawa stronę daj znać kochana

Dzisiaj już pewnie nie będę miała kiedy, ale jutro od rana poczytam i podeślę jak coś znajdę :) póki co znalazłam olej kokosowy nierafinowany w dobrej cenie i chce zamówić :)

relgx1hpw702se3x.png

Co się stało??

Jest, skoro Facelle też pokazuje, to już nie masz się nad czym zastanawiać... Gratuluję [emoji7] [emoji7] [emoji8]

Dzisiaj już pewnie nie będę miała kiedy, ale jutro od rana poczytam i podeślę jak coś znajdę :) póki co znalazłam olej kokosowy nierafinowany w dobrej cenie i chce zamówić :)

relgx1hpw702se3x.png

Rano trzeba było sie wypatrzeć teraz widzę i ja tak bez wpatrywania :-) z godziny na godzinę jest inaczej hmmm...
Oby wszystko było ok Boże błagam ;-)

Ja np mam problem z atopowym zapaleniem skóry... robiłam miliony testów i na nic nie mam alergii. Odstawienie nabiału i glutenu tez nie pomaga :/ istna masakra... dzisiaj np to już wytrzymać nie mogę tak mnie wszystko swędzi i piecze :( ma któraś z Was azs?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Moj syn ma [emoji27] jakie kremy stosujesz? Kiedy masz lepsza skore? Latem?

Marc, trzymam kciuki ! [emoji6] to pewnie ze stresu.. wiec spróbuj wyluzować bo dzidzi to nie sprzyja [emoji8]
Lanvin, w końcu owu do ciebie zawitała [emoji16]

reklama
Antonina a który DC? Pokasz wykres :)
U mnie pewnie cykl sie wydłuży bo jak wczoraj byla owu w 17 DC to napewno nie będzie cykl 26 dniowy.
Nawet licząc najkrótsza faze ti wychodzi 28 dni.

Do góry