reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, to faktycznie szybko dostałas okres... Chciałaś mieć więcej spokoju, przyznaj się [emoji1]

Bertha, mfifi, jak ja mam przy was wytrwać do piątku? [emoji1] koleżanka ma do mnie wpaść, może mi kupi jakiś test ciążowy. Bo taka pogoda i ulewa ze nic tylko zabarykadowac się z winem i duża pizza[emoji12] więc nie mam zamiaru iść dalej niż z psem wokół bloku [emoji1]

A właśnie, cześć Millo! Skleroze mam [emoji16]

Poza tym tylko ja jedną na krawędzi testowania?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Hej, ale tu ostatnio zle wiadomosci... Dziewczyny, bardzo Wam wspolczuje... Doskonale wiem co przezywacie... Ja poronilam pod koniec pazdziernika a juz w grudniu wiedzialam, ze jestem w ciazy.. Dzis jest 13 tydzien ciazy :)
Moze niektorym poprawie humor....
.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% ❤❤❤WOJTUS ❤❤❤ na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki

Hej, ale tu ostatnio zle wiadomosci... Dziewczyny, bardzo Wam wspolczuje... Doskonale wiem co przezywacie... Ja poronilam pod koniec pazdziernika a juz w grudniu wiedzialam, ze jestem w ciazy.. Dzis jest 13 tydzien ciazy :)
.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% [emoji173][emoji173][emoji173]WOJTUS [emoji173][emoji173][emoji173] na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki
Wojtuś [emoji173] gratulacje dbaj o was ;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, to faktycznie szybko dostałas okres... Chciałaś mieć więcej spokoju, przyznaj się [emoji1]

Bertha, mfifi, jak ja mam przy was wytrwać do piątku? [emoji1] koleżanka ma do mnie wpaść, może mi kupi jakiś test ciążowy. Bo taka pogoda i ulewa ze nic tylko zabarykadowac się z winem i duża pizza[emoji12] więc nie mam zamiaru iść dalej niż z psem wokół bloku [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To sikaj bo nie mogę się doczekać [emoji8]

.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% [emoji173][emoji173][emoji173]WOJTUS [emoji173][emoji173][emoji173] na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki
Kochana moja wrzesniowka :) Pamiętam,że balas się reakcji lekarza,że zaraz po poronieniu jesteś w ciąży :) Jak widać to jest możliwe i od razu gęba mi się cieszy :) Jesteś trzecim przypadkiem i to mnie teraz nakrecilo :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Windy91 dzieki Twojemu samookaleczeniu [emoji14] i ja dzis mam placki ziemniaczane :) ale wykonane za pomoca sokowirowki :) wiec nie sa krwawe :) :)
Haha [emoji1] kochana, ja takich sprzętów nie mam na stanie, ostatnio się wałka dorobilam [emoji23] Ale nie wiedziałam że można sokowirowke tak wykorzystać! Czad! I super że u was wszystko dobrze, potrzeba nam takich wiadomości [emoji173] bo tu ostatnio faktycznie jakaś masakra [emoji20]
To sikaj bo nie mogę się doczekać [emoji8]

Nie mam czym i na Co [emoji23] na razie leżę w pianie [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja dzisiaj 29dc, ale wszystkie znaki na ziemi wskazują że będzie @... Więc się nawet nie liczę

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry