reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie jestem teraz na bebio, mialam znow wykupic ale zablokowalam sobie internetowe konto bankowe i nie moge sie zalogowac [emoji23] musze sie zebrac i zadzwonic do banku.
Na bebio schudlam z 66,7kg do 60,3kg, potem skonczyl mi sie pakiet, teraz mniej wiecej pilnuje co jem i dzieki temu z 60,3kg zeszlam do 57,6kg. Waga spada ale duzo wolniej jak na bebio i chce sobie jeszcze raz wykupic pakiet. Lato zbliza sie wielkimi krokami [emoji33]

Sama dieta [emoji16] dopiero zbieram sie psychicznie na cwiczenia [emoji23]
Kondycja tragiczna, przykurcze okrutne, jedrnosc skory pozostawia wiele do zyczenia [emoji30]

A to moja inspiracja [emoji173]
Mi nawet do pierwszego zdjecia daleko [emoji33] ale jak jak widac, jak sie bardzo chce to sie da!
273512cbb3a4811f30c2c6b1c840d915.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje mi się, że waga wolniej spada bo org. Na początku przeżywa szok, a potem się już przyzwyczaja i dlatego tak. Mi też w w pierwszych 2 msc diety mega leciała, a potem już pomalutku, mimo, że dieta nadal była :) swoją drogą cieszyłam się bo nie chciałam za baardzo schudnąć :p

reklama
@auslanderka, matko,.. [emoji26] co tu się ostatnio dzieje, nie rozumiem, nie ogarniam... Trzymaj się dzielnie i pisz jak będziesz coś wiedzieć [emoji20]

@Lanvin , o matko, nie pomyślałam [emoji23] wybacz, już więcej zmasakrowanych paluchow nie wstawię [emoji1]

@89Katia, dzisiaj teoretycznie termin @ , więc nie wiem... Ale żadnych oznak. Ani na malpe, ani na ciąże... Jak wpadnie mi w ręce apteka to kupię test [emoji16]

@StorAnia po prostu chciałabym żebyś to wszystko przemyślala, bo się w końcu wykończysz w tym zawieszeniu... Ja nie mówię żebyś odpiszczala, nie, nie! Tylko żebyś podjęła decyzję... Wiesz, dla mnie wspieranie to nie tylko glaskanie po głowie, czasem trzeba coś takiego powiedzieć... Trzymam kciuki misiaku! Może faktycznie zrób AMH, będziesz miała obraz sytuacji...[emoji8]

@Paraplu , o matko, jaki wynik [emoji7] ja i mój słomiany zapał stwierdziliśmy, ze dla tygodnia kitrania i wstydu na plaży, nie opłaca się katować [emoji23] [emoji23] Ale oby mi się zmieniło [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Wydaje mi się, że waga wolniej spada bo org. Na początku przeżywa szok, a potem się już przyzwyczaja i dlatego tak. Mi też w w pierwszych 2 msc diety mega leciała, a potem już pomalutku, mimo, że dieta nadal była :) swoją drogą cieszyłam się bo nie chciałam za baardzo schudnąć :p
Szparkus, to nie przyzwyczajenie ogranizmu w moim wypadku. Chudlam w ladnym tempie bo trzymalam sie wykupionej diety. Potem abonament mi sie skonczyl i mniej sie po prostu pilnowalam ;) nie ma co narzekac bo co chwile czytam o dziewczynach co po diecie dopadl efekt jojo, a ja nie dosc, ze nie przytylam to jeszcze schudlam.
A ze tempo dosc marne bez wykupionej diety to sie nie dziwie, patronami ostatniego tygodnia byly Krowki [emoji23]
A wykupienie diety motywuje mnie do twierdzenia, ze Krowki to ZUO [emoji23]

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.
Slonko, wierze, ze wszystko bedzie okej i nie bedzie potrzeby interweniowac. Napisz jak tylko czegos sie dowiesz.
Tulam.

Chcialam sie pochwalic:

Wrzesien 2016 - waga 66,7kg
Luty 2017 - waga 57,6kg

-9,1 kg [emoji1377][emoji33][emoji7][emoji173]

Cudowny wynik!!! to juz niezla laska musisz byc z taka waga! :) moje marzenie taka waga :) ja teraz mam mniej wiecej twoj startowy wynik ;) ale licze zeby zejsc do 60-62 i bedzie juz super.

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.
@auslanderka, tak mi przykro... :( trzymaj się!

ja i mój słomiany zapał stwierdziliśmy, ze dla tygodnia kitrania i wstydu na plaży, nie opłaca się katować [emoji23] [emoji23] Ale oby mi się zmieniło [emoji1]
W sumie logiczne!! :D musze sie nad tym zastanowic ;)
Czekam na twoje 2 krechy!!!

reklama
Do góry