reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.
Trzymaj się kochana przykro mi :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.
Kciuki mocne [emoji17]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu powodzenia w utrzymaniu takiej wagi ;) pokus jest dużo ale dasz radę. Pozatym super z Ciebie budowlaniec ;)
od jutra wracam do pracy. Mam nadzieję że wszytko Będzie dobrze. Idę trochę między ludzi. Za miesiąc wizyta u gin na nfz. Ale szczerze mówiąc poszukam innego chce znać opinie 2 lekarzy tym razem prywatnie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam,

@NeSSi Bardzo mi przykro :( Trzymaj się i niech druga dzidzia rosnie zdrowo:)

@Bulbasek Piękny Bąbel:) Rośnijcie zdrowo :)

@Alkihisa Przykro mi :( Tulę.

@Luxuorius Ja karmiłam piersią 4 miesiące a @ przyszła miesiąc po odstawieniu piersi. Ale każda kobieta ma inaczej więc nie ma co się sugerować. A u gienka na kontroli po porodzie już byłaś?

U mnie wczoraj test owulacyjny negatywny ale kreska ciemniejsza niż dzień wcześniej więc chyba jestem przed owulacją. Temperaturo nisko. Czekam cierpliwie :)

Wczoraj byłam na fitnesie - ale nam kobitka dała popalić :p głownie ręce i brzuch :)
no wlasnie mialam jechac i nie pojade bo leci krew :)

Do góry