reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No dobra, sikne jak będę mieć test! [emoji12] Spark, masz jakiś patent? Nie wiem siła, kąt strumienia czy co [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Marsz do apteki [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Pobrali. Mi 4 fiolki krwi, zrobili usg, dalej nic nie widać. Te moje piękne pęcherze nie pękły i mam teraz 2 wielkie cysty[emoji37]. Jeszcze mi było mało.....
Dzisiaj dali mi spokój, ale nie pozwolili iść do domu. Od jutra mam być naczczo i będą powtarzać badania.

@Windy sikaj pozytywa.

@Spark powodzenia, na pewno jest wszystko ok.

Hej, ale tu ostatnio zle wiadomosci... Dziewczyny, bardzo Wam wspolczuje... Doskonale wiem co przezywacie... Ja poronilam pod koniec pazdziernika a juz w grudniu wiedzialam, ze jestem w ciazy.. Dzis jest 13 tydzien ciazy :)
Moze niektorym poprawie humor....
.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% ❤❤❤WOJTUS ❤❤❤ na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki
Super wiadomosci!!!! :) gratuluje! mozesz juz wstawac z łóżka, czy dalej musisz lezec?

U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]

Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]
Koniecznie dzisiaj, czym predzej!!! żadne tam jutro! :)

reklama
Dzięki dziewczyny. Pobrali. Mi 4 fiolki krwi, zrobili usg, dalej nic nie widać. Te moje piękne pęcherze nie pękły i mam teraz 2 wielkie cysty[emoji37]. Jeszcze mi było mało.....
Dzisiaj dali mi spokój, ale nie pozwolili iść do domu. Od jutra mam być naczczo i będą powtarzać badania.

@Windy sikaj pozytywa.

@Spark powodzenia, na pewno jest wszystko ok.
Dziękuję, a za Ciebie trzymam nadal kciuki! Niech się rozwiąże na tyle spokojnie, na ile może... buziaki!

Do góry