reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Windy91 testuj!!! :D
@Emzilka pięknie, cudownie, najlepiej na świecie!! <3
@mfifi04 tak, dzisiaj... wieczorem dopiero... jestem pełna obaw, ale staram się o tym nie myśleć, co ma być to będzie :)
Kochana nie denerwuj się wszystko będzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki daj koniecznie znać. Ale nie każ na siebie długo czekać jak na początku :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj 29dc, ale wszystkie znaki na ziemi wskazują że będzie @... Więc się nawet nie liczę

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]
@Windy91 testuj!!! :D
@Emzilka pięknie, cudownie, najlepiej na świecie!! <3
@mfifi04 tak, dzisiaj... wieczorem dopiero... jestem pełna obaw, ale staram się o tym nie myśleć, co ma być to będzie :)
Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]

Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To już poczekaj do jutra! Jak będzie dobry wynik to będzie radość dla nas na cały dzień a nie tylko na wieczór! [emoji6] [emoji2]

Haha
emoji1.png
kochana, ja takich sprzętów nie mam na stanie, ostatnio się wałka dorobilam
emoji23.png
Ale nie wiedziałam że można sokowirowke tak wykorzystać! Czad! I super że u was wszystko dobrze, potrzeba nam takich wiadomości
emoji173.png
bo tu ostatnio faktycznie jakaś masakra
emoji20.png

Nie mam czym i na Co
emoji23.png
na razie leżę w pianie
emoji16.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ta sokowirowka to pewno starsza ode mnie hehe :) jak przyszlo trzec ziemniakow na dwie blachy na babke ziemniaczana to trzeba bylo znalezc jakis sposob..i udalo sie ;) ;)

@Spark trzymam kciuki za wizytę! Będzie dobrze, inaczej być nie może :)

@auslanderka @Alkihisa dziewczyny, strasznie mi przykro. To strasznie niesprawiedliwe. Trzymajcie się, życzę Wam dużo siły.

@Windy91 jak dasz rade to poczekaj do jutra. Choć wiem, że to wcale nie takie łatwe :D

@Paraplu ładny spadek :) oby tak dalej! Moja wymarzona waga to 50-52kg wiec mam jeszcze do zrzucenia 10-12 :sorry2: a startowałam od wagi 68 ( teraz 62 :) )

@Emzilka cudne maleństwo❤ Super, że wszystko jest dobrze. Bardzo się cieszę :)

reklama
Do góry