reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Windy91 testuj!!! :D
@Emzilka pięknie, cudownie, najlepiej na świecie!! <3
@mfifi04 tak, dzisiaj... wieczorem dopiero... jestem pełna obaw, ale staram się o tym nie myśleć, co ma być to będzie :)
Kochana nie denerwuj się wszystko będzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki daj koniecznie znać. Ale nie każ na siebie długo czekać jak na początku :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj 29dc, ale wszystkie znaki na ziemi wskazują że będzie @... Więc się nawet nie liczę

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]
@Windy91 testuj!!! :D
@Emzilka pięknie, cudownie, najlepiej na świecie!! <3
@mfifi04 tak, dzisiaj... wieczorem dopiero... jestem pełna obaw, ale staram się o tym nie myśleć, co ma być to będzie :)
Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]

Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To już poczekaj do jutra! Jak będzie dobry wynik to będzie radość dla nas na cały dzień a nie tylko na wieczór! [emoji6] [emoji2]

Haha
emoji1.png
kochana, ja takich sprzętów nie mam na stanie, ostatnio się wałka dorobilam
emoji23.png
Ale nie wiedziałam że można sokowirowke tak wykorzystać! Czad! I super że u was wszystko dobrze, potrzeba nam takich wiadomości
emoji173.png
bo tu ostatnio faktycznie jakaś masakra
emoji20.png

Nie mam czym i na Co
emoji23.png
na razie leżę w pianie
emoji16.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ta sokowirowka to pewno starsza ode mnie hehe :) jak przyszlo trzec ziemniakow na dwie blachy na babke ziemniaczana to trzeba bylo znalezc jakis sposob..i udalo sie ;) ;)

@Spark trzymam kciuki za wizytę! Będzie dobrze, inaczej być nie może :)

@auslanderka @Alkihisa dziewczyny, strasznie mi przykro. To strasznie niesprawiedliwe. Trzymajcie się, życzę Wam dużo siły.

@Windy91 jak dasz rade to poczekaj do jutra. Choć wiem, że to wcale nie takie łatwe :D

@Paraplu ładny spadek :) oby tak dalej! Moja wymarzona waga to 50-52kg wiec mam jeszcze do zrzucenia 10-12 :sorry2: a startowałam od wagi 68 ( teraz 62 :) )

@Emzilka cudne maleństwo❤ Super, że wszystko jest dobrze. Bardzo się cieszę :)

reklama
Do góry