Kochana nie denerwuj się wszystko będzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki daj koniecznie znać. Ale nie każ na siebie długo czekać jak na początku
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nie denerwuj się wszystko będzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki daj koniecznie znać. Ale nie każ na siebie długo czekać jak na początku
U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]Ja dzisiaj 29dc, ale wszystkie znaki na ziemi wskazują że będzie @... Więc się nawet nie liczę
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]
Zważając na to, że mam być przed 19, ostatnio czekałam 2h w kolejce, to może koło 22 dam znać ;p heheKochana nie denerwuj się wszystko będzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki daj koniecznie znać. Ale nie każ na siebie długo czekać jak na początku
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
To już poczekaj do jutra! Jak będzie dobry wynik to będzie radość dla nas na cały dzień a nie tylko na wieczór! [emoji6] [emoji2]U mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]
Cicho tam [emoji23] test do mnie jedzie z drugiego końca Warszawy [emoji1] myślicie zeby siknac dziś czy czekać do jutra? [emoji16]
Ta sokowirowka to pewno starsza ode mnie hehe jak przyszlo trzec ziemniakow na dwie blachy na babke ziemniaczana to trzeba bylo znalezc jakis sposob..i udalo sieHahakochana, ja takich sprzętów nie mam na stanie, ostatnio się wałka dorobilamAle nie wiedziałam że można sokowirowke tak wykorzystać! Czad! I super że u was wszystko dobrze, potrzeba nam takich wiadomościbo tu ostatnio faktycznie jakaś masakra
Nie mam czym i na Cona razie leżę w pianie
SikajU mnie 31... Ale coś czuje ze to jeden z tych turbo długich cykli, więc pewnie sobie jeszcze poczekam [emoji12]