reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lux, to faktycznie szybko dostałas okres... Chciałaś mieć więcej spokoju, przyznaj się [emoji1]

Bertha, mfifi, jak ja mam przy was wytrwać do piątku? [emoji1] koleżanka ma do mnie wpaść, może mi kupi jakiś test ciążowy. Bo taka pogoda i ulewa ze nic tylko zabarykadowac się z winem i duża pizza[emoji12] więc nie mam zamiaru iść dalej niż z psem wokół bloku [emoji1]

A właśnie, cześć Millo! Skleroze mam [emoji16]

Poza tym tylko ja jedną na krawędzi testowania?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Hej, ale tu ostatnio zle wiadomosci... Dziewczyny, bardzo Wam wspolczuje... Doskonale wiem co przezywacie... Ja poronilam pod koniec pazdziernika a juz w grudniu wiedzialam, ze jestem w ciazy.. Dzis jest 13 tydzien ciazy :)
Moze niektorym poprawie humor....
.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% ❤❤❤WOJTUS ❤❤❤ na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki

Hej, ale tu ostatnio zle wiadomosci... Dziewczyny, bardzo Wam wspolczuje... Doskonale wiem co przezywacie... Ja poronilam pod koniec pazdziernika a juz w grudniu wiedzialam, ze jestem w ciazy.. Dzis jest 13 tydzien ciazy :)
.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% [emoji173][emoji173][emoji173]WOJTUS [emoji173][emoji173][emoji173] na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki
Wojtuś [emoji173] gratulacje dbaj o was ;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, to faktycznie szybko dostałas okres... Chciałaś mieć więcej spokoju, przyznaj się [emoji1]

Bertha, mfifi, jak ja mam przy was wytrwać do piątku? [emoji1] koleżanka ma do mnie wpaść, może mi kupi jakiś test ciążowy. Bo taka pogoda i ulewa ze nic tylko zabarykadowac się z winem i duża pizza[emoji12] więc nie mam zamiaru iść dalej niż z psem wokół bloku [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To sikaj bo nie mogę się doczekać [emoji8]

.. Jestem po wizycie.
Z dzidzia wszystko Ok. 6,68 cm, nt 1.3mm kosc nosowa widoczna, przeplywy w normie, lozysko wysoko na tylnej sciance.... Na tym etapie nie mozna do niczego sie przyczepic.... A i na 80% [emoji173][emoji173][emoji173]WOJTUS [emoji173][emoji173][emoji173] na rozluznienie mam wypic sobie lampke wina hehe no i moge juz powoli ruszac sie z domu na spacerki
Kochana moja wrzesniowka :) Pamiętam,że balas się reakcji lekarza,że zaraz po poronieniu jesteś w ciąży :) Jak widać to jest możliwe i od razu gęba mi się cieszy :) Jesteś trzecim przypadkiem i to mnie teraz nakrecilo :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@Windy91 dzieki Twojemu samookaleczeniu [emoji14] i ja dzis mam placki ziemniaczane :) ale wykonane za pomoca sokowirowki :) wiec nie sa krwawe :) :)
Haha [emoji1] kochana, ja takich sprzętów nie mam na stanie, ostatnio się wałka dorobilam [emoji23] Ale nie wiedziałam że można sokowirowke tak wykorzystać! Czad! I super że u was wszystko dobrze, potrzeba nam takich wiadomości [emoji173] bo tu ostatnio faktycznie jakaś masakra [emoji20]
To sikaj bo nie mogę się doczekać [emoji8]

Nie mam czym i na Co [emoji23] na razie leżę w pianie [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Ja dzisiaj 29dc, ale wszystkie znaki na ziemi wskazują że będzie @... Więc się nawet nie liczę

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry