reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej :)
wpadam tylko ytak na chwile, zrobiłam postep z forum bo czytam tylko raz dziennie a poprzednio miałam cały czas właczone i się nakręcałam i tylo czekałam czy ktoś cos napisał.
u nie 14 dc starania sa co dwa dni. owu cos się nie pojawia.
Zobacz załącznik 796357
Dobrze że odpoczywasz od forum. Owu jakoś powinnaś mieć lada dzień. U mnie 12 dc i wykres bardzo podobny do Twojego :-) trzymam kciuki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonina a jak u Ciebie?
wczoraj słuchałam audycji mamaginekolog i mówiła ze przez cały cykl trzeba się starac a nie tylko jak owu się zbliża czy konkretnie w owu. I najlepiej 3 razy w tyg, co 2 dni.
My zaczęliśmy 8 dc. Co dwa dni. Dziś 12 dc i też jeszcze przed owu. Wykres temperatur jak Twój :-) a na paskach owu zaczyna coś być widać :-)

Dobrze że odpoczywasz od forum. Owu jakoś powinnaś mieć lada dzień. U mnie 12 dc i wykres bardzo podobny do Twojego :-) trzymam kciuki

aa i musze się pochwalić ze wymyslilismy z mezem sposób na spędzanie aktywnie wieczorów-uczymy się tańczyć właczamy układy na YouTube i ćwiczymy :)
no i maz podsłuchiwał audycje mamginekolog i stwierdził ze teraz nie tylko w dni płodne a le i nepłodne co dwa dni :p

Cały czas jesteś na be bio? Super efekty!

A trzymasz się diety? Czy podjadasz?

Ja na strechingu jeszcze nie byłam...Ale brzmi nieźle :) mi też przy fajnej muzyce się najlepiej ćwiczy :) najgorzej, że największe chęci mam teraz, do południa, a później już gorzej [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png
Nie jestem teraz na bebio, mialam znow wykupic ale zablokowalam sobie internetowe konto bankowe i nie moge sie zalogowac [emoji23] musze sie zebrac i zadzwonic do banku.
Na bebio schudlam z 66,7kg do 60,3kg, potem skonczyl mi sie pakiet, teraz mniej wiecej pilnuje co jem i dzieki temu z 60,3kg zeszlam do 57,6kg. Waga spada ale duzo wolniej jak na bebio i chce sobie jeszcze raz wykupic pakiet. Lato zbliza sie wielkimi krokami [emoji33]

No brawo!!!!! Samą dietą czy ćwiczenia też?

Sama dieta [emoji16] dopiero zbieram sie psychicznie na cwiczenia [emoji23]
Kondycja tragiczna, przykurcze okrutne, jedrnosc skory pozostawia wiele do zyczenia [emoji30]

A to moja inspiracja [emoji173]
Mi nawet do pierwszego zdjecia daleko [emoji33] ale jak jak widac, jak sie bardzo chce to sie da!
273512cbb3a4811f30c2c6b1c840d915.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aa i musze się pochwalić ze wymyslilismy z mezem sposób na spędzanie aktywnie wieczorów-uczymy się tańczyć właczamy układy na YouTube i ćwiczymy :)
no i maz podsłuchiwał audycje mamginekolog i stwierdził ze teraz nie tylko w dni płodne a le i nepłodne co dwa dni :p
Oby owocnie :-) u nas jeśli temperatura i testy owu oznacza owulacje to do ok 16-18 dc. A jak nie będzie wiadomo kiedy owu to też działamy do końca cyklu :-)

Nie jestem teraz na bebio, mialam znow wykupic ale zablokowalam sobie internetowe konto bankowe i nie moge sie zalogowac [emoji23] musze sie zebrac i zadzwonic do banku.
Na bebio schudlam z 66,7kg do 60,3kg, potem skonczyl mi sie pakiet, teraz mniej wiecej pilnuje co jem i dzieki temu z 60,3kg zeszlam do 57,6kg. Waga spada ale duzo wolniej jak na bebio i chce sobie jeszcze raz wykupic pakiet. Lato zbliza sie wielkimi krokami [emoji33]

Sama dieta [emoji16] dopiero zbieram sie psychicznie na cwiczenia [emoji23]
Kondycja tragiczna, przykurcze okrutne, jedrnosc skory pozostawia wiele do zyczenia [emoji30]

A to moja inspiracja [emoji173]
Mi nawet do pierwszego zdjecia daleko [emoji33] ale jak jak widac, jak sie bardzo chce to sie da!
273512cbb3a4811f30c2c6b1c840d915.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaraz wiosna, więcej motywacji do ćwiczeń :-)

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.
Jestem z Toba myslami!!!dawaj znać.Ale to już pewne?czyli pozamaciczna?tule..

reklama
Kochana trzymaj się bądź dzielna ;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry