reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
HEJ:)

@Zjarana Gratulacje :)

@cheebay Super gratulacje :)

@Bulbasek Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test :p

@Karolka2106 Zdecydowanie pozytyw.

@Koraaa Witam i powodzenia w staraniach.

@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki :) Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę:)

Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny :( Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed :( temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację :( Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni :) Zwariuje przez te nieregularne cykle.

Hej dziewczynki :)
Przedstawiam moją fasolecze. ..
Mam 5 tygodni i 4 dni :)

Załączniki

• 1487660482343-2048188810.jpg
    1487660482343-2048188810.jpg
    825,4 KB · Wyświetleń: 103
@StorAnia zawsze to jakieś wyżycie się i zajęcie czymś głowy :D taka siłownia w zgodzie z naturą ;) a jak widać efekty naszej pracy to i satysfakcja :)

@cheebay gratuluję córeczki ❤

@Windy91 a czemu testować nie chcesz? ;)

@Emsi* zapowiada się że razem będziemy testować :) ✊✊✊

@natka28 cudna fasolinka :) gratuluję!

@Paraplu zazdraszczam zamiłowania do projektowania ;) ja ani nie mam zamiłowania, ani wyobraźni a ręce mam dwie lewe :baffled:
Badaniem się nie przejmuj! Na pewno nie będzie aż tak źle :) będę trzymać kciuki✊

U mnie też bardzo wiosennie, pada od kilku dni :/

Miłego dnia dziewczyny :)

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]

@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki :) Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę:)

Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny :( Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed :( temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację :( Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni :) Zwariuje przez te nieregularne cykle.
A robiłaś wcześniej testy owu? Czy ten wczorajszy był 1?
Bo testy owu wychodzą pozytywne prrzed owu ~24-36 godzin. A w dzień owu są już negatywne. A z tego co mówisz to wczoraj /dzisiaj może być owu[emoji106]

alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję!! [emoji173]

Hej!

Dziś jestem jeszcze z Małym w domu, ale jutro już do pracy. Buuu :(

Cześć Koraaa :)

Spark włączyłam teraz komputer i na kompie widzę Twój suwaczek. Pasuje Ci :D

Paraplu no i ekstra! Brawo :) Ja też remontowa babka, ale nie aż tak [emoji14] Ja ograniczam się do malowania ścian, planowania wydawania dyspozycji mężowi [emoji14]

PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Gratuluję bardzo :)
Ty miałaś urlop, czy L4?

Spark ma suwaczek? Buu, u mnie nie widać :( chociaż mój też jest inny, niż wkleiłam :|

Cudnie [emoji7][emoji7][emoji7] ... sweet girl [emoji4]

Jak bardzo bym chciała tez to samo zobaczyć ... się rozmarzyłam [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Coming soon :*

@Koraaa witaj

@cheebay [emoji7]

@StorAnia i o to chyba właśnie chodzi, zająć się czyms innym, nie mieć czasu myśleć i wtedy myk zaskakuje[emoji3] wiem łatwo mówić[emoji58]

@karolka pozytyw jak nic

Dzień dobry dziewczynki[emoji2] u mnie idzie wiosna, a to oznacza kilka tygodni deszczu[emoji58] zaczęło się w piątek a wydaje mi się, że pada od miesiąca non stop....

@Windy może siknij testa jednak? Trzymam kciuki oby wredota @ nie znalazła Cię w tych krzakach[emoji3].
Ty już masz wyniki tej bety, którą miałaś mieć dziś o 8?? To jest ten wynik 1900, tak?

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]

Kochana, u mnie podobnie... Też nic nie wiem, a dziś 28dc... Albo bezowulacyjny, albo znowu długi cykl... Oszaleć idzie.

Hej dziewczynki :)
Przedstawiam moją fasolecze. ..
Mam 5 tygodni i 4 dni :)
Witaj, Kropku! [emoji7] [emoji7]

relgx1hpw702se3x.png

reklama
U mnie dziś ciężka noc. Zaraziłam małego i ma taki katar... Pół nocy nie spałam, bo przyszedł do nas koło 23 i całą noc się kręcił, budził, musiałam mu pomóc nos wydmuchać, bo w nocy jest zakręcony... Jednym słowem dzisiaj padam.

Do tego znowu szykuje się jakaś infekcja tam na dole, bo wczoraj zaczęło mnie swędzieć :( muszę skoczyć do gina po tabletki.

relgx1hpw702se3x.png

Do góry