reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
HEJ:)

@Zjarana Gratulacje :)

@cheebay Super gratulacje :)

@Bulbasek Piękny brzusio :) Rośnijcie zdrowo :)

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test :p

@Karolka2106 Zdecydowanie pozytyw.

@Koraaa Witam i powodzenia w staraniach.

@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki :) Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę:)

Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny :( Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed :( temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację :( Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni :) Zwariuje przez te nieregularne cykle.

Hej dziewczynki :)
Przedstawiam moją fasolecze. ..
Mam 5 tygodni i 4 dni :)

Załączniki

• 1487660482343-2048188810.jpg
    1487660482343-2048188810.jpg
    825,4 KB · Wyświetleń: 107
@StorAnia zawsze to jakieś wyżycie się i zajęcie czymś głowy :D taka siłownia w zgodzie z naturą ;) a jak widać efekty naszej pracy to i satysfakcja :)

@cheebay gratuluję córeczki ❤

@Windy91 a czemu testować nie chcesz? ;)

@Emsi* zapowiada się że razem będziemy testować :) ✊✊✊

@natka28 cudna fasolinka :) gratuluję!

@Paraplu zazdraszczam zamiłowania do projektowania ;) ja ani nie mam zamiłowania, ani wyobraźni a ręce mam dwie lewe :baffled:
Badaniem się nie przejmuj! Na pewno nie będzie aż tak źle :) będę trzymać kciuki✊

U mnie też bardzo wiosennie, pada od kilku dni :/

Miłego dnia dziewczyny :)

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]

@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki :) Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę:)

Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny :( Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed :( temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację :( Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni :) Zwariuje przez te nieregularne cykle.
A robiłaś wcześniej testy owu? Czy ten wczorajszy był 1?
Bo testy owu wychodzą pozytywne prrzed owu ~24-36 godzin. A w dzień owu są już negatywne. A z tego co mówisz to wczoraj /dzisiaj może być owu[emoji106]

alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję!! [emoji173]

Hej!

Dziś jestem jeszcze z Małym w domu, ale jutro już do pracy. Buuu :(

Cześć Koraaa :)

Spark włączyłam teraz komputer i na kompie widzę Twój suwaczek. Pasuje Ci :D

Paraplu no i ekstra! Brawo :) Ja też remontowa babka, ale nie aż tak [emoji14] Ja ograniczam się do malowania ścian, planowania wydawania dyspozycji mężowi [emoji14]

PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) Gratuluję bardzo :)
Ty miałaś urlop, czy L4?

Spark ma suwaczek? Buu, u mnie nie widać :( chociaż mój też jest inny, niż wkleiłam :|

Cudnie [emoji7][emoji7][emoji7] ... sweet girl [emoji4]

Jak bardzo bym chciała tez to samo zobaczyć ... się rozmarzyłam [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Coming soon :*

@Koraaa witaj

@cheebay [emoji7]

@StorAnia i o to chyba właśnie chodzi, zająć się czyms innym, nie mieć czasu myśleć i wtedy myk zaskakuje[emoji3] wiem łatwo mówić[emoji58]

@karolka pozytyw jak nic

Dzień dobry dziewczynki[emoji2] u mnie idzie wiosna, a to oznacza kilka tygodni deszczu[emoji58] zaczęło się w piątek a wydaje mi się, że pada od miesiąca non stop....

@Windy może siknij testa jednak? Trzymam kciuki oby wredota @ nie znalazła Cię w tych krzakach[emoji3].
Ty już masz wyniki tej bety, którą miałaś mieć dziś o 8?? To jest ten wynik 1900, tak?

@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]

Kochana, u mnie podobnie... Też nic nie wiem, a dziś 28dc... Albo bezowulacyjny, albo znowu długi cykl... Oszaleć idzie.

Hej dziewczynki :)
Przedstawiam moją fasolecze. ..
Mam 5 tygodni i 4 dni :)
Witaj, Kropku! [emoji7] [emoji7]

relgx1hpw702se3x.png

reklama
U mnie dziś ciężka noc. Zaraziłam małego i ma taki katar... Pół nocy nie spałam, bo przyszedł do nas koło 23 i całą noc się kręcił, budził, musiałam mu pomóc nos wydmuchać, bo w nocy jest zakręcony... Jednym słowem dzisiaj padam.

Do tego znowu szykuje się jakaś infekcja tam na dole, bo wczoraj zaczęło mnie swędzieć :( muszę skoczyć do gina po tabletki.

relgx1hpw702se3x.png

Do góry