reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć misiaki! Wychylam sie delikatnie z mojego tataraku [emoji16] przepraszam że nie piszę, ale słabo się czuje... Zgaga, ledwo dycham i nudności, jakiegoś złodupca zlapalam pewnie [emoji23] do tego mamy problemy z psem, martwię się o nią i generalnie tyłek... Czytam was cały czas, ale sił brak do odpowiedzi [emoji17] także tego... Nadal was kocham i mam nadzieję że nadal nie zostałam wyklęta [emoji1]
Witam się z nowymi staraczkami, samych szybkich pozytywów życzę! [emoji11]
Tulę wszystkie co mają problemy i straciły Bąbelki, dzieciaczki do was wrócą, kto by nie chciał takich cudownych, walecznych mam? [emoji11]

Widzę też ze nam się trochę wątek kruszy [emoji20] dziewczyny, nadal tu jesteśmy, wracajcie do nas jak będziecie gotowe!

A u mnie już 30dc bo już po 00:00 [emoji1] Ale na testowanie nawet się nie nastawiam [emoji13]
I obiecuje poprawę! Zaczynam kosic krzaki (dosłownie i w przenośni[emoji23] [emoji23] ) [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

:-D :-D coś to podejrzane :p

reklama
Lanvin jestem na l4.
Współczuję kataru :( biedny synek.

A mnie właśnie olśniło, że mój mąż powinien mieć szlaban na sunę, bo to przecież niekorzystnie wpływa na jakość nasienia...

Cheebay super gratuluje coreczki .
Paraplu tez Ci zazdroszcze my narazie wynajmujemy póki co mamy dostać dom po babci a tam sporo takich prac.
U mnie po @ jeden dzień juz mnie bola jajniki nie wiem czy cos się dzieje nie tak czy owu się zbliża. Na nieszczęście jeszcze miałam taki atak bólu głowy i mdłości ze tylko leki przeciw zapalne mi pomagają a niestety te zaburzają owulację ale musialam wziasc bo z takim bólem nie dało rady :frown:

alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale super !!!!!! Gratuluje :)

A robiłaś wcześniej testy owu? Czy ten wczorajszy był 1?
Bo testy owu wychodzą pozytywne prrzed owu ~24-36 godzin. A w dzień owu są już negatywne. A z tego co mówisz to wczoraj /dzisiaj może być owu[emoji106]

Testy owulacyjne robiłam od 17 dc ( dziś jest 30 dc) i ciągle negatywne. Skończyły mi się testy w 26 dc i przez trzy dni nie robiłam, więc może wtedy był pik LH. Już sama nie wiem. I do tego brzuch mnie tak dziwnie ćmi raz z jednej strony raz z drugiej. Stawiam że jestem przed owulacją :p Kolejny długi cykl się szykuje :p Pożyjemy zobaczymy :)

A Ty @auslanderka jutro jeszcze raz na bete idziesz? Trzymam kciuki

reklama
Testy owulacyjne robiłam od 17 dc ( dziś jest 30 dc) i ciągle negatywne. Skończyły mi się testy w 26 dc i przez trzy dni nie robiłam, więc może wtedy był pik LH. Już sama nie wiem. I do tego brzuch mnie tak dziwnie ćmi raz z jednej strony raz z drugiej. Stawiam że jestem przed owulacją [emoji14] Kolejny długi cykl się szykuje [emoji14] Pożyjemy zobaczymy :)

A Ty @auslanderka jutro jeszcze raz na bete idziesz? Trzymam kciuki
Dzięki. Trzymam się ciągle dobrej myśli, ale stres i tak jest olbrzymi

Do góry