Antonia2016
Fanka BB :)
Ja kupiłam facelle w rossmann ale dopiero pierwszy raz :-)Od nowego cyklu testy owu. Gdzie kupujecie?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam facelle w rossmann ale dopiero pierwszy raz :-)Od nowego cyklu testy owu. Gdzie kupujecie?
Rowniez w rossmanie kupuje testy. Pierwszy miesiac za mna testowania zobaczymy co z tego wyniknie jeszcze 3 tyg i bedziemy testowac !! [emoji15]Od nowego cyklu testy owu. Gdzie kupujecie?
A robiłaś wcześniej testy owu? Czy ten wczorajszy był 1?
Bo testy owu wychodzą pozytywne prrzed owu ~24-36 godzin. A w dzień owu są już negatywne. A z tego co mówisz to wczoraj /dzisiaj może być owu[emoji106]
Ślicznie wyglądasz
@Koraaa to właśnie może terapeuta pomoże
@Windy91 Ty mi tam sikaj a nie marudz, chcę Cię widzieć w ciąży, raz raz!
@StorAnia uposledzona umysłowo mówi samo przez się... :/
@89Katia haha tylko ja go jeszcze nie widziałam [emoji14]
@cheebay genialniee!!! a Wy mieliście jakieś preferencje?
@Martaldz jak tam sprawy się mają?
U mnie 3 dni po owu tez ciagle pozytywny [emoji14]U mnie w dzień owu test wciąż jest pozytywny [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w Parens robie in vitro Dr Janeczko super wrazenie na mnie zrobił
alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]
Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]
Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.
Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]
Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?
Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
Gratuluję córeczki [emoji173]alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]
Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]
Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.
Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]
Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?
Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
A nie badalas progesteronu teraz co?Szczerze mówiąc podejrzewam bezowulacyjny, ginka mi powiedziała, żeby raczej nie wywoływać @ skoro ostatnio przyszła sama, całkiem w terminie, ale szkoda mi tracić czas bez sensu.
Dzisiaj powtórzyłam test, nadal negatywny, a i na @ się nie zanosi, także jestem w kropce.
Witam nowe dziewczyny, powodzenia!
@cheebay gratuluję córy!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie badałam, nie byłam pewna owu więc nie wiedziałam kiedy robić.A nie badalas progesteronu teraz co?