reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ślicznie wyglądasz :)

relgx1hpw702se3x.png

Dziękuje Kochana :-)

Moj Mąż przecholowal z alkoholem na tym wyjeździe masakra :-(
A ja dzisiaj 20dc, i dalej chyba bez owu - niby śluz był jakiś w 16dc ale bardziej w środku niż na zewnątrz, ale nic mnie nie boli - nawet cycki co zawsze po owu i przed napitalaja teraz 0

@Koraaa to właśnie może terapeuta pomoże :)
@Windy91 Ty mi tam sikaj a nie marudz, chcę Cię widzieć w ciąży, raz raz! :D
@StorAnia uposledzona umysłowo mówi samo przez się... :/
@89Katia haha tylko ja go jeszcze nie widziałam [emoji14]
@cheebay genialniee!!! :D a Wy mieliście jakieś preferencje? :)
@Martaldz jak tam sprawy się mają? :)

Szczerze mówiąc podejrzewam bezowulacyjny, ginka mi powiedziała, żeby raczej nie wywoływać @ skoro ostatnio przyszła sama, całkiem w terminie, ale szkoda mi tracić czas bez sensu.
Dzisiaj powtórzyłam test, nadal negatywny, a i na @ się nie zanosi, także jestem w kropce.

Witam nowe dziewczyny, powodzenia!

@cheebay gratuluję córy!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@queen_b Kora chyba pisała, że tak...
@Koraaa a centrum leczenia niepłodności parens czy parents? Jakoś tak... wiem, że dziewczyny na wątku pcos polecały :)
Ja w Parens robie in vitro :) Dr Janeczko super wrazenie na mnie zrobił :)

alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

SUUUUUPER!! Gratuluje! :)

alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję córeczki [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczerze mówiąc podejrzewam bezowulacyjny, ginka mi powiedziała, żeby raczej nie wywoływać @ skoro ostatnio przyszła sama, całkiem w terminie, ale szkoda mi tracić czas bez sensu.
Dzisiaj powtórzyłam test, nadal negatywny, a i na @ się nie zanosi, także jestem w kropce.

Witam nowe dziewczyny, powodzenia!

@cheebay gratuluję córy!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie badalas progesteronu teraz co?

reklama
Do góry