Emsi*
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że tak :-)Dziewczyny, jestem w szoku! Ostatnie dni miałam mega doła bo kreski na testach blade jak nie wiem i zaczęłam już myśleć że nie mam owulacji (dzisiaj 24 dzień cyklu) a niedawno zrobiłam test i patrzcie jaka mocna krecha [emoji173] czy to już jest pozytyw??
A robiłaś wcześniej testy owu? Czy ten wczorajszy był 1?HEJ
@Zjarana Gratulacje
@cheebay Super gratulacje
@Bulbasek Piękny brzusio Rośnijcie zdrowo
@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]
@Karolka2106 Zdecydowanie pozytyw.
@Koraaa Witam i powodzenia w staraniach.
@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę
Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni Zwariuje przez te nieregularne cykle.
Gratuluję!! [emoji173]alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]
Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]
Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.
Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]
Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?
Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty miałaś urlop, czy L4?Hej!
Dziś jestem jeszcze z Małym w domu, ale jutro już do pracy. Buuu
Cześć Koraaa
Spark włączyłam teraz komputer i na kompie widzę Twój suwaczek. Pasuje Ci
Paraplu no i ekstra! Brawo Ja też remontowa babka, ale nie aż tak [emoji14] Ja ograniczam się do malowania ścian, planowania wydawania dyspozycji mężowi [emoji14]
PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję bardzo
Coming soon :*Cudnie [emoji7][emoji7][emoji7] ... sweet girl [emoji4]
Jak bardzo bym chciała tez to samo zobaczyć ... się rozmarzyłam [emoji41]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty już masz wyniki tej bety, którą miałaś mieć dziś o 8?? To jest ten wynik 1900, tak?@Koraaa witaj
@cheebay [emoji7]
@StorAnia i o to chyba właśnie chodzi, zająć się czyms innym, nie mieć czasu myśleć i wtedy myk zaskakuje[emoji3] wiem łatwo mówić[emoji58]
@karolka pozytyw jak nic
Dzień dobry dziewczynki[emoji2] u mnie idzie wiosna, a to oznacza kilka tygodni deszczu[emoji58] zaczęło się w piątek a wydaje mi się, że pada od miesiąca non stop....
@Windy może siknij testa jednak? Trzymam kciuki oby wredota @ nie znalazła Cię w tych krzakach[emoji3].
Kochana, u mnie podobnie... Też nic nie wiem, a dziś 28dc... Albo bezowulacyjny, albo znowu długi cykl... Oszaleć idzie.HEJ
@Zjarana Gratulacje
@cheebay Super gratulacje
@Bulbasek Piękny brzusio Rośnijcie zdrowo
@Windy91 Koś te krzaczory i rób test [emoji14]
@Karolka2106 Zdecydowanie pozytyw.
@Koraaa Witam i powodzenia w staraniach.
@Paraplu @Magda36 Pomyślcie, że te badania robicie aby dotrzeć do wymarzonego celu - posiadania malutkiej kochanej istotki Nigdy nie miałam i nie wiem nawet jak to badanie wygląda ale wierzę w Was - dacie radę
Co u mnie? Wczoraj rano tak jak piałam, miałam wodospad z płodnego śluzu i do tej pory brak i test owulacyjny z wczoraj popołudnia negatywny Już sama nie wiem czy jestem po owulacji czy dopiero przed temperatura nisko więc sądzę że ten śluz to chyba mnie zmylił i dalej czekam na owulację Ale na wszelki wypadek przytulanki co 2 dni Zwariuje przez te nieregularne cykle.
Witaj, Kropku! [emoji7] [emoji7]Hej dziewczynki
Przedstawiam moją fasolecze. ..
Mam 5 tygodni i 4 dni