reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie nastawiaj się źle przede wszystkim! Ja się naczytałam właśnie jak głupia i poszłam przerażona. Wiadomo, że to nie jest przyjemne, ale... nie trwa wcale tak długo! :) Da się przeżyć.
Łatwiej powiedzieć gorzej zrobić. Juz od tygodnia jestem na lekach uspokajajacych ale niestety czym bliżej terminu tym leki jakby słabiej dzialaly[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
No właśnie! Rzeczywiście jest już późno ;D A ja już prawie na siebie wyrok podpisałam ;)
Będzie dobrze, musi być. Ja staram się ponad 3 lata. I nic. Jest owu wszystko jest prócz ciąży. Mam już córkę. Diagnoza niepłodność wtórna. Byłam przestraszona ze co już nie ma szans? Ale nieplodnosc to brak ciąży z powodu lub bez , bezpłodność to niemożność posiadania potomstwa w sposób naturalny. Bezpłodności się nie leczy. Niepłodność jak najbardziej i tego się trzymajmy. [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Łatwiej powiedzieć gorzej zrobić. Juz od tygodnia jestem na lekach uspokajajacych ale niestety czym bliżej terminu tym leki jakby słabiej dzialaly[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Jessssu wezta mnie nie straszcie! Ja mam histero w piatek i jedynie co mam miec to paracetamol 1000 + ibuprofen 500 na 1,5h przed zabiegiem.
Jeszcze nie mialam zadnego zabiegu na zywca. Jak mialam 2 zabiegi w szpitalu w Holandii to oba byly pod narkoza a teraz bez [emoji33][emoji33][emoji33]

Pierwsza warstwa [emoji1377] (sufit juz pomalowalam 2 razy)
f0c59d3b59bdd607174fd32a0434f9f6.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jessssu wezta mnie nie straszcie! Ja mam histero w piatek i jedynie co mam miec to paracetamol 1000 + ibuprofen 500 na 1,5h przed zabiegiem.
Jeszcze nie mialam zadnego zabiegu na zywca. Jak mialam 2 zabiegi w szpitalu w Holandii to oba byly pod narkoza a teraz bez [emoji33][emoji33][emoji33]

No właśnie ja wcześniej hsg pod narkoza. Histeroskopia tez tam robią pod narkoza. A teraz uniwersyteckie centrum kliniczne i tu robią na żywca. I histero i hsg. Nawet o przeciwbólowych nic nie mówiła. Ale i tak się wyposaze plus no spa i coś na uspokojenie[emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Coraz ładniejsza ta twoja sypialnia [emoji3]

1usavcqgt1dml95x.png

Dziewczyny, jestem w szoku! Ostatnie dni miałam mega doła bo kreski na testach blade jak nie wiem i zaczęłam już myśleć że nie mam owulacji (dzisiaj 24 dzień cyklu) a niedawno zrobiłam test i patrzcie jaka mocna krecha ❤ czy to już jest pozytyw?? :)

Załączniki

• 20170220_235049.png
    20170220_235049.png
    330,9 KB · Wyświetleń: 108
Dziewczyny, jestem w szoku! Ostatnie dni miałam mega doła bo kreski na testach blade jak nie wiem i zaczęłam już myśleć że nie mam owulacji (dzisiaj 24 dzień cyklu) a niedawno zrobiłam test i patrzcie jaka mocna krecha ❤ czy to już jest pozytyw?? :)

Moim zdaniem pozytyw, ewidentnie mocniejsza kreska :)

Cześć misiaki! Wychylam sie delikatnie z mojego tataraku [emoji16] przepraszam że nie piszę, ale słabo się czuje... Zgaga, ledwo dycham i nudności, jakiegoś złodupca zlapalam pewnie [emoji23] do tego mamy problemy z psem, martwię się o nią i generalnie tyłek... Czytam was cały czas, ale sił brak do odpowiedzi [emoji17] także tego... Nadal was kocham i mam nadzieję że nadal nie zostałam wyklęta [emoji1]
Witam się z nowymi staraczkami, samych szybkich pozytywów życzę! [emoji11]
Tulę wszystkie co mają problemy i straciły Bąbelki, dzieciaczki do was wrócą, kto by nie chciał takich cudownych, walecznych mam? [emoji11]

Widzę też ze nam się trochę wątek kruszy [emoji20] dziewczyny, nadal tu jesteśmy, wracajcie do nas jak będziecie gotowe!

A u mnie już 30dc bo już po 00:00 [emoji1] Ale na testowanie nawet się nie nastawiam [emoji13]
I obiecuje poprawę! Zaczynam kosic krzaki (dosłownie i w przenośni[emoji23] [emoji23] ) [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
alkihisa, współczuje z całego serca[emoji17]

Zjarana, gratki! Jest cien, widac jak byk[emoji106]

Nessi, ja nie mam niestety kontaktu z lunka[emoji17] pisalam na priv ale tez nie odpisała.

Emsi, No wlasnie, wynik jest 100%, poszłam dzis do gabinetu i mowię w recepcji ze poprosiłabym o kopertę, a babka mi na to o! Super, chcesz wiedzieć? Bo my tu juz wszyscy wiemy[emoji15] [emoji23] No dobra[emoji85]

Windy my tez cie kochamy i tesknimy[emoji8]
Wytep krzaczory i siedź tu[emoji48]
A przepraszam 30dc to nie czas jakby na coś siknac? [emoji848] jaka masz średnia długość cyklu?

Aha, zapomnialabym[emoji23][emoji23][emoji23]
cd32eaecae19ba904dde577f57d233c4.jpg

Do góry