S
StorAnia
Gość
Ja wiem czy mnie wycisza walka ze szpadlem, grabiami, parurkami, dziabką wykańcza mnie fizycznie i pozwala zasnąć bez głupich myśli. Odcina zasilanie natychmiastowo i tego potrzebuje. Rozładowania smutku, wyładowania złości i wszystkich złych emocji, które gromadzą się we mnie przy oglądaniu telewizji, gdy upośledzona umysłowo kobieta rodzi dziecko do wiadra, bo nie wie, że była w ciąży!!! Ludzie, masakra. A my tu staramy się, dbamy o siebie i dooopa!@auslanderka trzymam bardzo mocno kciuki! Piękna beta i przyrost tez bardzo ładny będzie dobrze
@Spark to @zapmarta adoptowała kotka
@zapmarta to dobrze, że udało Ci się oczyścić umysł. To bardzo dużo daje. A dwa kociaki w domu to mnóstwo szczęścia i śmiechu
@Paraplu wiem coś o takim "dietowaniu" choć jak na mnie to i tak nieźle mi idzie. Od początku stycznia 6kg na minusie
@Alkihisa mam nadzieję, że to plamienie to nie jest jeszcze koniec i że fasolka się trzyma. Trzymam kciuki
@Zjarana gratuluję
@cheebay wcale się nie dziwię, że korci Cię by poznać płeć tez bym nie mogła się oprzeć gdybym wiedziała, że w dokumentach są.
@StorAnia jeszcze tylko i wiosną przyjdzie, wszystko obudzi się do życia a praca w ogrodzie bardzo wycisza i uspokaja jest w tym coś takiego naturalnego. Pomoże Ci się to wyciszyć
@mfifi04 ciesze się że już niedługo będziesz mogła i chcesz zacząć starania. Bardzo mocno trzymam kciuki za Was ❤
A u mnie cisza i spokój... 19dc i wlekący się czas oczekiwania.
Dziewczyny mają remonty a my w końcu dokupilismy działkę i będziemy się budować jesteśmy na etapie szukania projektu (wiec na samiuteńkim poczatku). Ciężko się na coś zdecydować żeby było ładne, funkcjonalne i w rozsądnych kosztach. A jeszcze te wszystkie załatwianie dokumentów. Dobrze, że M ma głowę na karku bo ja bym na pewno nie dała sobie z tym wszystkim rady
Przepraszam, ale szlag mnie wczoraj trafił...