reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczynki.
@mfifi bardzo mi przykro. Pamiętaj, że tu jesteśmy i zawsze postaramy się pomóc.
@Spark nie szarżuj ze spacerami[emoji6].
@Lanvin na moje oko ostatni spadek to owu. Czasem temp. przed owu już się podnosi.
@gabrika, z wykresu wynika, że już po owu bo 3 dni temperatura powyżej lini podstawowych temperatur. Nie narzekaj na obstawienie bo masz lepsze niż ja[emoji6] poza tym ostatnio złote strzały są w modzie[emoji6].
@bertha kciuki za kolejną owulację.

Ja już w drodze do pracy. Weekend był bardzo intensywny ale i cudowny[emoji2]. Byłam w sobotę u gina- ale zarozumiały buc[emoji19]. Miałam 2 dorone pęcherzyki- 1,99 i 1,96 na prawym jajniku - 11 dc!!!. Endo 9 mm ale jakieś niejednorodne. Mówił coś, że to może takie endo a może wielki polip się zrobił. Niewiadomo, mam sprawdzić po owu. Przez wesele, praktycznie brak snu, czasu i niemiarodajnej temp. Nie wiem czy była owu, ale podejrzewam, że te piękne pęcherze nie pękły[emoji20]. No nic zobaczymy jaka jutro będzie temp. Przytulanki i tak były ostatnie w czwartek więc...
Może w marcu się uda[emoji16]
Jeżeli endo niejednorodne albo podejrzenie polipa to usg 5-7 dc, po owu endo jest coraz grubsze to nic nie zobaczy :/. Trzymam kciuki oby marzec był owocny :-)

Jedziemy do Świnoujścia :) Bardzo lubię to miasto. Jedziemy tam już czwarty raz. I za każdym razem był do wypad poza sezonem :)
Latem jeździmy do mniejszych miejscowości.
A Wy dziewczyny jeździcie na wakacje nad nasze morze? Może macie jakieś sprawdzone fajne miejsca?
Ja jeżdżę w góry bo morze mam codziennie :p

Ja np z wysokością nie mam problemu. Jak nie sięgam to znaczy, że jest wysoko ;) Z miękkością to tak na czuja badam - na zasadzie porównanie z poprzednim miesiącem. Póki co częściej mam wrażenie, że jest twarda i prawie zawsze myślę że jest otwarta [emoji14]

Mam nadzieję, że w kolejnym miesiącu będę lepiej rozeznana.

A który to dc?

Oj! Współczuje! I trzymam kciuki, żeby nie musiał iść do szpitala.

26dc

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii kochana powiedz mi jak ty sobie poradziłas? Miałaś zabieg? Przepraszam że to wspominam ale nie mam kogo o to zapytać. Duże wsparcie mam w swoim facecie. Unikam narazie rodziny bo każdy płacze. A ja jakoś chce się pozbierać .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimitii kochana powiedz mi jak ty sobie poradziłas? Miałaś zabieg? Przepraszam że to wspominam ale nie mam kogo o to zapytać. Duże wsparcie mam w swoim facecie. Unikam narazie rodziny bo każdy płacze. A ja jakoś chce się pozbierać .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ja miałam zabieg: najpierw wywoływanie farmakologiczne a potem wieczorem łyżeczkowanie, rano do domu. Jak chcesz, mogę coś więcej napisać. Trzymaj się :* już wcześniej pisałam, że dzień zabiegu z 2tyg był "najlepszym"

Do góry