reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zgadza się, treningi sporo czasu zajmują. No ale jak można komuś kogo się kocha zabronić rzeczy, którą On uwielbia? No nie można :) Też bym się źle czuła, gdyby on mi czegoś zabraniał...

Myślę, że jemu się też tak właśnie wydaje, że to jest łatwe i nie ma co się spinać. W poprzednim cyklu to już po pierwszych boboseksach mi mówił, że na milion procent się udało... [emoji14] no i co? I NIC :p
Ale ja mojemu nie zabraniam treningów ani tych jego ryb i innych rzeczy [emoji16]tylko nie podoba mi się to ile czasu na to poświęca gdzie ja nie wychodzę nigdzie bo jest mały [emoji22] bo na to przez jego treningi juz czasu brakuje, faceci tak mają ze myślą że innym dookoła się udaje szybko zajść to im też tak pójdzie

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Niestety, poniedziałek mam taki, ze cały dzień muszę stacjonowac w pracy. Ale chce porozmawiać z lekarzem, bo nie chce tak dużo pracować już.
A czemu akurat poniedziałek? Co takiego musisz robić? Chcesz iść już na l4, czy jak?

relgx1hpw702se3x.png

A czemu akurat poniedziałek? Co takiego musisz robić? Chcesz iść już na l4, czy jak?

relgx1hpw702se3x.png
Tak akurat miałam ustalone, ze poniedziałek muszę przypilnowac w Klinice wszystkiego, ale za to w piątek już o 14 kończę i wszystkie weekendy wolne. Chciałabym żeby ciąża podrosla i żebym była bardziej pewna, ze wszystko jest ok. Wtedy powiem w pracy i zobaczymy jaka reakcja. Natomiast wolałabym spędzić czas na spacerach na świeżym powietrzu niż w pomieszczeniu cały czas. Mam też styczność z różnymi substancjami od sterylizacji itd i nie chce przebywać w tych środkach.

Mój z kolei siedzi i gra w internecie. Na te jego gry też ładne pieniądze kiedyś szły za kawalera. Teraz kupuje mu na urodziny i na święta jakieś nowości i też się wsciekm bo siedzi godzinami ale z drugiej strony wole tak niż żeby latał z kumplami po barach.

Ani ja...mam wrażenie że cały czas wysoko...ani twarda ani miękka...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też sprawdzam, u mnie wysokość się zmienia i twardość też. Chociaż nie powiedziałabym, żeby choć raz była naprawdę miękka. Z tym czy i kiedy jest otwarta też mam problem. Póki co jest nisko, twarda i zamknięta więc pewnie w ciążę nie zaszłam...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój malutki jednak ma zapalenie płuc ehh 10dzień choroby. Po południu decyzja po opisie zdjęcia rtg czy szpital czy dom.

Mój z kolei siedzi i gra w internecie. Na te jego gry też ładne pieniądze kiedyś szły za kawalera. Teraz kupuje mu na urodziny i na święta jakieś nowości i też się wsciekm bo siedzi godzinami ale z drugiej strony wole tak niż żeby latał z kumplami po barach.
Mój jeszcze takie durne walki ogląda w tv i necie
O to już nawet nie walcze

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ani ja...mam wrażenie że cały czas wysoko...ani twarda ani miękka...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja np z wysokością nie mam problemu. Jak nie sięgam to znaczy, że jest wysoko ;) Z miękkością to tak na czuja badam - na zasadzie porównanie z poprzednim miesiącem. Póki co częściej mam wrażenie, że jest twarda i prawie zawsze myślę że jest otwarta :p

Mam nadzieję, że w kolejnym miesiącu będę lepiej rozeznana.

Ja też sprawdzam, u mnie wysokość się zmienia i twardość też. Chociaż nie powiedziałabym, żeby choć raz była naprawdę miękka. Z tym czy i kiedy jest otwarta też mam problem. Póki co jest nisko, twarda i zamknięta więc pewnie w ciążę nie zaszłam...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A który to dc?

Mój malutki jednak ma zapalenie płuc ehh 10dzień choroby. Po południu decyzja po opisie zdjęcia rtg czy szpital czy dom.

Oj! Współczuje! I trzymam kciuki, żeby nie musiał iść do szpitala.

Do góry