reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zgadza się, treningi sporo czasu zajmują. No ale jak można komuś kogo się kocha zabronić rzeczy, którą On uwielbia? No nie można :) Też bym się źle czuła, gdyby on mi czegoś zabraniał...

Myślę, że jemu się też tak właśnie wydaje, że to jest łatwe i nie ma co się spinać. W poprzednim cyklu to już po pierwszych boboseksach mi mówił, że na milion procent się udało... [emoji14] no i co? I NIC :p
Ale ja mojemu nie zabraniam treningów ani tych jego ryb i innych rzeczy [emoji16]tylko nie podoba mi się to ile czasu na to poświęca gdzie ja nie wychodzę nigdzie bo jest mały [emoji22] bo na to przez jego treningi juz czasu brakuje, faceci tak mają ze myślą że innym dookoła się udaje szybko zajść to im też tak pójdzie

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Niestety, poniedziałek mam taki, ze cały dzień muszę stacjonowac w pracy. Ale chce porozmawiać z lekarzem, bo nie chce tak dużo pracować już.
A czemu akurat poniedziałek? Co takiego musisz robić? Chcesz iść już na l4, czy jak?

relgx1hpw702se3x.png

A czemu akurat poniedziałek? Co takiego musisz robić? Chcesz iść już na l4, czy jak?

relgx1hpw702se3x.png
Tak akurat miałam ustalone, ze poniedziałek muszę przypilnowac w Klinice wszystkiego, ale za to w piątek już o 14 kończę i wszystkie weekendy wolne. Chciałabym żeby ciąża podrosla i żebym była bardziej pewna, ze wszystko jest ok. Wtedy powiem w pracy i zobaczymy jaka reakcja. Natomiast wolałabym spędzić czas na spacerach na świeżym powietrzu niż w pomieszczeniu cały czas. Mam też styczność z różnymi substancjami od sterylizacji itd i nie chce przebywać w tych środkach.

Mój z kolei siedzi i gra w internecie. Na te jego gry też ładne pieniądze kiedyś szły za kawalera. Teraz kupuje mu na urodziny i na święta jakieś nowości i też się wsciekm bo siedzi godzinami ale z drugiej strony wole tak niż żeby latał z kumplami po barach.

Ani ja...mam wrażenie że cały czas wysoko...ani twarda ani miękka...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też sprawdzam, u mnie wysokość się zmienia i twardość też. Chociaż nie powiedziałabym, żeby choć raz była naprawdę miękka. Z tym czy i kiedy jest otwarta też mam problem. Póki co jest nisko, twarda i zamknięta więc pewnie w ciążę nie zaszłam...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój malutki jednak ma zapalenie płuc ehh 10dzień choroby. Po południu decyzja po opisie zdjęcia rtg czy szpital czy dom.

Mój z kolei siedzi i gra w internecie. Na te jego gry też ładne pieniądze kiedyś szły za kawalera. Teraz kupuje mu na urodziny i na święta jakieś nowości i też się wsciekm bo siedzi godzinami ale z drugiej strony wole tak niż żeby latał z kumplami po barach.
Mój jeszcze takie durne walki ogląda w tv i necie
O to już nawet nie walcze

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ani ja...mam wrażenie że cały czas wysoko...ani twarda ani miękka...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja np z wysokością nie mam problemu. Jak nie sięgam to znaczy, że jest wysoko ;) Z miękkością to tak na czuja badam - na zasadzie porównanie z poprzednim miesiącem. Póki co częściej mam wrażenie, że jest twarda i prawie zawsze myślę że jest otwarta :p

Mam nadzieję, że w kolejnym miesiącu będę lepiej rozeznana.

Ja też sprawdzam, u mnie wysokość się zmienia i twardość też. Chociaż nie powiedziałabym, żeby choć raz była naprawdę miękka. Z tym czy i kiedy jest otwarta też mam problem. Póki co jest nisko, twarda i zamknięta więc pewnie w ciążę nie zaszłam...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A który to dc?

Mój malutki jednak ma zapalenie płuc ehh 10dzień choroby. Po południu decyzja po opisie zdjęcia rtg czy szpital czy dom.

Oj! Współczuje! I trzymam kciuki, żeby nie musiał iść do szpitala.

Do góry