reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wasze są straszne. Dziewczyny ciężko jest ale trzeba się pozbierać. Serce mnie bardzo boli bo to jest nie sprawiedliwe.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też serce boli. Trzeba iść do przodu. Nie poddajemy się. Ja dlatego chciałabym już ten 10 tydzień. Wtedy dopiero dowiedzą się rodzice a jeszcze później dziadkowie. O tamtej ciąży nikt nie wiedział. Dopiero rodzice po fakcie. Dobrze, ze Twój ukochany Cię wspiera. To bardzo ważne :*

reklama
człowiek się przyzwyczaja :/ choć nie powinien. Ja się nie poddaję i będę próbować, myślę że do 35lat (jeszcze 4). Straty już mniej przeżywam, mniej niż @ Także o ile mój organizm pozwoli, to działam. I też się nie poddawaj :) teraz może ciężko Ci w to uwierzyć, ale ból złagodnieje i przyjdzie czas, że nie będzie o sobie przypominał tak często. Człowiek jest w stanie wszystko znieść. I ja wierzę, że nam się tu wszystkim uda w końcu- wcześniej czy później, bez straty, ze stratą lub kilkoma, ale uda się. Bo każda tu zasługuje na dziecko, jak mało kto. I każde dziecko zasługuje na takie mamy, jak tu są. Tak zdetermnowane, tak silne, tak wytrwałe, z tak wielką potrzebą kochania. Takie pokłady po prostu nie mogą się zmarnować
A czy ty długo po tym wszystkim krwawienia miałaś? Lekarz mi powiedział że 10 dni mam o sobie dbać. Wiem że ból minie kiedyś musi ;) będziemy mieć dzieci ja się tak szybko nie poddam.

Mnie też serce boli. Trzeba iść do przodu. Nie poddajemy się. Ja dlatego chciałabym już ten 10 tydzień. Wtedy dopiero dowiedzą się rodzice a jeszcze później dziadkowie. O tamtej ciąży nikt nie wiedział. Dopiero rodzice po fakcie. Dobrze, ze Twój ukochany Cię wspiera. To bardzo ważne :*
Tak dużo to daje. Podniose się z tego tylko trochę czasu potrzebuje. A u ciebie wszystko dobrze? Jak się czujesz?

A czy ty długo po tym wszystkim krwawienia miałaś? Lekarz mi powiedział że 10 dni mam o sobie dbać. Wiem że ból minie kiedyś musi ;) będziemy mieć dzieci ja się tak szybko nie poddam.

po łyżeczkowaniu to ze 3-4dni ale tak bardzo malutko, a po samoistnym to poza pierwszym dniem to jak łagodna miesiączka- tydzień

@mfifi04 tez jestem po stracie blizniakow 6-7 tydz.... samoistnie.... krwawienie trwało jak miesiaczka, pierwszy dzien lekkie skurcze pozniej nic... 5-7 dni i po wszystkim.... Szczerze Ci powiem, że z każdym dniem, im tej krwi mniej leciało byłam bardziej gotowa do działania.... Pocieszalo mnie to, ze moj lekarz dal mi zielone swiatlo od razu... i po pierwszej prawdziwej miesiaczce, udalo sie :)
Najważniejsze to wsparcie męża.. Ja bez swojego nie wiem czy w psychiatryku bym się nie oparła....
I u Ciebie będzie dobrze... trzeba mocno w to wierzyć :)

Immunologia (dlatego biorę steryd od 12dc do @- boję się ze mogł mi zablokowac przysadkę). Najgorsze jest to że mam presję, zeby szybko zajsc, bo ten lek mnie wyniszczy.Do tego łagodne mutacje w genach trombofilii itoczeń w gornej granicy.

Wasze są straszne. Dziewczyny ciężko jest ale trzeba się pozbierać. Serce mnie bardzo boli bo to jest nie sprawiedliwe.

Kochana jest bardzo niesprawiedliwe,to się nie da opisać,każda z nas przeżywa to bardzo w sercu na zawsze pozostanie,ja mam aniołka na komodzie od córki,i to mi przypomina że gdzieś w górze jest nasz aniołek

Czyli teraz to tak jak normalna miesiączka. Całe szczęście że nic mnie nie boli.
Emzilka bliźniaki okropna strata.
Jak się teraz czujesz wszystko dobrze? Ja musze 3 miesiące odpuścić. Nie brać żadnych leków. Aby kolejne dziecko nie urodziło się z wadą.

reklama
Tak dużo to daje. Podniose się z tego tylko trochę czasu potrzebuje. A u ciebie wszystko dobrze? Jak się czujesz?

Odpukac, wszystko dobrze. Zobaczymy Co jutro na wizycie będzie. Cieszę się, ale też troszkę denerwuje. Spokojnie Kochana, ułóż sobie to wszystko w głowie i nie obwiniaj siebie o nic. Daj sobie czas. Będę trzymać za Ciebie mocno kciuki :*

Do góry