reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczynki.
@mfifi bardzo mi przykro. Pamiętaj, że tu jesteśmy i zawsze postaramy się pomóc.
@Spark nie szarżuj ze spacerami[emoji6].
@Lanvin na moje oko ostatni spadek to owu. Czasem temp. przed owu już się podnosi.
@gabrika, z wykresu wynika, że już po owu bo 3 dni temperatura powyżej lini podstawowych temperatur. Nie narzekaj na obstawienie bo masz lepsze niż ja[emoji6] poza tym ostatnio złote strzały są w modzie[emoji6].
@bertha kciuki za kolejną owulację.

Ja już w drodze do pracy. Weekend był bardzo intensywny ale i cudowny[emoji2]. Byłam w sobotę u gina- ale zarozumiały buc[emoji19]. Miałam 2 dorone pęcherzyki- 1,99 i 1,96 na prawym jajniku - 11 dc!!!. Endo 9 mm ale jakieś niejednorodne. Mówił coś, że to może takie endo a może wielki polip się zrobił. Niewiadomo, mam sprawdzić po owu. Przez wesele, praktycznie brak snu, czasu i niemiarodajnej temp. Nie wiem czy była owu, ale podejrzewam, że te piękne pęcherze nie pękły[emoji20]. No nic zobaczymy jaka jutro będzie temp. Przytulanki i tak były ostatnie w czwartek więc...
Może w marcu się uda[emoji16]
Jeżeli endo niejednorodne albo podejrzenie polipa to usg 5-7 dc, po owu endo jest coraz grubsze to nic nie zobaczy :/. Trzymam kciuki oby marzec był owocny :-)

Jedziemy do Świnoujścia :) Bardzo lubię to miasto. Jedziemy tam już czwarty raz. I za każdym razem był do wypad poza sezonem :)
Latem jeździmy do mniejszych miejscowości.
A Wy dziewczyny jeździcie na wakacje nad nasze morze? Może macie jakieś sprawdzone fajne miejsca?
Ja jeżdżę w góry bo morze mam codziennie :p

Ja np z wysokością nie mam problemu. Jak nie sięgam to znaczy, że jest wysoko ;) Z miękkością to tak na czuja badam - na zasadzie porównanie z poprzednim miesiącem. Póki co częściej mam wrażenie, że jest twarda i prawie zawsze myślę że jest otwarta [emoji14]

Mam nadzieję, że w kolejnym miesiącu będę lepiej rozeznana.

A który to dc?

Oj! Współczuje! I trzymam kciuki, żeby nie musiał iść do szpitala.

26dc

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nimitii kochana powiedz mi jak ty sobie poradziłas? Miałaś zabieg? Przepraszam że to wspominam ale nie mam kogo o to zapytać. Duże wsparcie mam w swoim facecie. Unikam narazie rodziny bo każdy płacze. A ja jakoś chce się pozbierać .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nimitii kochana powiedz mi jak ty sobie poradziłas? Miałaś zabieg? Przepraszam że to wspominam ale nie mam kogo o to zapytać. Duże wsparcie mam w swoim facecie. Unikam narazie rodziny bo każdy płacze. A ja jakoś chce się pozbierać .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ja miałam zabieg: najpierw wywoływanie farmakologiczne a potem wieczorem łyżeczkowanie, rano do domu. Jak chcesz, mogę coś więcej napisać. Trzymaj się :* już wcześniej pisałam, że dzień zabiegu z 2tyg był "najlepszym"

Do góry