reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja w tym cyklu to chyba nawet nie mam o czym marzyć. Same tragedie u nas :( W środę odszedł Tymuś a dzisiaj rano mój D znalazł martwego Czarka, przyjaciela Tymusia :( serducho mi pękło jak o dziesiątej odczytałam smsa. Wyłam w pracy stojąc przy linii produkcyjnej... Masakra!!! Pewnie umarł z tęsknoty :( Martwię się o córcię, bo to były jej ukochane świniaczki...
Do tego wszystkiego od dwóch dni jestem na moim starym dziale i dziś się dowiedziałam, że tu zostaję do końca miesiąca... :(

reklama
@Lanvin nie było skoku to bierz nadal, zresztą apka też pokazuje, że do owu jeszcze kilka dni :)

@cheebay too straszne co się dzieje :(
Później ciężko myśleć pozytywnie...

@NeSSi czysty idiota!! Dobrze, że tylko jedną wzielas...:/

@natka28 mije gratulacje! :)

@Martaldz co chcesz jeszcze wiedzieć? :) myślałam, że o poprawe endo Ci chodziło :)

Sparkuniu, dziękuję, nic już nie chce wiedzieć. Poprostu się źle zrozumiałyśmy, ale mimo wszystko dzięki za podpowiedzi z endo [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja w tym cyklu to chyba nawet nie mam o czym marzyć. Same tragedie u nas :( W środę odszedł Tymuś a dzisiaj rano mój D znalazł martwego Czarka, przyjaciela Tymusia :( serducho mi pękło jak o dziesiątej odczytałam smsa. Wyłam w pracy stojąc przy linii produkcyjnej... Masakra!!! Pewnie umarł z tęsknoty :( Martwię się o córcię, bo to były jej ukochane świniaczki...
Do tego wszystkiego od dwóch dni jestem na moim starym dziale i dziś się dowiedziałam, że tu zostaję do końca miesiąca... :(

Przykro mi z powodu zwierzaczków :( człowiek przywiązuje się i mocno przeżywa kiedy cokolwiek się dzieje...

A co w kolejnym miesiącu? Co to za linia produkcyjna?

Przykro mi bardzo :(

Dziewczyny weekend czas start! [emoji173][emoji485][emoji898][emoji495][emoji132] Niech będzie owocny! [emoji23][emoji23][emoji23]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Przykro mi bardzo :(

Dziewczyny weekend czas start! [emoji173][emoji485][emoji898][emoji495][emoji132] Niech będzie owocny! [emoji23][emoji23][emoji23]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

WZAJEMNIE !!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Milego wekendu a ktore już mogą niech go dobrze wykorzystają :-) :-) ja mam dzis juz prawie koniec @ więc walentynki będą "gorące" może z tej okazji moja owulacja zechce przyjść wczesniej hahahah

Wow ten Twój gin to jakiś naukowiec:) ale to prawda musi być z tym tylozgieciem, ja też mam i chyba w listopadzie na wizycie u innego gina pokazywał mi że jakiś płyn zalega mi w macicy a był chyba 11dc czyli dawno po okresie, ale nie potrafił się wypowiedzieć na ten temat więcej. Pokazywał mi jeszcze blizne po cc i że jest ona nisko i robi się wąski przesmyk żeby płyn mógł odplynac. Coś tak gadał.
A jak jest juz temat tylozgiecia to też cos zauważyłam ale nie jestem pewna czy to przez tylozgieciem ale po seksie jak mój M ze mnie wychodził często wypływalo mi duuuzo spermy. Ale jak kochalismy się w pozycji od tyłu że ja leżałam na brzuchu i nie robiłam swiecy to nic nie wypływalo i wydaje mi się że przez tą pozycję zaszlismy w każdą z ciąż. Oczywiście pewności nie mam ale może te moje przemyslenia pomoga ktorejs z Was jeśli macie tylozgiecie.
Tak, to prawda. Mi moja gin też mówiła o tej pozycji. Po stosunku trzeba leżeć na brzuchu z tyłkiem w górze :happy::happy:

reklama
Do góry