reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak w ogóle to jestem na weekendzie w Wiśle, mój ze znajomymi smigaja na...dupolotach :p a ja leżę w łóżku i czytam bb... jestem padnieta i zaczynam się źle czuć...wrr.
Oni już kossztowali sliwowicy od wlasciciela, a ja się pocieszałaam oscypkami :D
W ogóle przeżyłam dziś z stress bo byliśmy w Gołębiewskim na basenach i poszłam do jacuzzi na dwór, potem brzuch mnie zaczął pobolewac i wyszłam...wychodząc przeczytałam kaartke, że woda ma 38-39 stopni.. lekarz kazał mi unikać tak wysokich temperatur, no cóż... odczuwalna była inna i dałam się wrobic...

reklama
Tak w ogóle to jestem na weekendzie w Wiśle, mój ze znajomymi smigaja na...dupolotach [emoji14] a ja leżę w łóżku i czytam bb... jestem padnieta i zaczynam się źle czuć...wrr.
Oni już kossztowali sliwowicy od wlasciciela, a ja się pocieszałaam oscypkami :D
W ogóle przeżyłam dziś z stress bo byliśmy w Gołębiewskim na basenach i poszłam do jacuzzi na dwór, potem brzuch mnie zaczął pobolewac i wyszłam...wychodząc przeczytałam kaartke, że woda ma 38-39 stopni.. lekarz kazał mi unikać tak wysokich temperatur, no cóż... odczuwalna była inna i dałam się wrobic...
Oj kochana teraz musisz ma siebie uważać [emoji2] dbaj o fasolke :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, nadrobiłam ale pozapominałam co miałam napisać. Miałam ciężkie 2 dni w pracy ale strach miał tylko wielkie oczy i architekci nie gryzą[emoji6]. My już na lotnisku zaraz lecimy do Pl[emoji2] jutro rano skoczę na badania tarczycy, i do gina udało mi się zapisać to podejrzę co tam słychać u mnie[emoji6] dzisiaj 10 dc, pełno śluzu i test owu mocny pozytw[emoji16].
@Spark ten dong jest niesamowity[emoji119].
Miłego weekendu dziewczynki.

Mi też głowa pęka. Tydzień czasu mój mały z gorączką, jemu jeszcze nie przeszła a mnie dopadło. Strasznie dużo zachorowań na grypę jest ale pediatra mówiła ze jak przetrwamy sezon grzewczy to juz jakoś będzie.
Też chciałam na greya ale w Walentynki i chyba nic z tego nie wyjdzie.

@sylwkaq90 najlepiej ponoć brazylijskie :)
@Antonia2016 Oczywiście, że implantacja może być wcześniej, zwykle tak jest :)
@StorAnia przykro bardzo :( masakra...
PART_1486749840908.jpeg

THE POWER OF LOVE
Jeżeli jeszcze kiedyś ktoś mi powie, że zwierzęta są głupie, to mogę być agresywna... Przyjaźń... jakie to piękne słowo. Dla mnie, przyjaźń oznacza, że ktoś mnie potrzebuje kiedy chce ufarbować włosy, zrobić paznokcie lub wypłakać się w mój rękaw, kiedy kolejny facet poznany na disco , okazał się dupkiem zaliczającym laski. Dla NICH oznaczał kłótnie o terytorium i wspólne jedzenie listka sałaty rzymskiej. Dla nich, przyjaźń była rwaniem sierści w walce gdy hormony buzowały i spanie obok siebie w kupce siana. Dla nich choroba jednego była lękiem drugiego...a śmierć przyjaciela, bólem i tęsknotą nie do zniesienia... Teraz obaj są szczęśliwi za TM i nadal wspólnie zwiedzają trawnik...
Przepraszam chłopaki, że kostucha wygrała.
A Was dziewczyny za moje wynurzenia...

Załączniki

• PART_1486749840908.jpeg
    PART_1486749840908.jpeg
    156 KB · Wyświetleń: 345
reklama
A ja w tym cyklu to chyba nawet nie mam o czym marzyć. Same tragedie u nas :( W środę odszedł Tymuś a dzisiaj rano mój D znalazł martwego Czarka, przyjaciela Tymusia :( serducho mi pękło jak o dziesiątej odczytałam smsa. Wyłam w pracy stojąc przy linii produkcyjnej... Masakra!!! Pewnie umarł z tęsknoty :( Martwię się o córcię, bo to były jej ukochane świniaczki...
Do tego wszystkiego od dwóch dni jestem na moim starym dziale i dziś się dowiedziałam, że tu zostaję do końca miesiąca... :(
Buuuu Aniu. Jak się wali to wszystko. Trzymajcie się.

Do góry