reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja w tym cyklu to chyba nawet nie mam o czym marzyć. Same tragedie u nas :( W środę odszedł Tymuś a dzisiaj rano mój D znalazł martwego Czarka, przyjaciela Tymusia :( serducho mi pękło jak o dziesiątej odczytałam smsa. Wyłam w pracy stojąc przy linii produkcyjnej... Masakra!!! Pewnie umarł z tęsknoty :( Martwię się o córcię, bo to były jej ukochane świniaczki...
Do tego wszystkiego od dwóch dni jestem na moim starym dziale i dziś się dowiedziałam, że tu zostaję do końca miesiąca... :(

reklama
@Lanvin nie było skoku to bierz nadal, zresztą apka też pokazuje, że do owu jeszcze kilka dni :)

@cheebay too straszne co się dzieje :(
Później ciężko myśleć pozytywnie...

@NeSSi czysty idiota!! Dobrze, że tylko jedną wzielas...:/

@natka28 mije gratulacje! :)

@Martaldz co chcesz jeszcze wiedzieć? :) myślałam, że o poprawe endo Ci chodziło :)

Sparkuniu, dziękuję, nic już nie chce wiedzieć. Poprostu się źle zrozumiałyśmy, ale mimo wszystko dzięki za podpowiedzi z endo [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja w tym cyklu to chyba nawet nie mam o czym marzyć. Same tragedie u nas :( W środę odszedł Tymuś a dzisiaj rano mój D znalazł martwego Czarka, przyjaciela Tymusia :( serducho mi pękło jak o dziesiątej odczytałam smsa. Wyłam w pracy stojąc przy linii produkcyjnej... Masakra!!! Pewnie umarł z tęsknoty :( Martwię się o córcię, bo to były jej ukochane świniaczki...
Do tego wszystkiego od dwóch dni jestem na moim starym dziale i dziś się dowiedziałam, że tu zostaję do końca miesiąca... :(

Przykro mi z powodu zwierzaczków :( człowiek przywiązuje się i mocno przeżywa kiedy cokolwiek się dzieje...

A co w kolejnym miesiącu? Co to za linia produkcyjna?

Przykro mi bardzo :(

Dziewczyny weekend czas start! [emoji173][emoji485][emoji898][emoji495][emoji132] Niech będzie owocny! [emoji23][emoji23][emoji23]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Przykro mi bardzo :(

Dziewczyny weekend czas start! [emoji173][emoji485][emoji898][emoji495][emoji132] Niech będzie owocny! [emoji23][emoji23][emoji23]

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

WZAJEMNIE !!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Milego wekendu a ktore już mogą niech go dobrze wykorzystają :-) :-) ja mam dzis juz prawie koniec @ więc walentynki będą "gorące" może z tej okazji moja owulacja zechce przyjść wczesniej hahahah

Wow ten Twój gin to jakiś naukowiec:) ale to prawda musi być z tym tylozgieciem, ja też mam i chyba w listopadzie na wizycie u innego gina pokazywał mi że jakiś płyn zalega mi w macicy a był chyba 11dc czyli dawno po okresie, ale nie potrafił się wypowiedzieć na ten temat więcej. Pokazywał mi jeszcze blizne po cc i że jest ona nisko i robi się wąski przesmyk żeby płyn mógł odplynac. Coś tak gadał.
A jak jest juz temat tylozgiecia to też cos zauważyłam ale nie jestem pewna czy to przez tylozgieciem ale po seksie jak mój M ze mnie wychodził często wypływalo mi duuuzo spermy. Ale jak kochalismy się w pozycji od tyłu że ja leżałam na brzuchu i nie robiłam swiecy to nic nie wypływalo i wydaje mi się że przez tą pozycję zaszlismy w każdą z ciąż. Oczywiście pewności nie mam ale może te moje przemyslenia pomoga ktorejs z Was jeśli macie tylozgiecie.
Tak, to prawda. Mi moja gin też mówiła o tej pozycji. Po stosunku trzeba leżeć na brzuchu z tyłkiem w górze :happy::happy:

reklama
Do góry