reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mój się trochę załamał tyle starań ,mówię mu może dziś seksik a on przecież to nie plodne ,jak tu go nie kochać to mu mówię na spontanie będzie:)i oczywiście wykład był jak to robimy w następnym mc,i że 5dni przed owu ma być przerwa żeby były silne żołnierze

Natka Gratuluję !!!

Mówię Wam jestem taka zła jak osa. Byłam wczoraj u endo by mi leki przepisał na wyhamowanie tarczycy i co mi dał ? Leki których pod żadnym pozorem nie wolno stosować w I trymestrze ciąży. Noż kur***wa, wczoraj wzięłam nieświadoma. I weź ufaj lekarzom! Ten lek wywołuje wady wrodzone :( Ja pierdo*****eeeee
Co za palant. Nawet lekarzowi nie można ufać, trzeba samemu sprawdzać i być czujnym. Zadzwoń może do gina to coś podpowie co robić dalej.

Mój się trochę załamał tyle starań ,mówię mu może dziś seksik a on przecież to nie plodne ,jak tu go nie kochać to mu mówię na spontanie będzie:)i oczywiście wykład był jak to robimy w następnym mc,i że 5dni przed owu ma być przerwa żeby były silne żołnierze

Wspaniałe :)

Ja mojemu powiedziałam, że koniec ze staraniami, że mam to w nosie, bo jemu się ciągle nie chce i że już dawno po dniach płodnych mam (oczywiście to kłamstwo) i wiecie co...? Przed wczoraj nie odstąpił mnie na krok dopóki skutecznie mnie nie dopadł, dzisiaj w nocy za to nie mogłam się odgonić od Niego, bo nie dawał mi spać... ale tym razem się nie dałam :D Nie wiem czy bardziej zmartwił się faktem, że nie chcę się już starać, czy tym że weszłam mu na ambicję, czy może po prostu odblokowało mu się nieświadomie w głowie demonisko seksowe.

reklama
Do góry