reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mój się trochę załamał tyle starań ,mówię mu może dziś seksik a on przecież to nie plodne ,jak tu go nie kochać to mu mówię na spontanie będzie:)i oczywiście wykład był jak to robimy w następnym mc,i że 5dni przed owu ma być przerwa żeby były silne żołnierze

Natka Gratuluję !!!

Mówię Wam jestem taka zła jak osa. Byłam wczoraj u endo by mi leki przepisał na wyhamowanie tarczycy i co mi dał ? Leki których pod żadnym pozorem nie wolno stosować w I trymestrze ciąży. Noż kur***wa, wczoraj wzięłam nieświadoma. I weź ufaj lekarzom! Ten lek wywołuje wady wrodzone :( Ja pierdo*****eeeee
Co za palant. Nawet lekarzowi nie można ufać, trzeba samemu sprawdzać i być czujnym. Zadzwoń może do gina to coś podpowie co robić dalej.

Mój się trochę załamał tyle starań ,mówię mu może dziś seksik a on przecież to nie plodne ,jak tu go nie kochać to mu mówię na spontanie będzie:)i oczywiście wykład był jak to robimy w następnym mc,i że 5dni przed owu ma być przerwa żeby były silne żołnierze

Wspaniałe :)

Ja mojemu powiedziałam, że koniec ze staraniami, że mam to w nosie, bo jemu się ciągle nie chce i że już dawno po dniach płodnych mam (oczywiście to kłamstwo) i wiecie co...? Przed wczoraj nie odstąpił mnie na krok dopóki skutecznie mnie nie dopadł, dzisiaj w nocy za to nie mogłam się odgonić od Niego, bo nie dawał mi spać... ale tym razem się nie dałam :D Nie wiem czy bardziej zmartwił się faktem, że nie chcę się już starać, czy tym że weszłam mu na ambicję, czy może po prostu odblokowało mu się nieświadomie w głowie demonisko seksowe.

reklama
Do góry