gabrika
Fanka BB :)
Jak to w krzakach?A ja w Krzakach siedzę, ale Was podczytuje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to w krzakach?A ja w Krzakach siedzę, ale Was podczytuje ;-)
Gratulacje!Witam z samego rana termin @ na 12.02
Wczoraj bladzioch a dziś teścik pokazał dwie kreseczki
Wiedziałam że sie udało
Co za palant. Nawet lekarzowi nie można ufać, trzeba samemu sprawdzać i być czujnym. Zadzwoń może do gina to coś podpowie co robić dalej.Natka Gratuluję !!!
Mówię Wam jestem taka zła jak osa. Byłam wczoraj u endo by mi leki przepisał na wyhamowanie tarczycy i co mi dał ? Leki których pod żadnym pozorem nie wolno stosować w I trymestrze ciąży. Noż kur***wa, wczoraj wzięłam nieświadoma. I weź ufaj lekarzom! Ten lek wywołuje wady wrodzone Ja pierdo*****eeeee
Mój się trochę załamał tyle starań ,mówię mu może dziś seksik a on przecież to nie plodne ,jak tu go nie kochać to mu mówię na spontanie będziei oczywiście wykład był jak to robimy w następnym mc,i że 5dni przed owu ma być przerwa żeby były silne żołnierze
Już tydzień temu zaczął boleć mnie brzuch naprzemiennie z jajnikami i tak do teraz a oprócz tego zadyszka non stop wyszłam po 5 schodach a sapałam jakbym kilometr co najmniej sprintem przebiegła
Noi oczywiście to dziwne przeczucie
Gratuluję :-)Witam z samego rana termin @ na 12.02
Wczoraj bladzioch a dziś teścik pokazał dwie kreseczki
Wiedziałam że sie udało
Masakra jakaś :-/Wysłałam jej wczoraj sms/a nie kazała go stosować tylko wrócić do endo po Thyrosan, który jest bezpieczniejszy. No płakać się chce ...