reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co ja mam Ci napisać... Troszkę doła podłapałam po śmierci Tymusia. Chęci na nic. Chyba dong zadziałał tak, że w trakcie plamienia miałam owulację, bo jajnik bolał i przestał. Od wtorku nie plamię. Testy owulacyjne negatyw.
Właśnie upiekłam ciasteczka z mąki gryczanej z makiem, sezamem, dynią, słonecznikiem, siemieniem lnianym, orzechami i rodzynkami, słodzone ksylitolem. Szkoda, że nie możesz wpaść i spróbować ;)
Ojeeee brzmiiii pysznie!!!! <3
Wieem co to znaczy strata zwierzątka, mam dwa króliki aktualnie i chomika, wiem jak bardzo zawsze każdą stratę przezywalam...
Hehe walcz walcz dzielna kobieto! :D

reklama
@Martaldz tyle co nic to pewnie więcej niż u mnie w udanymm cyklu :p wystarczy, że masz więcej niż 1 raz i już ze mną wygrywasz :o :p to fajnie jakk czujesz objawy, super :)

Haha, moj tez wie kiedy mam, kojarzy po prostu jak dawno temu mialam okres.

@bertha
Primo, lubie takie robótki remonntowe, za to jak myśle o gotowniu to stwierdzam, że pizza do końca życia na obiad jest całkiem niezłym pomysłem [emoji23]

Secundo, moj K to typ filozofa i już widze jak się zbiera do roboty. Najpierw by musiał przemyśleć strategie, w między czasie podumać o definicji remontu, potem zadać pierdyliard pytań dotyczacych problemów jakie moga wyjść w trakcie (włącznie z atakiem kosmitów w trakcie kładzenia gładzi i naszych szansach obrony mając akurat w ręce kielnię), potem spędziłby ogladając WSZYSTKIE dostepne online tutoriale pod tytulem "Jak położyć gładź?" w między czasie wpadając w coraz wiekszą depresje z powodu niepewności jakiej giętkości szapchelkę wybrać. Potem zacząłby szukać filmiki o crash testach szpachelek...
Zanim wziąłby się to faktycznej pracy to wylądowałabym w prychiatryku z ciężkim załamaniem nerwowym [emoji23]

Jesssuuu 50 stron do nadrobienia mam [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] idem czytac.

66,8kg ---> 59,8 ---> 52kg

Umarłam [emoji28][emoji28][emoji28] mój M jest identyczny!!!!

Dziewczyny padłam:happy: mimo dola jaki mnie dopadł jak dostalam@ mój skutecznie poprawił mi humor... Umówiła go na badanie nasienia. Tłumacze mu co i jak i mowie, że mamy ograniczenie czasowe z dostarczeniem materiału ( musimy pobrać w domu bo w szpitalu nie ma żadnego pokoju intymnego) także mamy 30km do przejechania. Mój po chwili namysłu ,, Skarbek to ja pójdę do łazienki i zrobię co trzeba, bo droga może być zabójcza dla żołnierzykow,,

Oja.... jaki kochany [emoji7]

Witam wieczorowa pora i melduje ze @przyszla rano [emoji5] M był zapisać się na operacje zpn i zakwalifikowali go ale musi zrobić badanie nasienia jeszcze wiec jutro śmiga na badania.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oh oh, bez Was bym chyba umarła!!! :D ;*
Już sobie nic nie wykręcam i spokojnie czekam do wtorku :)
Laską się też nie przejmuje, będzie konieczność to się sądzić będziemy i my stosowne pismaa do US i UM wyślemy :)

Dziewczyny do których przyszła @- współczuję, ale oby to ostatni raz...
@Fidzia 1987 i co, dzisiaj dopiero spadła temp.?

@NeSSi kiedy miałaś mieć wyniki? :)
Tak Spark, dopiero dziś spadła w dzień @

Ojeeee brzmiiii pysznie!!!! <3
Wieem co to znaczy strata zwierzątka, mam dwa króliki aktualnie i chomika, wiem jak bardzo zawsze każdą stratę przezywalam...
Hehe walcz walcz dzielna kobieto! :D
Bo ja wiem czy pysznie... Zdrowo ;) a to chyba najważniejsze.
Masz króliczki???? Dawaj zdjęcia :D ja też mam dwa :)

@Martaldz tyle co nic to pewnie więcej niż u mnie w udanymm cyklu [emoji14] wystarczy, że masz więcej niż 1 raz i już ze mną wygrywasz :o [emoji14] to fajnie jakk czujesz objawy, super :)

I tak się trochę obawiam, zobacz np kotek jak miała obstawiony cykl i nic [emoji17]
Jutro jeszcze zrobimy powtórkę z rozrywki. Chciałabym żeby się teraz udało bo trochę sram w gacie na myśl o clo, już bez tego mam średnie endo.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

I tak się trochę obawiam, zobacz np kotek jak miała obstawiony cykl i nic [emoji17]
Jutro jeszcze zrobimy powtórkę z rozrywki. Chciałabym żeby się teraz udało bo trochę sram w gacie na myśl o clo, już bez tego mam średnie endo.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To będziesz je czymś rasować i tyle :) aa bo tu niekoniecznie o obstawieniee cyklu chodzi :)

reklama
Do góry