reklama
Witam z samego rana termin @ na 12.02
Wczoraj bladzioch a dziś teścik pokazał dwie kreseczki
Wiedziałam że sie udało
Gratuluje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie ma jak Was podejrzeć i nic nie wiemy co u Was wrześniówki...
Niestety jesteśmy coraz słabsze, coraz trudniej utrzymać ciążę a już zajść w nią... kosmos...
no wiem... decyzja zapadla w demokratycznych wyborach o utworzeniu watku zamknietego.
Tak mi wciaz strasznie smutno, w takich czasach żyjemy, jemy i oddychamy świństwem ale wciąż to nieludzkie tracić ciąże na takim etapie.
Nie zrozumcie mnie zle, ja nie generalizuje e,tam lepiej stracić ciąże na poczatku... moge sie tylko domyślać, ze to zawsze jest ogromna strata, ale kiedy słyszy sie serduszko, czyta codzienne updates, jak rozwija sie ciąża, brzuszek rośnie a tu nagle taka bomba to naprawdę można zejsc[emoji17] ogromny dramat i pierwszy raz tak bardzo mna to wstrząsnęło... było mi smutno i bardzo przykro z powodu kazdej dziewczyny która sie z nami żegnała ale byłyśmy przekonane ze limit złych wydarzeń sie wyczerpał..., kończymy I trymestr zerkając w nadziei w przyszłość a tu wciąż takie tragedie[emoji17] nie wiem, nie umiem tego pojąć...
Przepraszam Was za smuty
GRATULUJĘ wkoncu dobre wiesciWitam z samego rana termin @ na 12.02
Wiedziałam że sie udało
Antonia2016
Fanka BB :)
Super,GRATULUJĘ chociaż Tobie się udało[emoji7]Witam z samego rana termin @ na 12.02
Wiedziałam że sie udało
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiedziałam że sie udało
Gratulacje! Zła passa przełamana!
Teraz musza posypać się II kreski [emoji4]
Która teraz testuje?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Antonia2016
Ja nadal nic nie wiem. Wczoraj,dziś bądź jutro powinna przyjść@ Wczoraj chciałam juz wpisywać w kalendarz jako pierwszy dzień cyklu bo po zrobieniu ,,dwojeczki,, mialam zarozowiony papier, od strony pochwowej oczywiście no i zawsze się właśnie tak zaczyna. Potem caly dzień bóle malpowe i co wc to sprawdzałam. Zero krwi czy koloru nawet brunatnego. Za to więcej śluzu. Daje sobie czas do jutra bo spokojnie jutro też będzie w terminie. No i ta spadajaca temperatura nie daje nadzieji
Agatusia1
Słuchajcie jak
Gratulacje wrzucaj zdjęcie - daj się nacieszyć
Wiedziałam że sie udało
Gratulacje wrzucaj zdjęcie - daj się nacieszyć
reklama
Gratuluje!Witam z samego rana termin @ na 12.02
Wiedziałam że sie udało
no wiem... decyzja zapadla w demokratycznych wyborach o utworzeniu watku zamknietego.
Tak mi wciaz strasznie smutno, w takich czasach żyjemy, jemy i oddychamy świństwem ale wciąż to nieludzkie tracić ciąże na takim etapie.
Nie zrozumcie mnie zle, ja nie generalizuje e,tam lepiej stracić ciąże na poczatku... moge sie tylko domyślać, ze to zawsze jest ogromna strata, ale kiedy słyszy sie serduszko, czyta codzienne updates, jak rozwija sie ciąża, brzuszek rośnie a tu nagle taka bomba to naprawdę można zejsc[emoji17] ogromny dramat i pierwszy raz tak bardzo mna to wstrząsnęło... było mi smutno i bardzo przykro z powodu kazdej dziewczyny która sie z nami żegnała ale byłyśmy przekonane ze limit złych wydarzeń sie wyczerpał..., kończymy I trymestr zerkając w nadziei w przyszłość a tu wciąż takie tragedie[emoji17] nie wiem, nie umiem tego pojąć...
Przepraszam Was za smuty
Przykre są bardzo takie sytuacje, lepiej chyba jednak nie słyszeć tętna bo ból jest zapewne wtedy gorszy. Nie mniej strach jest zawsze, niestety. Właśnie takiej sytuacji boję się najbardziej, że się uda, ale na krótko... [emoji17]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom