reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No mamuśki po 35 r.ż.
Coś dla nas[emoji6]Link do: Społecznie akceptowalne okienko rozrodcze

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety trza kończyć z tymi fanaberiami starszych pań. Okienko rozrodcze juz się zamknelo [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

@ idzie do mnie. Choć termin za 7 dni to już nastrój okresowy...
Dziś była wolna chata,mąż i ja cudem razem w domu i M się łasił a mi wcale a wcale się nie chciało...pieprzony progesteron!

Jestem teraz "boginią seksu"
1486674978-aaaaaa.jpeg

A i chyba jakaś infekcja się przyplatala. W tamtym roku koszmar...miesiąc w miesiąc. Zrobiłam badania-anemia. No ale lecze i było ok...na razie Lactovaginal tylko. Mam macmiror i flumycon ale jakaś iskierka nadzieji się tli a tego w ciąży nie można...ehh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A mamaginekolog robi świetną robotę![emoji4]bardzo fachowo a jednak przystepnie. Dla Staraczek na wczesnym etapie ciąży:Link do: USG wczesnej ciąży – jak interpretować?

Ps. Jest tu ktoś kto nie zna mamaginekolog?[emoji6]

Ostatnia edycja:
Orzechy, wino czerwone wytrawne, migdały :) to z naturalnych :) ja też acard brałam wcześniej, ale to na lepsze ukrwienie endo. No i potem już donga
Hah myślałam, że masz jakąś radę oprócz obstawiania cyklu.
Z tego co opisałaś to tylko dong u mnie jest. Tych naturalnych nie lubię więc zostanie mi acard co najwyżej. Póki co staram się o tym nie myśleć, żeby się nie nakręcać niepotrzebnie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A co tu taka cisza dzisiaj, niecale 100 postow do nadrobienia, no dziewczyny[emoji12]

Spark, przejebana sytuacja, ale jak masz wszystkie wpłaty na papierze to sie nie daj zastraszyć, US bedzie napewno bardziej zainteresowany niz urząd miasta.

Dzisiaj dół sie za mna cały dzien bo kolejna wrzesniowka straciła ciąże, na tym etapie to juz naprawdę jest szokujące i przerażajace zarazem[emoji17]
Praktycznie wchodzimy w II trymestr, czekamy zeby odetchnąć a tu nadal takie smutne historie [emoji26]
Jutro mija tydzień od moich testów nifty, do dzisiaj nie zadzwonili, jak nie jutro to dopiero po weekendzie, wariuje z nerwów. Staram sie nie myslec za duzo, ale ciezko...

Kto testuje z rana? Kciukasy [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co tu taka cisza dzisiaj, niecale 100 postow do nadrobienia, no dziewczyny[emoji12]

Spark, przejebana sytuacja, ale jak masz wszystkie wpłaty na papierze to sie nie daj zastraszyć, US bedzie napewno bardziej zainteresowany niz urząd miasta.

Dzisiaj dół sie za mna cały dzien bo kolejna wrzesniowka straciła ciąże, na tym etapie to juz naprawdę jest szokujące i przerażajace zarazem[emoji17]
Praktycznie wchodzimy w II trymestr, czekamy zeby odetchnąć a tu nadal takie smutne historie [emoji26]
Jutro mija tydzień od moich testów nifty, do dzisiaj nie zadzwonili, jak nie jutro to dopiero po weekendzie, wariuje z nerwów. Staram sie nie myslec za duzo, ale ciezko...

Kto testuje z rana? Kciukasy [emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet nie ma jak Was podejrzeć i nic nie wiemy co u Was wrześniówki...
Niestety jesteśmy coraz słabsze, coraz trudniej utrzymać ciążę :( a już zajść w nią... kosmos...

Do góry