Antonia2016
Fanka BB :)
Ja chyba, chyba że jutro@ nie przyjdzie. Już się zapowiada caly dzisiejszy dzień i dojść nie możeJa walczę dalej
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba, chyba że jutro@ nie przyjdzie. Już się zapowiada caly dzisiejszy dzień i dojść nie możeJa walczę dalej
A o co chodzi? Podpowiedz bo może tego nie robię [emoji6]To będziesz je czymś rasować i tyle aa bo tu niekoniecznie o obstawieniee cyklu chodzi
No niestety trza kończyć z tymi fanaberiami starszych pań. Okienko rozrodcze juz się zamknelo [emoji12]No mamuśki po 35 r.ż.
Coś dla nas[emoji6]Link do: Społecznie akceptowalne okienko rozrodcze
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chyba, chyba że jutro@ nie przyjdzie. Już się zapowiada caly dzisiejszy dzień i dojść nie może
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Orzechy, wino czerwone wytrawne, migdały to z naturalnych ja też acard brałam wcześniej, ale to na lepsze ukrwienie endo. No i potem już dongaA o co chodzi? Podpowiedz bo może tego nie robię [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hah myślałam, że masz jakąś radę oprócz obstawiania cyklu.Orzechy, wino czerwone wytrawne, migdały to z naturalnych ja też acard brałam wcześniej, ale to na lepsze ukrwienie endo. No i potem już donga
Nawet nie ma jak Was podejrzeć i nic nie wiemy co u Was wrześniówki...A co tu taka cisza dzisiaj, niecale 100 postow do nadrobienia, no dziewczyny[emoji12]
Spark, przejebana sytuacja, ale jak masz wszystkie wpłaty na papierze to sie nie daj zastraszyć, US bedzie napewno bardziej zainteresowany niz urząd miasta.
Dzisiaj dół sie za mna cały dzien bo kolejna wrzesniowka straciła ciąże, na tym etapie to juz naprawdę jest szokujące i przerażajace zarazem[emoji17]
Praktycznie wchodzimy w II trymestr, czekamy zeby odetchnąć a tu nadal takie smutne historie [emoji26]
Jutro mija tydzień od moich testów nifty, do dzisiaj nie zadzwonili, jak nie jutro to dopiero po weekendzie, wariuje z nerwów. Staram sie nie myslec za duzo, ale ciezko...
Kto testuje z rana? Kciukasy [emoji1364][emoji1364][emoji1364]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom