reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i podtrzymywanie na duchu. Do mojego gina się nie dodzwonilam co jest dziwne bo zawsze odbieral. Pewnie jest na feriach. Poszłam do pierwszego lepszego w mojej miejscowości. Wyboru nie miałam ale ważne że ma usg i powiedział że żywa ciaza i serce dzidziusia biło. Kamień z serca jestem taka szczęśliwa. Powiedział że mam się już nie martwić i cieszyć się ciaza:)
Ja jestem taka panika przyzwyczajcie sie:)
W sumie to chyba powinnam już być na wrzesniowkach, ale z Wami.mi dobrze, mogę być jeszcze z Wami?

Ej, może i jestem stara, ale uparta jak osioł i tak łatwo nie odpuszczam! ;) jestem i walczę z Tobą :)

Super!!!! Tak trzymac !!!! Ostatnie będą pierwszymi kiedys w końcu na pewno.
:) damy rade !!! nie ma tego złego...ja tez juz ponad 30-sci wiec tez juz wcale nie mloda wiec My stare trzymajmy sie razem:laugh2::laugh2::laugh2:

Ej no co Wy kobity to kto ze mna zostaie.do dalszej walki no nie robcie mi tego :-/
Ja zostanę :-) i to jeszcze długo. Na razie tylko poczytuje i czasem się odezwę. Ale ze staraniami czekam aż mnie naprawią [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i podtrzymywanie na duchu. Do mojego gina się nie dodzwonilam co jest dziwne bo zawsze odbieral. Pewnie jest na feriach. Poszłam do pierwszego lepszego w mojej miejscowości. Wyboru nie miałam ale ważne że ma usg i powiedział że żywa ciaza i serce dzidziusia biło. Kamień z serca jestem taka szczęśliwa. Powiedział że mam się już nie martwić i cieszyć się ciaza:)
W sumie to chyba powinnam już być na wrzesniowkach, ale z Wami.mi dobrze, mogę być jeszcze z Wami?
Cieszę się że wszystko ok. Pewnie że z nami zostań.

1usavcqgt1dml95x.png

Ej, może i jestem stara, ale uparta jak osioł i tak łatwo nie odpuszczam! ;) jestem i walczę z Tobą :)
Tak trzymać Laski! Jestem pewna ze każda z Was doczeka się upragnionego dziecka lub dzieci :) bo nie wiem jakie macie plany.
Ja marzyłam o trojeczce, ale jak to co mam teraz w brzuchu urodzi się zdrowe i śliczne to bede tak mega szczesliwa ze może skończę na dwójce, jeszcze zobaczę ;)

Dobrze, że wszystko ok i że cię uspokoił :-). Zostań z nami ile tylko chcesz ;-)

reklama
@NeSSi jak u endo ?
@TuliPanna99 @bertha właśnie o to chodzi, jak się miało objawy a się ich teraz nie czuje to bardziej martwi niż ich brak od początku... dźwięczą mi w uszach słowa mojej koleżanki jak mówiła kiedyś: " Wiesz, ja wiedziałam, że coś jest nie tak, jak z dnia na dzień przestałam mieć mdłości i zapachy mnie nie wkurzały, było, a nagle sobie poszło... wszyscy mówili, że tak może być, że spokojnie... starałam się być spokojna... po 3 tyg poszłam do lekarza...dzidziuś nie żył od dwóch..." Cóż. Dlatego tak o tym myślę :D Ale już nie ;p Tzn. staram się jak najmniej :D Poszłam spać na 1.5 h i obudził mnie pęcherz, jestem zamulona teraaaz

@evelinia właśnie, że UM też coś ma do tego, bo to mieszkanie z urzędu było, ona je dostała z miasta i nie miała prawa wynajmować...

@kotek87 jak potrzebujesz to odpocznij, ale wracaj tu ! :* ale jako ciężaróweczka życzę :)

@Luxuorius hehe czasami dziecko wyczuwa kto się boi i stresuje a kto nie, i reaguje podobnie ;p

@StorAnia co tak milczysz ?:) Plamienia ustały ?

@Martaldz a jak u Ciebie kochana ? Coś wiadomo ?

U mnie akcja boboseksy trwa [emoji6]
Wiadomo tyle co nic, okaże się za jakieś dwa tygodnie. Wczoraj jajnik prawy o dziwo się obudził i zaczął kluc więc liczę na to, że jednak łaskawie wypuścił z siebie to jajko. Szyjka była miękka jak nigdy i puściła ciągnący śluz, w związku z tym objawy owu były, ale wiesz jak to u nas jest. Nie mam wielkich nadziei, ale kto wie...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry