reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i podtrzymywanie na duchu. Do mojego gina się nie dodzwonilam co jest dziwne bo zawsze odbieral. Pewnie jest na feriach. Poszłam do pierwszego lepszego w mojej miejscowości. Wyboru nie miałam ale ważne że ma usg i powiedział że żywa ciaza i serce dzidziusia biło. Kamień z serca jestem taka szczęśliwa. Powiedział że mam się już nie martwić i cieszyć się ciaza:)
Ja jestem taka panika przyzwyczajcie sie:)
W sumie to chyba powinnam już być na wrzesniowkach, ale z Wami.mi dobrze, mogę być jeszcze z Wami?

Ej, może i jestem stara, ale uparta jak osioł i tak łatwo nie odpuszczam! ;) jestem i walczę z Tobą :)

Super!!!! Tak trzymac !!!! Ostatnie będą pierwszymi kiedys w końcu na pewno.
:) damy rade !!! nie ma tego złego...ja tez juz ponad 30-sci wiec tez juz wcale nie mloda wiec My stare trzymajmy sie razem:laugh2::laugh2::laugh2:

Ej no co Wy kobity to kto ze mna zostaie.do dalszej walki no nie robcie mi tego :-/
Ja zostanę :-) i to jeszcze długo. Na razie tylko poczytuje i czasem się odezwę. Ale ze staraniami czekam aż mnie naprawią [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi i podtrzymywanie na duchu. Do mojego gina się nie dodzwonilam co jest dziwne bo zawsze odbieral. Pewnie jest na feriach. Poszłam do pierwszego lepszego w mojej miejscowości. Wyboru nie miałam ale ważne że ma usg i powiedział że żywa ciaza i serce dzidziusia biło. Kamień z serca jestem taka szczęśliwa. Powiedział że mam się już nie martwić i cieszyć się ciaza:)
W sumie to chyba powinnam już być na wrzesniowkach, ale z Wami.mi dobrze, mogę być jeszcze z Wami?
Cieszę się że wszystko ok. Pewnie że z nami zostań.

1usavcqgt1dml95x.png

Ej, może i jestem stara, ale uparta jak osioł i tak łatwo nie odpuszczam! ;) jestem i walczę z Tobą :)
Tak trzymać Laski! Jestem pewna ze każda z Was doczeka się upragnionego dziecka lub dzieci :) bo nie wiem jakie macie plany.
Ja marzyłam o trojeczce, ale jak to co mam teraz w brzuchu urodzi się zdrowe i śliczne to bede tak mega szczesliwa ze może skończę na dwójce, jeszcze zobaczę ;)

Dobrze, że wszystko ok i że cię uspokoił :-). Zostań z nami ile tylko chcesz ;-)

reklama
@NeSSi jak u endo ?
@TuliPanna99 @bertha właśnie o to chodzi, jak się miało objawy a się ich teraz nie czuje to bardziej martwi niż ich brak od początku... dźwięczą mi w uszach słowa mojej koleżanki jak mówiła kiedyś: " Wiesz, ja wiedziałam, że coś jest nie tak, jak z dnia na dzień przestałam mieć mdłości i zapachy mnie nie wkurzały, było, a nagle sobie poszło... wszyscy mówili, że tak może być, że spokojnie... starałam się być spokojna... po 3 tyg poszłam do lekarza...dzidziuś nie żył od dwóch..." Cóż. Dlatego tak o tym myślę :D Ale już nie ;p Tzn. staram się jak najmniej :D Poszłam spać na 1.5 h i obudził mnie pęcherz, jestem zamulona teraaaz

@evelinia właśnie, że UM też coś ma do tego, bo to mieszkanie z urzędu było, ona je dostała z miasta i nie miała prawa wynajmować...

@kotek87 jak potrzebujesz to odpocznij, ale wracaj tu ! :* ale jako ciężaróweczka życzę :)

@Luxuorius hehe czasami dziecko wyczuwa kto się boi i stresuje a kto nie, i reaguje podobnie ;p

@StorAnia co tak milczysz ?:) Plamienia ustały ?

@Martaldz a jak u Ciebie kochana ? Coś wiadomo ?

U mnie akcja boboseksy trwa [emoji6]
Wiadomo tyle co nic, okaże się za jakieś dwa tygodnie. Wczoraj jajnik prawy o dziwo się obudził i zaczął kluc więc liczę na to, że jednak łaskawie wypuścił z siebie to jajko. Szyjka była miękka jak nigdy i puściła ciągnący śluz, w związku z tym objawy owu były, ale wiesz jak to u nas jest. Nie mam wielkich nadziei, ale kto wie...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry