reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeszcze ja czekam:happy:do piątku czekam i zobaczymy chociaż ŻADNYCH objawów nie mam niestety. Może tylko to, że pryszczy brak, a zawsze o tej porze cyklu jakiś zblakany się znalazł:happy:
O super,ja też w piątek powinnam dostać . Mam nadzieję że chociaż jednej z nas się uda to będzie jakiś power chociaż a jak wszystkie dostaniemy@ to będzie jeden wielki dół[emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co myślisz o tym androvicie ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Na tych meskich specyfikach to sie zbytnio nie znam, moj dostawal to co moj gin mi polecił ;)
porownaj sobie moze sklady..
88848b4a4b4b391c8ab104506737ba77.jpg

Oto miejce pracy w domu typowej kobiety [emoji23]
Sufit juz ladnie schnie, fragment sciany musi podeschnac i jutro poprawie. Zostal mi ten zolto-niebieskawy pasek o gory przy suficie. Reszte tylko pomaluje bo tam bedzie 3 metrowa szafa to i tak nie bedzie widac sciany.
Ahhh doczekac sie nie moge az bedzie gotowa sypialnia [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wow! ty to lubisz, czy dlaczego ty to robisz a nie twoj mężczyzna?

Dzien dobry witam się z rana u Nas dzis szaro buro i ponuro....ehhhhh nie cierpie takiej pogody i jeszcze w pracy trzeba siedziec :-/
U mnie dzis 28dc/31 temperature tez dzis znów zmierzylam i jest 37,2 tak jak wczoraj
Te forum to ma jakas chyba taką moc zarażania :-) nigdy tempki nie mierzylam a tutaj ledwo oczy otworzylam przed wstaniem z łóżka pomyslalam a tam zmierze musze poprosic chyba córkę by schowala gdzies ten termometr :-D
:laugh2::laugh2::laugh2:
Gorzej bedzie jak zaczne mieszanki ziołowe robić to jeszcze chlop przestanie mi w domu jeść bo pomysli ze cos na.niego szykuje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
bertha jak @ ? ODopuściła wrescie ?przestała z Tobą walczyć?mam nadzieje ze tak z calego serduszka ci tego zycze ...
Reszcie kobitek oczywiscie tez zycze tego samego i trzymam &&&&&:wink::wink::wink:
Pozdrawiam Was cieplutko w zimowy wtorek
Temp masz naprawde piekna!
U mnie @ jeszcze nie przyszla, ale temp spadla jeszcze nizej dzisiaj, wiec juz czyha za rogiem.
upload_2017-2-7_9-39-49.png

Załączniki

• upload_2017-2-7_9-39-49.png
    upload_2017-2-7_9-39-49.png
    31,2 KB · Wyświetleń: 372
Do góry