reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark gratuluję Ci!!!!wczoraj to tu jajko znosiłyśmy:)spokojnej i cudownej ciąży!!!
Za resztę dziewczyn kciuki trzymam.buźki

reklama
Wiem ze to się tak łatwo pisze ale spróbuj się wyluzować wtedy się uda mnie się tak udało i Spark.
A kiedy masz dostać @?
Nie wiem... Niestety nie mam pojęcia jak mam obliczyć cykl, przez to plamienie...
Hej :)

@Spark jeszcze raz wielkie Gratulacje :) beta MEEEGA :p -ale nas wczoraj przetrzymałaś :)

@Paraplu podziwiam ja tak nienawidzę remontów :/

@StorAnia cieszę się że wyniki dobre i że nie poddajesz :) TAK TRZYMAĆ :) daj znać po wizycie.

@Windy91 mój o dziwo też sam podjął temat :) Ostatnio to zawsze ja zaczynam:p może coś jest w powietrzu :)

U mnie 16 dc, owulacja w 23 dc, a temperatura 36,21. Niskie mam te temperatury ale nie mam z czym porównać bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem. Może tak mam :p

A dziewczyny jak u Was z dzisiejszymi temperaturami?
Oki :)
Właśnie @kotek87 , jak tempka??

@nimitii na 7 pazdziernika
@StorAnia mierzyłam tempke, nie ma szans...cały czas miałam 36,4 potem skoczyła do 36,9... zresztą lekarz też mówił, że ciąża ok 5tyg :)
Zaraz podam przepis na zioła na drugą fazę które poprawiają progesteron :)
Czyli złoty strzał? ;) pozazdrościć :)
Mieszanka ziołowa na drugą fazę cyklu(wzmacniające prod. progesteronu):

przywrotnik 40g
pokrzywa 40g
krwawnik 40g

Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie (można na zapas w termosie) ".
Stor łap :D

@gabrika lekarz przezz chwilkę widział drugi pęcherzyk, ale potem powiedział, zee to jakiś pseudo się nam próbuje wkraść i to nie dzidzia raczej :)
Dziękuję :)
A co tam rzucasz??? ;)

Spark gratulacje, piękna beta :) kiedy nastepna wizyta
Antonina jak tam?
u mnie troche odbiła ale co to za temp... 25dc
upload_2017-2-7_8-36-46.png

Załączniki

• upload_2017-2-7_8-36-46.png
    upload_2017-2-7_8-36-46.png
    113,3 KB · Wyświetleń: 298
Dzien dobry witam się z rana u Nas dzis szaro buro i ponuro....ehhhhh nie cierpie takiej pogody i jeszcze w pracy trzeba siedziec :-/
U mnie dzis 28dc/31 temperature tez dzis znów zmierzylam i jest 37,2 tak jak wczoraj
Te forum to ma jakas chyba taką moc zarażania :-) nigdy tempki nie mierzylam a tutaj ledwo oczy otworzylam przed wstaniem z łóżka pomyslalam a tam zmierze musze poprosic chyba córkę by schowala gdzies ten termometr :-D
:laugh2::laugh2::laugh2:
Gorzej bedzie jak zaczne mieszanki ziołowe robić to jeszcze chlop przestanie mi w domu jeść bo pomysli ze cos na.niego szykuje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
bertha jak @ ? ODopuściła wrescie ?przestała z Tobą walczyć?mam nadzieje ze tak z calego serduszka ci tego zycze ...
Reszcie kobitek oczywiscie tez zycze tego samego i trzymam &&&&&:wink::wink::wink:
Pozdrawiam Was cieplutko w zimowy wtorek

Będą bliźniaki :D
Też dla mnie coś podejrzana ta beta, ja w 7 tygodniu chyba miałam ok 15 000, a Spark w 5 aż 4000? Podejrzane [emoji14]

Hehehe bo tel mi u gina padł bo 2.5h czekałam na wizytee :/ przepraszam kochane ;*
Żeby to się więcej nie powtórzyło!

@oczekiwanie

Nie duzo tej gladzi. Fragment sufitu i fragment sciany.

Ten ciemniejszy pasek to to co kladlam.
0589c6935cbbb2d851f44d2bd4bed290.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Brawo Ty! Ja wczoraj wieczorem dostałam wycenę naszego fachowca i się przezegnalam... Miało być nieco ponad 8000 za mieszkanie, a wyszło prawie 12 000, nie wiem jak on to policzył, muszę z nim pogadać, bo się wkurzyłam ;|

[emoji15] [emoji15] [emoji15] no dla mnie kwota zabójcza...

Zbliżam się misiu, Zbliżam, ale po tych zarazach za wielkich nadziei sobie nie będę robić [emoji12] Ale! B się do mnie zaleca, coś mu sie nagle klepki przestawily [emoji23]

Ale z ciebie majster pierwsza klasa! [emoji1] [emoji38]

Super że nie oszczędzasz [emoji4] ja będę, na dobrą sprawę nie wiem czy cokolwiek nie gra, więc nie będę tyle kasy wydawać w aptece. Wolę zjeść fajniejszy obiad [emoji4]

Bez kitu, mojemu B coś się stało, albo jakaś fajna panienke w pracy ma, bo taki napalony że nie wiem gdzie uciekać [emoji23] a ja dzisiaj taka pociągająca, na mojej głowie można sznycle smażyć [emoji23] [emoji23] [emoji15]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Korzystaj, nie marudz, taka okazja może się nie powtórzyć :D

Ja też nie wiem. Ale nie sądze żeby się poprawiły same z siebie po 7 latach...wręcz pewnie pogorszyły...mam nadzieję że inwestycja zwróci się za 9 mcy[emoji6]

Co do chłopów i amorów...może jakaś pełnia?[emoji1]mój też. Tylko mi teraz zero chęci...już dobijam w stronę@...i obtarłam sobie d...papierem w pracy. Kurde jakiś ścierny papier. Nie jestem delikates ale...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, rozwaliłaś mnie tym papierem [emoji23]

Spark ta beta i zdjęcie [emoji173][emoji173][emoji173]jestem taka szczęśliwa jakby to mnie dotyczyło [emoji23] będzie cudowna śliczna dzidzia !na kiedy termin ?

Dziewczynki czy magoo się odzywała?
Bulbasku jak u ciebie ? Będziecie na październiku razem ze Spark !ale super co :)

Bertha my następne ! Tzn jak pewnie za 6m ale jednak. Queen_b mi obiecała ze się razem uda ;)

StorAnia co u ciebie?

mfifi04 jak się miewasz ?jak się czujesz ?

Lanvin a jak tata ?

Cheebay Leeleeth co u was i naszych małych robaczkow?

Ja jeszcze czekam aż się zacznie na razie nic zero krwi :/ dopiero jak przestanę mieć hormony ciążowe będę mogła zrobić badania w kierunku Cushing'a.

Docia kiedy testujesz ?
Tata? Chyba @leeleeth chciałaś pytać :) u mojego wszystko gra jak na razie.

A co do Twojego wpisu, szykujesz się do ivf? Napisałaś, że za 6m i nie wiem, czy m dobrze rozumieć, czy chcesz się po prostu w tym czasie podleczyc?

Hej :)

@Spark jeszcze raz wielkie Gratulacje :) beta MEEEGA [emoji14] -ale nas wczoraj przetrzymałaś :)

@Paraplu podziwiam ja tak nienawidzę remontów :/

@StorAnia cieszę się że wyniki dobre i że nie poddajesz :) TAK TRZYMAĆ :) daj znać po wizycie.

@Windy91 mój o dziwo też sam podjął temat :) Ostatnio to zawsze ja zaczynam:p może coś jest w powietrzu :)

U mnie 16 dc, owulacja w 23 dc, a temperatura 36,21. Niskie mam te temperatury ale nie mam z czym porównać bo to mój pierwszy cykl z mierzeniem. Może tak mam [emoji14]

A dziewczyny jak u Was z dzisiejszymi temperaturami?

U mnie dziś 36,54 więc wciąż nie owu :)

relgx1hpw702se3x.png

Spark gratulacje, piękna beta :) kiedy nastepna wizyta
Antonina jak tam?
u mnie troche odbiła ale co to za temp... 25dc
Zobacz załącznik 794591
U mnie 36.74 pisalam już ze skacze codziennie jak chce[emoji6] zobaczę jutro,jeśli podskoczy może zatestuje. Test czeka w domu od miesiaca[emoji5] trochę piersi mnie cmia ale to może być i przed okresem. A u Ciebie ile dokładnie wyszło? Wczoraj też miałyśmy podobną.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry witam się z rana u Nas dzis szaro buro i ponuro....ehhhhh nie cierpie takiej pogody i jeszcze w pracy trzeba siedziec :-/
U mnie dzis 28dc/31 temperature tez dzis znów zmierzylam i jest 37,2 tak jak wczoraj
Te forum to ma jakas chyba taką moc zarażania :-) nigdy tempki nie mierzylam a tutaj ledwo oczy otworzylam przed wstaniem z łóżka pomyslalam a tam zmierze musze poprosic chyba córkę by schowala gdzies ten termometr :-D
:laugh2::laugh2::laugh2:
Gorzej bedzie jak zaczne mieszanki ziołowe robić to jeszcze chlop przestanie mi w domu jeść bo pomysli ze cos na.niego szykuje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
bertha jak @ ? ODopuściła wrescie ?przestała z Tobą walczyć?mam nadzieje ze tak z calego serduszka ci tego zycze ...
Reszcie kobitek oczywiscie tez zycze tego samego i trzymam &&&&&:wink::wink::wink:
Pozdrawiam Was cieplutko w zimowy wtorek
Temperatura taka ciążowa[emoji2] a jak się czujesz?

Lanvin faktycznie chodziło mi o tatę Leeleeth ehh masakra jak ja mam zaćmienia. Nie, nie ivf tylko właśnie tego Cushing'a musze doprowadzić do pionu żeby mi kolejnej ciąży nie zabił. Myślę że max 6m będzie trwało diagnostyka i stabilizacja lekami. Taka mam nadzieje.

MartaBarbaraWeronika rozsmiedzylas mnie tymi ziołami [emoji23]

StorAnia to dobrze to teraz nie licz tylko go with the flow !

U mnie 36.74 pisalam już ze skacze codziennie jak chce[emoji6] zobaczę jutro,jeśli podskoczy może zatestuje. Test czeka w domu od miesiaca[emoji5] trochę piersi mnie cmia ale to może być i przed okresem. A u Ciebie ile dokładnie wyszło? Wczoraj też miałyśmy podobną.

wczoraj było 36,67 dziś 36,77

reklama
Do góry