reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeszcze ja czekam:happy:do piątku czekam i zobaczymy chociaż ŻADNYCH objawów nie mam niestety. Może tylko to, że pryszczy brak, a zawsze o tej porze cyklu jakiś zblakany się znalazł:happy:
O super,ja też w piątek powinnam dostać . Mam nadzieję że chociaż jednej z nas się uda to będzie jakiś power chociaż a jak wszystkie dostaniemy@ to będzie jeden wielki dół[emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co myślisz o tym androvicie ?
Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Na tych meskich specyfikach to sie zbytnio nie znam, moj dostawal to co moj gin mi polecił ;)
porownaj sobie moze sklady..
88848b4a4b4b391c8ab104506737ba77.jpg

Oto miejce pracy w domu typowej kobiety [emoji23]
Sufit juz ladnie schnie, fragment sciany musi podeschnac i jutro poprawie. Zostal mi ten zolto-niebieskawy pasek o gory przy suficie. Reszte tylko pomaluje bo tam bedzie 3 metrowa szafa to i tak nie bedzie widac sciany.
Ahhh doczekac sie nie moge az bedzie gotowa sypialnia [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wow! ty to lubisz, czy dlaczego ty to robisz a nie twoj mężczyzna?

Dzien dobry witam się z rana u Nas dzis szaro buro i ponuro....ehhhhh nie cierpie takiej pogody i jeszcze w pracy trzeba siedziec :-/
U mnie dzis 28dc/31 temperature tez dzis znów zmierzylam i jest 37,2 tak jak wczoraj
Te forum to ma jakas chyba taką moc zarażania :-) nigdy tempki nie mierzylam a tutaj ledwo oczy otworzylam przed wstaniem z łóżka pomyslalam a tam zmierze musze poprosic chyba córkę by schowala gdzies ten termometr :-D
:laugh2::laugh2::laugh2:
Gorzej bedzie jak zaczne mieszanki ziołowe robić to jeszcze chlop przestanie mi w domu jeść bo pomysli ze cos na.niego szykuje :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
bertha jak @ ? ODopuściła wrescie ?przestała z Tobą walczyć?mam nadzieje ze tak z calego serduszka ci tego zycze ...
Reszcie kobitek oczywiscie tez zycze tego samego i trzymam &&&&&:wink::wink::wink:
Pozdrawiam Was cieplutko w zimowy wtorek
Temp masz naprawde piekna!
U mnie @ jeszcze nie przyszla, ale temp spadla jeszcze nizej dzisiaj, wiec juz czyha za rogiem.
upload_2017-2-7_9-39-49.png

Załączniki

• upload_2017-2-7_9-39-49.png
    upload_2017-2-7_9-39-49.png
    31,2 KB · Wyświetleń: 370
Do góry