reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Temperatura taka ciążowa[emoji2] a jak się czujesz?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

czuje się tak.nijak inaczej bym tego nie nazwałam wiesz ja sie na ciążę raczej nie nastawiam a temp.hmmm nie mierze caly cykl wiec nie może byc moim wyznacznikiem pozatym duzo dziewczyn ma wysoką tempkę a @ przychodzi bynajmniej wiem to z tego co sie naczytalam w necie :-) osobiscie się na Tym nie znam :-D
A jesli na sile mialabym juz szukac jakichkolwiek objawów to..chyba bym niczego szczegolnego sie nie doszukalam hahah:errr::rofl:

Hej!
Nie odzywałam się ponad miesiąc [emoji15] ale przy takich wieściach od Spark musiałam się zalogować [emoji4] gratuluje serdecznie!!!!! Spokojnej ciąży zycze :) [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To kolejny dowód na to, ze w ciąże najpierw zachodzi się w głowie. Tak dużo zależy od psychiki. Cykle "odpuszczone" są najbardziej owocne [emoji4]

Ja mam podobna sytuacje do StorAnia. Mój ostatni cykl trwał .... 20 dni :( do tego poprzedzony 4 dniowymi plamieniami... W poprzednim cyklu chorowałam i brałam antybiotyk, a jeszcze w poprzednim dostałam duphaston na wchłonięcie pęcherzyka z poprzedniego cyklu... Łudzę się, ze to dwa powody tak beznadziejnego ostatniego cyklu... No nic. Teraz startujemy z pierwszym prawdziwym staraniowym cyklem.

Proszę o wpisane do tabelki.
1cs, planowana @ na 26.02.

Miłego dnia[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

czuje się tak.nijak inaczej bym tego nie nazwałam wiesz ja sie na ciążę raczej nie nastawiam a temp.hmmm nie mierze caly cykl wiec nie może byc moim wyznacznikiem pozatym duzo dziewczyn ma wysoką tempkę a @ przychodzi bynajmniej wiem to z tego co sie naczytalam w necie :-) osobiscie się na Tym nie znam :-D
A jesli na sile mialabym juz szukac jakichkolwiek objawów to..chyba bym niczego szczegolnego sie nie doszukalam hahah:errr::rofl:
mnie bardzo bolą cycki .. no ale nic czekam, a jak brzuch nie boli to nie cały tylko po środku i z prawy jajnik/.

StorAnia, za ile i gdzie kupowalas androvit? Bo ostatnio mojego opieprzyłam to nagle chłop zachciał brać witaminy...

Spark, cholera, nakopać ci w tyłek to mało! Mam nadzieję że tarzasz się ze szczęścia i dlatego zapomniałas o forumowych ciotkach [emoji110] [emoji16]

Dziewczyny, podjęłam decyzję o testach owu! Hell yeah! [emoji28] Ale mam pytanie, bo skleroza zadziałała i nie pamiętam... Jakie testy z allegro są ok, te różowe, zielone czy niebieskie? Macie jakiś sprawdzony link? Rzućcie jak możecie, z góry ślę buziaki [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ja porzucam testy i wrzucam na loozik :-)

reklama
Do góry