MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Tylko że one mogą ustąpić wraz z nadejściem @
Fidzia, Antonina, MartaBarbara to czekamy z testem do soboty?
Tak mysle ze bedzie najlepiej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko że one mogą ustąpić wraz z nadejściem @
Fidzia, Antonina, MartaBarbara to czekamy z testem do soboty?
Dużo zdrówka dla tatyWitajcie,
@nimitii jak sie czujesz? Coś sie zaczęło? Czy idziesz do szpitala?
Odnośnie ruch wykresów temp to spadek może byc niewielki nawet w ciąży, temp ma nie spaść poniżej średniej temp z początków cyklu, jeśli jest powyżej to jest nadzieja [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !
Też tak robię od trzech cyklii czekam na laparo.
Witajcie,
Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !
Ja 4Trzymam &&&& za Ciebie i Antonia2016 chyba tylko my trzy czekamy na @ do konca tygodnia :-)
Sił i walki zdrowia mu życzę
Katie dziękuję i jak najszybciej niech się uda! :*Hej!
Nie odzywałam się ponad miesiąc [emoji15] ale przy takich wieściach od Spark musiałam się zalogować [emoji4] gratuluje serdecznie!!!!! Spokojnej ciąży zycze [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To kolejny dowód na to, ze w ciąże najpierw zachodzi się w głowie. Tak dużo zależy od psychiki. Cykle "odpuszczone" są najbardziej owocne [emoji4]
Ja mam podobna sytuacje do StorAnia. Mój ostatni cykl trwał .... 20 dni do tego poprzedzony 4 dniowymi plamieniami... W poprzednim cyklu chorowałam i brałam antybiotyk, a jeszcze w poprzednim dostałam duphaston na wchłonięcie pęcherzyka z poprzedniego cyklu... Łudzę się, ze to dwa powody tak beznadziejnego ostatniego cyklu... No nic. Teraz startujemy z pierwszym prawdziwym staraniowym cyklem.
Proszę o wpisane do tabelki.
1cs, planowana @ na 26.02.
Miłego dnia[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak robię od trzech cyklii czekam na laparo.