reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie,
@nimitii jak sie czujesz? Coś sie zaczęło? Czy idziesz do szpitala?

Odnośnie ruch wykresów temp to spadek może byc niewielki nawet w ciąży, temp ma nie spaść poniżej średniej temp z początków cyklu, jeśli jest powyżej to jest nadzieja [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !

f2w3rjjgpsehityp.png
Dużo zdrówka dla taty

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak robię od trzech cykli:happy:i czekam na laparo.

Ja nie zrobiłam ani jednego testu, bo musiałabym robić wieczorami dopiero... przecież nie będę sikać do kubeczka w pracy :p

Poza tym, po wczorajszej akcji mojego M., że jemu się nie chce bo jest zmęczony po treningu stwierdziłam, że mam to w nosie i nie staram się też... Nie będę się już więcej łasić i odprawiać tańce godowe... jak mu się nie chce, to nie... Tak więc ten cykl uważam za stracony.

Witajcie,

Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !

f2w3rjjgpsehityp.png

Trzymam kciuki tak mocno jak tylko się da!!!

Hej!
Nie odzywałam się ponad miesiąc [emoji15] ale przy takich wieściach od Spark musiałam się zalogować [emoji4] gratuluje serdecznie!!!!! Spokojnej ciąży zycze :) [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To kolejny dowód na to, ze w ciąże najpierw zachodzi się w głowie. Tak dużo zależy od psychiki. Cykle "odpuszczone" są najbardziej owocne [emoji4]

Ja mam podobna sytuacje do StorAnia. Mój ostatni cykl trwał .... 20 dni :( do tego poprzedzony 4 dniowymi plamieniami... W poprzednim cyklu chorowałam i brałam antybiotyk, a jeszcze w poprzednim dostałam duphaston na wchłonięcie pęcherzyka z poprzedniego cyklu... Łudzę się, ze to dwa powody tak beznadziejnego ostatniego cyklu... No nic. Teraz startujemy z pierwszym prawdziwym staraniowym cyklem.

Proszę o wpisane do tabelki.
1cs, planowana @ na 26.02.

Miłego dnia[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katie dziękuję i jak najszybciej niech się uda! :*
Haha no mój taki odpuszczony, że po tym przytulaniu i tak świece robiłam, na co mój tak patrzy i : ejjj, a Ty masz tą świecę robić jak masz nie zajść?? A ja: a nie wiem, pewnie nie, ale owu i tak nie ma a tą świecę już polubiłam ;p

reklama
Do góry