reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Spark ta beta i zdjęcie [emoji173][emoji173][emoji173]jestem taka szczęśliwa jakby to mnie dotyczyło [emoji23] będzie cudowna śliczna dzidzia !na kiedy termin ?

Dziewczynki czy magoo się odzywała?
Bulbasku jak u ciebie ? Będziecie na październiku razem ze Spark !ale super co :)

Bertha my następne ! Tzn jak pewnie za 6m ale jednak. Queen_b mi obiecała ze się razem uda ;)

StorAnia co u ciebie?

mfifi04 jak się miewasz ?jak się czujesz ?

Lanvin a jak tata ?

Cheebay Leeleeth co u was i naszych małych robaczkow?

Ja jeszcze czekam aż się zacznie na razie nic zero krwi :/ dopiero jak przestanę mieć hormony ciążowe będę mogła zrobić badania w kierunku Cushing'a.

Docia kiedy testujesz ?
Witaj u mnie wszystko ok[emoji2] żadnych objawów [emoji173] najgorsze to czekanie dasz radę dzielna jesteś [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardziej chodziło mi czy już wiedzialas o ciazy a temperatura była jeszcze niska i dopiero teraz Ci podskoczyla? Czy podskoczyla i dala do myślenia że się udało?
Była cały czas taka jakk po skoku, 36,9:) czasami zwiekszala się do 37, ale potem zzaraz znow 36,9 :) w dniu testu tez 36,9 :)
Teraz już nie mierze bo mam luteine a ona zawsze mi zaburzala tempke

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie,
@nimitii jak sie czujesz? Coś sie zaczęło? Czy idziesz do szpitala?

Odnośnie ruch wykresów temp to spadek może byc niewielki nawet w ciąży, temp ma nie spaść poniżej średniej temp z początków cyklu, jeśli jest powyżej to jest nadzieja [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !

f2w3rjjgpsehityp.png

Hej!
Nie odzywałam się ponad miesiąc [emoji15] ale przy takich wieściach od Spark musiałam się zalogować [emoji4] gratuluje serdecznie!!!!! Spokojnej ciąży zycze :) [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
To kolejny dowód na to, ze w ciąże najpierw zachodzi się w głowie. Tak dużo zależy od psychiki. Cykle "odpuszczone" są najbardziej owocne [emoji4]

Ja mam podobna sytuacje do StorAnia. Mój ostatni cykl trwał .... 20 dni :( do tego poprzedzony 4 dniowymi plamieniami... W poprzednim cyklu chorowałam i brałam antybiotyk, a jeszcze w poprzednim dostałam duphaston na wchłonięcie pęcherzyka z poprzedniego cyklu... Łudzę się, ze to dwa powody tak beznadziejnego ostatniego cyklu... No nic. Teraz startujemy z pierwszym prawdziwym staraniowym cyklem.

Proszę o wpisane do tabelki.
1cs, planowana @ na 26.02.

Miłego dnia[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Katia :* ♥

Od razu wyszły krechy a to wynik po kilku sekundach :) nawet ta testowa mocniejsza :D
To lubię!

Witajcie,
@nimitii jak sie czujesz? Coś sie zaczęło? Czy idziesz do szpitala?

Odnośnie ruch wykresów temp to spadek może byc niewielki nawet w ciąży, temp ma nie spaść poniżej średniej temp z początków cyklu, jeśli jest powyżej to jest nadzieja [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Mój tata po chemii ma sie zaskakująco dobrze, niestety ma tylko straszne bóle kości, nie dostał żadnych leków p/bólowych i przez dwie doby bardzo cierpiał. Załatwiłam mu leki silniejsze i jest Ok.
Wkrótce kolejna dawka i zobaczymy czy coś ruszyło w dobrym kierunku. Trzymajcie kciuki !

f2w3rjjgpsehityp.png
Nie dają mu leków przeciwbólowych, bo nie, czy po prostu nie mogą? Dużo siły życzę!

Kochana, a testy mi wysłałaś?

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Do góry