reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, wszystko dobrze :* równo za 7 dni wizyta. mam nadzieje, ze w 6t3d bedzie juz widac serduszko. Wcześniej nie ma sensu chodzic i sie denerwowac ;) Od 6:30 już spać nie mogę :)
Trzymam kciuki za Ciebie żebyś jakoś jak najmniej boleśnie psychicznie i fizycznie przeszła to co ma nadejść. :*
Ja mam we wtorek wizyte i też będzie 6tydz3dzien :)

reklama
Właśnie @kotek87 , jak tempka??

@nimitii na 7 pazdziernika
@StorAnia mierzyłam tempke, nie ma szans...cały czas miałam 36,4 potem skoczyła do 36,9... zresztą lekarz też mówił, że ciąża ok 5tyg :)
Zaraz podam przepis na zioła na drugą fazę które poprawiają progesteron :)
A kiedy skoczyla? Ile przed okresem?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przed okresem nie wiem bo go nie mam [emoji14] teraz skoczyla później, bo później te super tabletki brałam które wywolaly owu...
W każdym razie napiszę o poprzednim cyklu:
Skok w 15dc, spadek w 30 dc, @ w 32dc :)
Bardziej chodziło mi czy już wiedzialas o ciazy a temperatura była jeszcze niska i dopiero teraz Ci podskoczyla? Czy podskoczyla i dala do myślenia że się udało?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi zostały dwa testy (już teraz jeden). Ostatni zrobiłam w piątek. Teraz robię i jak ten mocz zaczyna się rozplywac to już mi pokazał najpierw ta testowa :D a potem płynie i kontrolną. Po 5 sekundach krechy jak byk :D

Ostatnia edycja:
Do góry