reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana, wszystko dobrze :* równo za 7 dni wizyta. mam nadzieje, ze w 6t3d bedzie juz widac serduszko. Wcześniej nie ma sensu chodzic i sie denerwowac ;) Od 6:30 już spać nie mogę :)
Trzymam kciuki za Ciebie żebyś jakoś jak najmniej boleśnie psychicznie i fizycznie przeszła to co ma nadejść. :*
Ja mam we wtorek wizyte i też będzie 6tydz3dzien :)

reklama
Właśnie @kotek87 , jak tempka??

@nimitii na 7 pazdziernika
@StorAnia mierzyłam tempke, nie ma szans...cały czas miałam 36,4 potem skoczyła do 36,9... zresztą lekarz też mówił, że ciąża ok 5tyg :)
Zaraz podam przepis na zioła na drugą fazę które poprawiają progesteron :)
A kiedy skoczyla? Ile przed okresem?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przed okresem nie wiem bo go nie mam [emoji14] teraz skoczyla później, bo później te super tabletki brałam które wywolaly owu...
W każdym razie napiszę o poprzednim cyklu:
Skok w 15dc, spadek w 30 dc, @ w 32dc :)
Bardziej chodziło mi czy już wiedzialas o ciazy a temperatura była jeszcze niska i dopiero teraz Ci podskoczyla? Czy podskoczyla i dala do myślenia że się udało?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi zostały dwa testy (już teraz jeden). Ostatni zrobiłam w piątek. Teraz robię i jak ten mocz zaczyna się rozplywac to już mi pokazał najpierw ta testowa :D a potem płynie i kontrolną. Po 5 sekundach krechy jak byk :D

Ostatnia edycja:
Do góry